Sourcing

  1. Leder du online efter industrielt reservedelsnummer, der ikke er opført nogen steder, heller ikke på vores hjemmeside?
  2. Er du blevet informeret om, at det varenummer, du leder efter, er forældet/udgået?
  3. Har du ikke succes med producenten af ​​den originale del?

Indsend din anmodning

Her på Raptor Supplies,

vi forstår, at indkøb af industrielle dele ikke kun handler om at finde varenumre på websteder. Vi anerkender også, at med så mange varenumre, er det umuligt at liste hvert enkelt amerikansk mærke industrielt varenummer online.

Ofte går dele, der har holdt i årevis, i stykker eller skal udskiftes, og firmaet, der solgte den originale del, er for længst væk.

Så vi har opbygget et sourcing-team, der kan købe stort set enhver industridel af det amerikanske mærke. Vores løbende relationer med hundredvis af amerikanske producenter betyder, at vi hurtigt og ofte til en lavere pris kan give dig et tilbud på det nøjagtige reservedelsnummer eller reservedel.

Sourcing

Hvilke oplysninger kræves for at få et tilbud på indkøb?

Helt ærligt, uanset hvilken information du kan give. Om dens delnummer info, billeder af nameplader og varerne eller endda en gammel indkøbsordre, hvis den er tilgængelig. Du kan sende disse oplysninger via e-mail eller Whatsapp, hvis det er lettere.

Hvad med indkøb af motorer og pumper?

Ofte vil de delnumre, der er angivet på motorer og pumper, ikke være lagermodelnumre, men blev i stedet fremstillet til en bestemt virksomhed. I så fald er det vigtigt at oplyse mærket og modelnummeret på det udstyr, som motoren eller pumpen bruges i.

Hvor lang tid tager det at få et tilbud på indkøb?

Afhængigt af de oplyste oplysninger, kan det tage op til 3 – 5 dage at få et tilbud. Dette afhænger selvfølgelig af, hvor gammel varen er, eksisterer producenten stadig som et uafhængigt firma og mængden af ​​information, du kan give om varen, du skal hente.

Vil du give mig besked, hvis du ikke kan give et tilbud?

Absolut, i tilfælde hvor der ikke engang findes et alternativ, informerer vi omgående via e-mail.

Kontakt

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.