Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

DESTACO

Destaco, med hovedkontor i Auburn Hills, Michigan, USA, er en Dover-virksomhed, der tilbyder en række højtydende automatiserings- og arbejdsløsninger i mere end 85 år. Det Destaco Clamps-kataloget inkluderer manuelle vippeklemmer som lige linjeklemmer, træklåseklemmer og tangklemmer, pneumatiske klemmer, roterende aktuatorer, cylinderbeslag, positionssensorer og mange flere. Læs mere

filtre

Pneumatik

810151810155810158CPI-PAT-75T-96RP-15RPL-2RPW-500-2RPL-4

HVAC og køling

RR-36-180

Håndværktøj

205-SSS305-U307-U309-U305-USS307-USS309-USS305-UR307-UR309-UR105208201208

Hydraulik

STS0013-NA

Pneumatik filtre

Cylinderpositionssensorer

Destaco Pneumatiske klemmepositionssensorer er designet til at registrere cylinderstemplets position ved at aktivere det ved hjælp af en magnetisk ring. De er cylindermonteret ved hjælp af trækstænger eller medfølgende båndklemmer og har et IP67-klassificeret design med en LED-indikator.

Pneumatiske gribere

Destaco pneumatiske gribere tilbyder aktuator-gribeløsninger og er ideelle til at plukke, placere, holde og frigive applikationer i robot- og automationsindustrien.

  • Griberen
  • Griberen
  • Griberen
DESTACO

Griberen

Vare (3)
Parallel griberbred krop, 40-100 psi
Emne: AH2HCJ
Model: RPW-500-2
22.062 kr. /enhed
Tilføj til kurv

Pneumatisk slange

Almindeligt aluminiumsrør, 3/4 tommer X 96 tommer langt
Emne: AH2HCD
Model: CPI-PAT-75T-96
1.543 kr. /enhed
Tilføj til kurv

Om Destaco

Destaco tilbyder en bred vifte af produkter som manuelle klemmer, pneumatiske klemmer, klemmetilbehør og meget mere. Mærkets spændebånd med lige linje er designet til at holde et emne ved at skubbe det mod en overflade. Destaco 603 Series straight line action klemmer er ideelle til brug som både push & pull klemmer, da de kan låses i både udstrakt og tilbagetrukket position. Destaco 604 Series line action klemmer på den anden side har endapbord og kompakt design på grund af deres gevindskinne, der giver en gennemgående hulmontering.
Mærket fremstiller også træklåseklemmer med håndtag til at placere en spændetrækstang eller krog omkring en modstående arbejdsemnelås, der er vandret eller lodret orienteret i forhold til spændebunden. Disse klemmer giver en kraftig lukkekraft og en tommelfingerkontrolhåndtag til positiv fastholdelse og bekvem enhåndsbetjening. De tilbydes generelt i design med fast lås, U-krog (vandret og lodret) og J-krog. Destaco 323 Series træklåseklemmer er udstyret med en vandret U-krog til at trække emner, der er parallelle med klemmebunden.
Vælg mellem en bred vifte af disse højkvalitets spændeprodukter, tilgængelige i en række forskellige stangstørrelser, stilarter, spændebase, dimensioner, materialer og belastningskapacitet på Raptor Supplies.
Raptor Supplies er ikke sponsoreret, godkendt eller licenseret af eller på nogen måde tilknyttet, Destaco.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Destaco klemmer krydsreference med Bessey & Grainger klemmer. Nogle af Destaco klemmetilbehør/værktøj krydsreferencer også med Miller Fluid Power, Speedaire, Vestil, Honeywell, Johnson Controls & Siemens klemmetilbehør. Så hvis du leder efter en konkurrentklemme, værktøj eller tilbehør, der enten er udsolgt eller forældet, Raptor Supplies kan hjælpe.

Hvorfor os?

Raptor Supplies tilbyder et komplet udvalg af hold-down vippeklemmer, pull action låseklemmer og lige linie action klemmer. Vi kan anbefale egnede pneumatiske roterende aktuatorer, positionssensorer, gribere og SpiderGrip værktøjsbasebeslag til dine forskellige fastspændingsbehov.

Levering

Klemmer er små i størrelse og kan kræve omhyggelig kompakt emballering. Derfor leveres de med kurerforsendelse og ikke med luftfragt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket selskab ejer Destaco?

Dover Corporation (en verdensledende inden for konstruerede produkter, pumper og procesløsninger og køle- og fødevareudstyr) ejer Destaco, som er en førende producent af spænde-, gribe-, lineær/roterende overførsels- og robotværktøjer. Destaco blev grundlagt i 1915 som Detroit Stamping Company. Destaco designet og fremstillede sin første manuelle vippeklemme i 1936.

Hvor er Destaco ligger?

Destaco har hovedkvarter i Auburn Hills, Michigan, USA Americen. Deres produktionsfaciliteter og kontorer er placeret over hele kloden på 12 steder i det nordlige America, Asien og Europa.

Hvilket smøremiddel anbefales til brug sammen med Destaco klemmer til deres vedligeholdelse?

Et koblingsfedt som Mobil XTC bør anvendes ved håndtering Destaco mekaniske klemmer, mens Magnalube G fedtet er fantastisk til brug med pneumatiske cylindertætninger.

Er Destaco klemmer rustbestandige?

Ja, Destaco Kulstofstålklemmer er zinkbelagte for at modstå og minimere slitage på grund af barske industrielle miljøer. Destaco leverer også rustfri stålklemmer til applikationer, der kræver fastspænding under udendørs forhold.

Hvad er forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme?

Forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme ligger i klemmehåndtagets låseposition. Et lodret klemmehåndtag er orienteret lodret eller vinkelret på basen, når det er i låst position, hvorimod en vandret vippeklemme er placeret vandret eller parallelt med basen.

Hvordan fungerer låseklemmer?

Destaco træklåseklemmer afhænger af et håndtag til betjening af værktøjet, en klemarm til kontaktpunkt mellem arbejdsemnet og klemmen og en base til at fastgøre klemmen til overfladen. Når det enkle koblingssystem på klemmen er sat i over-center position, trækkes håndtaget vandret for at skabe kraft parallelt med basen og klemme fast på arbejdsemnerne.

Hvad er forskellen mellem spindler med flad spids og drejelige fodspindler?

Destaco fladspidslimede spindler reducerer markering på skrøbelige eller polerede overflader, mens drejelige fodspindler bruges, hvor et stort område skal fastspændes.

Hvad betyder holdekapacitet i forhold til klemmer?

Udtrykket "holdekraft eller kapacitet" angiver den ideelle styrke af klemmen til at holde udstyret, emnerne eller metalpladerne nede på samlebåndet eller under andre industrielle applikationer.