3M

Square D, med hovedkontor i Andover, Massachusetts, USA, er et flagskibsmærke af Schneider Electric, en førende leverandør af højkvalitets elektrisk udstyr til både kommercielle og industrielle applikationer. Siden 1902 har Square D fremstillet elektrisk udstyr, såsom elektroniske beskyttelsesanordninger, trykafbrydere, kontaktorer, afbrydere og transformere. Læs mere

filtre

SIKKERHED

Slibemidler

Klæbemiddel og klæbemiddel

Elektrisk

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Malingsudstyr og forsyninger

Rengøring

VVS

Trucks

Håndværktøj

Svejsning

Møbelgæstfrihed og mad service

Elværktøj

Lab Supplies

Bearbejdning

Fasteners

Test Instrumenter

Pneumatik

Hardware

Smøring

Kontorartikler

Udendørs udstyr

Belysning

Pumper

SIKKERHED filtre

RespiratoriskSe alt

 • Luftfartsfiltrering og CO-skærme

  3M-luftfiltrerings- og CO-monitorer tester og filtrerer luften fra en lufttank, hvilket gør det sikkert at trække vejret. Disse sæt viser CO-niveauet og udløser en hørbar alarm, når aflæsningerne når et usikkert niveau.

 • Tilpasningstest

  3M respiratortilpasningstestsystemer og dele er kompatible med 3M respiratorer. Disse tilpasningstestsystemer bruges før åndedrætsværn for at kontrollere for huller eller utætheder i åndedrætsværnet for at forhindre forurenende stoffer i at trænge ind.

 • Åndedrætsværn med fuld ansigt

  3M helmaske er ideelle til 3M partikelfiltre og gas-/damppatroner i applikationer, herunder ch.emical håndtering, flishugning, mejsling, rengøring, slibning, bearbejdning, maling, slibning, savning og svejsning. Disse åndedrætsværn beskytter mod luftbårne forurenende stoffer og sikrer et bredt udsynsfelt.

 • Gasmaskebeholdere

  3M gasmaskebeholdere er kompatible med 3M FR-M40-seriens gasmasker. Disse gasmaskebeholdere renser luftbårne forurenende stoffer for at sikre arbejdere, når de står over for CBRN (kap.emical, biologiske, radiologiske og nukleare) farer.

 • Gasmasker

  3M CBRN-gasmasker, hagegasmasker og gasmasker til oprørskontrol er NIOSH-godkendte åndedrætsværn. De beskytter brugerne i tilfælde af gaslækager & kapemical, biologiske, radiologiske og nukleare farer. Disse masker har en silikone / Hycar gummi facepdvs. med en butylgummitætning for at modstå fugt og gasgennemtrængning, samtidig med at den tilføjer komfort og forbedrer holdbarheden.

 • PAPR

  3M PAPR (powered air-purifying respirator) systemer er lette og behagelige at have på i lange perioder. De har en bæltemonteret blæser, der tvinger den omgivende luft gennem et filter og derved tilbyder frisk og åndbar luft til fa.cepdvs.

 • PAPR tilbehør

  3M PAPR-tilbehør inkluderer batteriopladersæt, strålevarmedæksler, luftstrøm deflectors, hovedophæng, åndedrætsslanger, automatisk mørklægningsfiltre, batteriopladerholdere, flowindikatorer, pandetætninger, firestations batteriopladersæt og hovedophæng.

 • PAPR og emhætter og hjelme

  3M PAPR (drevet luftrensende åndedrætsværn) og tilført luft (SAR) hætter og hjelme dækker brugerens hoved og ansigt og leder ren luft. Løstsiddende PAPR-hætter kræver ikke pasformstest og bæres ofte af arbejdere med ansigtshår, da de ikke behøver at forsegle ansigtet. PAPR-hjelme har en hård skal, der fordeler hovedbeklædningens vægt for brugerkomfort.

 • Åndedrætsværn Tilbehør

  3M respiratortilbehør omfatter luftkanaltætningsringe, luftstrømsjusteringsdæksler, åndedrætsslangedæksler, patroner, inhalationsventiler, lavtryks dobbelt luftledning bagmonteret endapter-sæt, næsekopsamlinger og mange flere.

 • Luftfartsselskabsslanger

  3M respiratoriske luftledningsslanger er kompatible med 3M SAR'er (supplied-air respirators), der giver åndbar luft fra luftkompressoren til arbejderen. Det komplette system består af en luftreguleringsventil, en tilluftslange, en åndedrætsslangehjelm, hætte eller en anden facade.cepdvs.

