Vores partnere

Logistik

noget

CEVA Logistics leverer Raptor Supplies med en end-to-end logistikløsning, der leverer et komplet sortiment af luft-, sø- og vejgodstjenester samt transport af store eller omfangsrige varer til vores verdensomspændende kundebase.

CEVA Logistics er en af ​​verdens største logistikvirksomheder.

fedex

FedEx håndtag Raptor Supplies fremskyndede forsendelsesbehov af mindre forsendelser fra nord America til kunder i Storbritannien, der bruger FedEx's International Priority-tjeneste.

TNT

TNT sørger for slutlevering til vores kunder i Storbritannien, Continental Europa og Mellemøsten gennem tjenesterne TNT Express og TNT Economy

betaling

LEVERANDØRER

Grainger

Grainger er en førende distributør fra forretning til virksomhed med hovedsæde i USA. Grainger giver adgang til vedligeholdelse, reparation og drift (MRO) forsyninger for over en million kunder.

hvalros

Morse Drum har det mest omfattende sortiment af tromlehåndteringsudstyr på markedet, der udelukkende fokuserer på tromle-, tønde- og spandhåndteringsudstyr.

Raptor Supplies er stolt af at byde på Morse Drum produkter til vores kunder i Storbritannien og andre verdensomspændende destinationer.

wesco

Wesco Industrial Products har fremstillet materialehåndteringsudstyr af høj kvalitet i over 70 år. Deres sortiment inkluderer tromlehåndterere, håndbiler, pallevogne, elevatorer og stablere, løfteborde, platformsvogne, dukker, vippevogne, stripdøre osv.

Raptor Supplies er udnævnt til Wescos britiske og europæiske distributør.

investor

Kontakt

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.