Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

DESTACO

Destaco, med hovedkontor i Auburn Hills, Michigan, USA, er en Dover-virksomhed, der tilbyder en række højtydende automatiserings- og arbejdsløsninger i mere end 85 år. Dens produkter bruges til at klemme, gribe og overføre værktøjer og emner i adskillige træbearbejdnings- og metalbearbejdningsapplikationer. Destaco Clamps-kataloget inkluderer manuelle vippeklemmer som lige linjeklemmer, træklåseklemmer og tangklemmer, pneumatiske klemmer, roterende aktuatorer, cylinderbeslag, positionssensorer og mange flere. Læs mere

filtre

Pneumatik

810151810155810158CPI-PAT-75T-96RP-15RPL-2RPW-500-2RPL-4

HVAC og køling

RR-36-180

Håndværktøj

205-SSS305-U307-U309-U305-USS307-USS309-USS305-UR307-UR309-UR105208201208

Hydraulik

STS0013-NA

Pneumatik filtre

Cylinderpositionssensorer

Destaco Pneumatiske klemmepositionssensorer er designet til at registrere cylinderstemplets position ved at aktivere det ved hjælp af en magnetisk ring. De er cylindermonteret ved hjælp af trækstænger eller medfølgende båndklemmer og har et IP67-klassificeret design med en LED-indikator.

Pneumatiske gribere

Destaco pneumatiske gribere tilbyder aktuator-gribeløsninger og er ideelle til at plukke, placere, holde og frigive applikationer i robot- og automationsindustrien.

  • Griberen
  • Griberen
  • Griberen
DESTACO

Griberen

Vare (3)
Parallel griberbred krop, 40-100 psi
Emne: AH2HCJ
Model: RPW-500-2
22.062 kr. /enhed
Tilføj til kurv

Pneumatisk slange

Almindeligt aluminiumsrør, 3/4 tommer X 96 tommer langt
Emne: AH2HCD
Model: CPI-PAT-75T-96
1.543 kr. /enhed
Tilføj til kurv

Om Raptor Destaco

Destaco tilbyder en bred vifte af produkter som manuelle klemmer, pneumatiske klemmer, klemmetilbehør og meget mere. Mærkets spændebånd med lige linje er designet til at holde et emne ved at skubbe det mod en overflade. De kan håndtere en bred vifte af belastninger til applikationer inden for fastgørelse, test og plastsprøjtestøbning. Destaco 603 Series straight line action klemmer er ideelle til brug som både push & pull klemmer, da de kan låses i både udstrakt og tilbagetrukket position. Destaco 604 Series line action klemmer på den anden side har endapbord og kompakt design på grund af deres gevindskinne, der giver en gennemgående hulmontering.
Mærket fremstiller også træklåseklemmer med håndtag til at placere en spændetrækstang eller krog omkring en modstående arbejdsemnelås, der er vandret eller lodret orienteret i forhold til spændebunden. Disse klemmer giver en kraftig lukkekraft og en tommelfingerkontrolhåndtag til positiv fastholdelse og bekvem enhåndsbetjening. De tilbydes generelt i design med fast lås, U-krog (vandret og lodret) og J-krog. Destaco 323 Series træklåseklemmer er udstyret med en vandret U-krog til at trække emner, der er parallelle med klemmebunden.
Vælg mellem en bred vifte af disse højkvalitets spændeprodukter, tilgængelige i en række forskellige stangstørrelser, stilarter, spændebase, dimensioner, materialer og belastningskapacitet på Raptor Supplies, en betroet Destaco klemmefordeler.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Destaco klemmer krydsreference med Bessey & Grainger klemmer. Nogle af Destaco klemmetilbehør/værktøj krydsreferencer også med Miller Fluid Power, Speedaire, Vestil, Honeywell, Johnson Controls & Siemens klemmetilbehør. Så hvis du leder efter en konkurrentklemme, værktøj eller tilbehør, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har tilsvarende Destaco klemme tilgængelig.

Hvorfor os?

Raptor Supplies, en betroet distributør af Destaco clamps, tilbyder sit komplette udvalg af produkter, såsom hold-down toggle clamps, pull action latch clamps og straight line action clamps. Vi kan anbefale passende Destaco pneumatiske roterende aktuatorer, positionssensorer, gribere og SpiderGrip værktøjsbasebeslag til dine forskellige fastspændingsbehov.

Levering

Disse Destaco klemmer, tilbehør og værktøj er små i størrelsen. De kan kræve omhyggelig kompakt emballering. Derfor disse Destaco spændeprodukter leveres med kurerforsendelse og ikke med luftfragt.