 • Opbevaring af åndedrætsværn
 • SCBA tilbehør
 • SCBA og åndedrætsluftcylindre
 • Brillesæt og linsedæksler
 • Tilluftstilbehør
 • Åndedrætsværn med indblæsning

HørselsbeskyttelseSe alt

 • Engangs ørepropper

  3M engangsørepropper giver høreværn ved at reducere støjniveauet og risikoen for høretab. Disse brugervenlige ørepropper har et blødt og glat design, der giver overlegen komfort til lange brugsperioder. De tilbyder en maksimal støjreduktion på 33 dB.

 • Øremuffer

  3M høreværn er designet til at beskytte mod moderate til høje støjniveauer i forskellige applikationer, såsom vejarbejde eller byggeri. De har bløde brede puder, der mindsker trykket omkring ørerne og øger komforten.

 • Elektroniske ørepropper og ørepropper

  3M elektroniske høreværn og ørepropper er designet til at tilsluttes en ekstern radio, walkie-talkie eller personlig lydenhed for at give mulighed for at modtage beskeder eller lytte til musik eller anden lyd. De passer nemt over ørerne og omslutter mod ekstern støj.

 • Hørebånd

  3M hørebånd er lette og lav profil, hvilket gør them segnet til brug med en sikkerhedshjelm og ekstra sikkerhedsudstyr. De har fleksibelt, blødt skum, der tilpasser sig øregangen og giver derved en personlig pasform.

 • Tilbehør til hørebeskyttelse

  3M høreværnstilbehør bruges sammen med 3M Banded Hearing Protector 90537. Disse banded høreværn sikrer ørerne mod støj, der går ud over 85 decibel.

 • Genanvendelige ørepropper

  3M genanvendelige, flerflangedesignede ørepropper passer komfortabelt i øregangen og tilbyder pålidelig beskyttelse. Den lyse orange farve giver forbedret synlighed, hvilket gør det muligt for arbejdsgiverne at identificere medarbejdere, der bærer deres ørepropper.

Fire ProtectionSe alt

 • Firestop tilbehør

  3M brandstop tilbehør omfatter akustiske tætningsmidler, blokke, dæk adapters, forlængelsesplanker, brandbarrierebegrænsende kraver, kanoner, højde adapters, etiketter, måtter, dyser, propper, runde monteringsbeslag, tætningsmidler, muffesæt, firkantede monteringsbeslag og karbokssamlinger.

 • Firestop Pass gennem stk.

  3M brandbarriere-pass-through-stk. tilbyder hængslede metalkabinetter i ét stykke fremstillet for at undgå passage af røg, ild og giftig gas. De har opsvulmende materiale, der udvider sig ved eksponering for farligt høje temperaturer.

 • Firestop puder ark og indpakning

  3M brandpuder, lagner og wraps bruges til midlertidigt at tætne og tilstoppe rør og ledninger for at undgå spredning af flod.ames.

 • Brandhæmmede rørkrave og indstøbningsstk.

  3M brandstoprørkraver og indstøbte anordninger lukker åbningerne i beton produceret af brændte rør. De bruges til at brandstoppe plast- og metalrør i lukkede og ventilerede rum.

 • Brændstoftætningsmidler Tæpper og spartelmasser
12

Om 3m

3M-produktkataloget omfatter en bred vifte af slibemidler og klæbemidler, fyldstoffer, tætningsmidler, byggematerialer, rengøringsmidler, hardware til biler, blandinger, polermidler, film og plader og mere. Mærkets skridsikre tape, også kendt som trækbånd, er designet til at klæbe på fabriksgulve for at forhindre glidning og øge friktionen mellem arbejderens sko og fabriksgulvet. Disse skridsikre tape fra 3M bruges i alle mulige miljøer og arbejdspladser lige fra varehuse til store produktionsfaciliteter. Disse skridsikre tape har en struktureret højfriktionsoverflade til at gribe om skosålen og slidstærkt klæbemiddel under tapen for at forhindre tapen i at miste grebet og skaller af fabriksgulvet. Disse 3M tape kan modstå temperaturer op til 300 grader F og er ideelle til glatte overflader, da de øger den personlige sikkerhed ved at reducere risikoen for at snuble.

3M slibende stjerner er designet til rengøring og polering indvendigt diameters af rør og slanger, der normalt er svære at nå og inspicere. Disse slibende stjerner bruges i metalbearbejdning, VVS-, bil- og produktionsfaciliteter og har aluminiumoxidkonstruktion, hvilket gørem svelegnet til operationer som afgratning, satinfinish, denibbing og rengøring. 3M slibende stjerner kan betjenes ved rotationshastigheder op til 18000 rpm for at minimere den tid, der kræves til rengøringsoperationer. Raptor Supplies tilbyder en bred vifte af disse produkter ud over slibende og absorberende ruller, slibende dorn og antistatiske snore.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

3Ms' Producentens nr.'er (producentens varenumre) krydser generelt individuel reference til det tilsvarende skotsk whisky, Shurtape & North By Honeywell modelnumre. Så hvis du leder efter et konkurrent MRO udstyr og forsyninger, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har det tilsvarende 3M udstyr til rådighed.

