DESTACO 201-seriens vertikale holdeklemmer


filtre
Base længde: 1" , Basisbredde: 1.34 " , Klemmestangsåbning: 100 grader , Diameter: 0.170 " , Håndtagsåbning: 55 grader , Samlet længde: 2.040 " , Spindel: Flad pude neopren
stilModelHøjde under klemmearmArmlængdeHoldeevneSkift Lock PlusMaterialeMonteringsbaseKlemme arm stilHandlePris
A
201-USS
0.62 "1.02 "125 Lbs.IngenRustfrit stålFlangeU-barLodret214 kr.
B
201-U
0.63 "1.03 "100 Lbs.IngenStålFlangeU-barLodret114 kr.
C
201-TU
0.63 "1.01 "100 Lbs.IngenStålLigeU-barT-håndtag253 kr.
D
201-UB
0.88 "1.03 "100 Lbs.IngenStålLigeU-barLodret165 kr.

201-serie lodrette holdeklemmer

Disse Destaco 201-serie lodrette holde-ned-vippe-låseklemmer, også kendt som vertikale manuelle holde-ned-klemmer, er designet til at tilbyde et stationært alternativ til aftagelige C-klemmer eller fjederklemmer, når materialer skal fastgøres til en arbejdsflade. Disse manuelle klemmer holder arbejdsemner på plads ved hjælp af et håndtag, der skubbes til oprejst position, når klemmerne er i indgreb. Yderligere påfører de en nedadgående klemkraft ved at øge den påførte belastning via vippemekanismer og er ideelle til kontrol af armaturer, montering/testning, træbearbejdning og let bearbejdning i fly-, bil- og fødevare- og emballageindustrien. Disse holder nede klemmer har et lavprofildesign til trange pladser og tilbyder fleksibiliteten til at placere basen, klemarmen og håndtaget ved at svejse dem i den ønskede position. De omfatter nøjagtigt bearbejdede komponenter med hærdede og slebne drejetappe og bøsninger. Disse klemmer er forsynet med en neopren spindel for maksimal holdekraft og ergonomisk håndtag. Destacos lodrette manuelle holdeklemmer har en lige eller flangebase med gevindhuller for nem installation. Disse svejsbare lodrette vippeklemmer giver fleksibiliteten til at placere håndtaget efter behov og har et håndtag mindre træthed. Disse vertikale holdeklemmer er lavet af stål/rustfrit stål til at modstå korrosion på udsatte overflader og er i stand til at modstå belastninger op til 125 lb. Derudover har de en flange eller lige bund med gevindhuller til hurtig og sikker overflade- eller klingemontering, henholdsvis. Disse klemmer giver stor håndfrihed og kan udvise en maksimal klemmestangsåbningsvinkel på 100 grader.

Du bruger

Disse manuelle klemmer i Destaco 201-serien tilbyder en bred kombination af funktioner, hvilket gør dem ideelle til applikationer såsom træbearbejdning, montering, fastgørelse og testning og let bearbejdning. De bruges i fly-, bil- og fødevare- og emballageindustrien.

Funktionalitet

  • Destaco 201-seriens pneumatiske svingklemmer har stål/rustfri stålkonstruktion til at modstå korrosion på udsatte overflader og sikre strukturel stivhed.
  • De er forsynet med neopren spindler for maksimal holdekraft.
  • Disse klemmer kommer med et ergonomisk T-håndtag eller lodret håndtag med træthedsmindre håndtag.
  • De kan udvise en maksimal klemmestangsåbningsvinkel på 100 grader for yderligere sikkerhed.
  • Disse klemmer er i stand til at modstå belastninger op til 125 lb.
  • De har et lavprofildesign for at tilbyde fleksibilitet, selv i trange rum.
  • Disse pneumatiske svingklemmer i Destaco 201-serien fås i flange- eller lige basetyper med gevindhuller til henholdsvis hurtig og sikker overflade- eller klingemontering.

Kompatibelt tilbehør

  • Destaco 305208-M & 201943-M: Disse Destaco spindelsamlinger er designet til mærkets 201 Series pneumatiske svingklemmer for at beskytte klemmerne mod skader forårsaget af slid/vridning/bøjning. Disse spindler med flade spidslimet (305208-M) og sekskantet hoved (201943-M) inkluderer kontramøtrikker for at tillade justeringer mellem spændeafstanden og lette installationen. Disse spindelsamlinger fås også i rustfri stålversioner for at eliminere korrosion i barske svejsemiljøer.
  • Destaco 102111 & 102911: Disse Destaco flangeskiver har zinkbelægning for at modstå korrosion og forlænge levetiden. De muliggør nem montering og giver en sikker forbindelse mod vibrationer.

Standarder og godkendelser

  • Disse pneumatiske svingklemmer i Destaco 201-serien er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 certificerede.

Installation

Disse Destaco pneumatiske svingklemmearme har en flange eller lige bund med gevindhuller til henholdsvis hurtig og sikker overflade- eller klingemontering.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en pneumatisk svingklemme?

Pneumatiske svingklemmer er designet til fastspænding af emner i luftfarts-, bil- og fødevare- og emballageindustrien. De er ideelle til applikationer, der kræver lav spændekraft og holder spændeområdet fri for stropper og spændekomponenter til ubegrænset læsning og aflæsning af emner.

Er Destaco vertikale klemmer tilgængelige med Toggle Lock Plus sikkerhedsfunktionen?

Ja, mange Destaco vertikale klemmer inklusive Destaco 207-LR holder nede klemme kommer med Toggle Lock Plus sikkerhedsmekanisme for at forhindre utilsigtet åbning af klemmer.

Er Raptor Supplies tilbyde udskiftning af spindler til hold-down klemmer?

Ja, Raptor Supplies kan levere Destaco 201943-M & 305208-M spindler til mærkets hold-down klemmer, for at erstatte slidte stk. og beskytte dem mod skader forårsaget af slid/vridning/bøjning.

Hvilket tilbehør kræver Destaco pneumatiske svingklemmer for at fungere?

Destaco pneumatiske svingklemmer kræver spindler (flad spids, drejefod eller sekskantet hoved), flanger, udskiftningstætningssæt, klemarmsadaptere og endemonteringsfødder for korrekt og jævn funktion.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?