Større handel Names

Destaco Skift Lock Plus

Destaco Toggle Lock Plus-mekanisme er en sekundær låsemekanisme, der bruges i manuelle vippeklemmer for at forhindre utilsigtet eller utilsigtet åbning. Den bruger et låseudløserhåndtag for at sikre over-cent... læs blot 

Destaco Trigger Release Mechanism

Destaco aftrækkerfrigørelsesmekanismen er ideel til brug i squeeze action tangklemmer for lettere åbning af klemmen. Denne mekanisme bruger et tovejs udløserhåndtag, der gør det muligt for brugeren hurtigt at c... læs blot 

SpiderGrip endeeffektorer

Destaco's SpiderGrip-endeeffektorer giver en modulær og ikke-justerbar løsning til højpræcisions-, heavy-duty-geometriindstillingen af ​​sluteffektorer i robot- og automatiseringsapplikationer. Denne techno... læs blot 

Destaco Konkurrencefordele

Klemmer med fjeder holder åben enhed og en forspændt møtrik

Destaco 670 Series lineære spændeklemmer er udstyret med præcisionsspændehåndtag for høj produktion og effektivitet til fastspænding af forskellige størrelser af emner. De har en fjederholde-åben enhed, der forhindrer klemmen i at lukke ved et uheld. Disse klemmer kommer med en forspændt møtrik for at begrænse klemmeåbningen ved at låse den mod sig selv, når den ikke er under tryk og monteret lodret. Disse klemmer har også en justerbar bøsning af spændebøsning for at eliminere stemplets endebevægelse på grund af gentagen brug.

Klemmer med forskellige monterings- og aktiveringsmuligheder

Destaco FO, FL, G-serien Klemmer med variabel slaglængde lige-line er ideelle til applikationer, hvor emnets tykkelser og tolerancer varierer. De har 3 typer monteringsbaser: fodbase (FO-serien), flangemontering (FL-serien) og gennemgående hulmontering (G-serien). Disse klemmer kan aktiveres med to hænder eller én hånd. De to håndbetjente klemmer bruger et håndtag med et adskilt stempel, hvorimod de enkelt håndbetjente klemmer bruger et håndtag eller et håndhjul med et forbundet stempel, der fastholdes inde i klemmen. Deres kompakte design og forskellige driftstyper gør det muligt at anvende i armaturer til masseproduktion og enkeltdelt produktion.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket selskab ejer Destaco?

Dover Corporation (en verdensledende inden for konstruerede produkter, pumper og procesløsninger og køle- og fødevareudstyr) ejer Destaco, som er en førende producent af spænde-, gribe-, lineær/roterende overførsels- og robotværktøjer. Destaco blev grundlagt i 1915 som Detroit Stamping Company. Destaco designet og fremstillede sin første manuelle vippeklemme i 1936.

Hvor er Destaco ligger?

Destaco har hovedkvarter i Auburn Hills, Michigan, USA Americen. Deres produktionsfaciliteter og kontorer er placeret over hele kloden på 12 steder i det nordlige America, Asien og Europa.

Hvilket smøremiddel anbefales til brug sammen med Destaco klemmer til deres vedligeholdelse?

Et koblingsfedt som Mobil XTC bør anvendes ved håndtering Destaco mekaniske klemmer, mens Magnalube G fedtet er fantastisk til brug med pneumatiske cylindertætninger.

Er Destaco klemmer rustbestandige?

Ja, Destaco Kulstofstålklemmer er zinkbelagte for at modstå og minimere slitage på grund af barske industrielle miljøer. Destaco leverer også rustfri stålklemmer til applikationer, der kræver fastspænding under udendørs forhold.

Hvad er forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme?

Forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme ligger i klemmehåndtagets låseposition. Et lodret klemmehåndtag er orienteret lodret eller vinkelret på basen, når det er i låst position, hvorimod en vandret vippeklemme er placeret vandret eller parallelt med basen.

Hvordan fungerer låseklemmer?

Destaco træklåseklemmer afhænger af et håndtag til betjening af værktøjet, en klemarm til kontaktpunkt mellem arbejdsemnet og klemmen og en base til at fastgøre klemmen til overfladen. Når det enkle koblingssystem på klemmen er sat i over-center position, trækkes håndtaget vandret for at skabe kraft parallelt med basen og klemme fast på arbejdsemnerne.

Hvad er forskellen mellem spindler med flad spids og drejelige fodspindler?

Destaco fladspidslimede spindler reducerer markering på skrøbelige eller polerede overflader, mens drejelige fodspindler bruges, hvor et stort område skal fastspændes.

Hvad betyder holdekapacitet i forhold til klemmer?

Udtrykket "holdekraft eller kapacitet" angiver den ideelle styrke af klemmen til at holde udstyret, emnerne eller metalpladerne nede på samlebåndet eller under andre industrielle applikationer.

Er Destaco levere tilpassede eller specielle versioner af deres klemmer i henhold til kundens krav/applikationer?

Destaco kan levere tilpassede udgaver af deres klemmer efter anmodning. Tilpasningerne kan variere fra forskellige farver af håndtag til fjernelse af Destaco logo fra klemmerne.