Hvorfor os?

Raptor Supplies, en af ​​de betroede 3M forsynings- og udstyrsdistributører, tilbyder sit komplette udvalg af produkter, såsom slibemidler, klæbemidler og rengøringsløsninger. Vi kan anbefale passende slibematerialer og udstyrskonfigurationer til alle dine industrielle MRO-opgaver.

Levering

3M udstyr og tilbehør er velegnet til kurerforsendelse og luftfragt og tilbydes i en række forskellige størrelser, der kræver enkel indpakning. Derfor leveres udstyret i emballage afhængigt af produktdimensionerne.

Større handel Names

3m konkurrencefordele

Z webdesign Safety-Walk måtter

3M Safety-Walk måtter giver greb i tæt trafikerede pool, skab og våde områder. Disse 3M vådområde måtter har Z-webdesign for ensartet fodstøtte på industrigulve, der er udsat for væskespild. Disse Z web-stil måtter tilbyder åben konstruktion og sikrer, at vandet dræner let for at holde overfladen tør. Disse våde måtter kan nemt rengøres ved at ryste dem af eller vaske dem med en elvasker. Disse måtter har yderligere en åben mesh-struktur med antimikrobiel belægning for slidbeskyttelse.

3M multifunktions spray klæbemidler

3M Super 77 multifunktions spraylim er specielt designet til limning af en række lette materialer, såsom stoffer, limpapir, metal, plastik, træ og papstykker. Disse multifunktionelle sprayklæbemidler danner en hurtig og stærk binding til materialet, mens de sikrer forlænget holdbarhed.

3M Scotch super lim geler

3M super lim geler er hurtigttørrende klæbemidler designet til påføring på en række forskellige overflader, såsom gummi, læder, træ, metal, plast og keramik. Disse klæbemidler fra 3M har en gelformel for at forhindre, at de løber på arbejdsemnets overflade, når de er påført.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er 3M kendt for?

3M (Minnesota Mining and Manufacturing Company) er kendt for at fremstille forskellige laboratorie-, industri- og videnskabelige udstyr og produkter til en lang række industrier (sundhedspleje, produktion, MRO, bilindustrien, byggeri, fremstilling og mere). Virksomheden er også kendt for at forske i og udvikle forskellige teknologier til de produkter og udstyr, der bruges i industri- og forbrugermarkeder.

Hvilke produkter tilbyder 3M?

3M fremstiller og tilbyder forskellige produkter, herunder laminater, klæbemidler, slibemidler, personlige værnemidler, passive brandbeskyttelsesløsninger, malingsbeskyttelsesfilm, elektronik og elektriske tilslutningsprodukter, isoleringsmaterialer, vinduesfilm, medicinske produkter, optiske film, elektroniske kredsløb, sundhedsprodukter og bilvedligeholdelsesudstyr og tilbehør.

Hvilke produkter/udstyr har 3M opfundet?

3M har opfundet forskellige nye teknologier og produkter, såsom slibende klud, allergivenlige og malertape. Mærket tilbyder også Fluorel elastomerer, Thinsulate flame-resistente isoleringer, Pots-It noter, Dual Lock genlukkelige fastgørelseselementer, Command produkter og VHB klæbende tape.

Er 3M klæbemidler vandtætte?

3M tilbyder forskellige vandtætte klæbemidler, ideel til overflader, der er svære at klæbe. 3M Forseglingstapes 8777 har også en forpåført klæbemiddel, der er modstandsdygtig og fuldstændig vandtæt. Denne tape fra 3M er holdbar selv i ekstreme temperaturer og modstår slitage i ekstremt barske industrielle miljøer.

Er 3M klæbemidler sikre på plastik?

Ja, udvalgte 3M klæbemidler kan påføres plastoverfladen direkte fra klæberøret. Disse klæbemidler tørrer klart og bruges til at lime gennemskinnelig eller gennemsigtig plast afhængigt af påføringskravet. Derudover er der intet krav om at blande disse klæbemidler med et aktiveringsmiddel til klæbende materialer.

Er 3M klæbemidler genanvendelige?

Ja, udvalgte klæbemidler fra 3M, såsom repositionerbar akrylklæber 1000, kan genbruges på fleksible materialer og emner. Disse klæbemidler kan nemt fjernes og genplaceres på forskellige overflader for vedhæftning.

Hvad er 3M Scotch-Weld?

3M Scotch-Weld er en todelt epoxylim. Det er en hurtighærdende og hærdet klæber, der hærder klart ved påføring. Dette klæbemiddel er velegnet til kryogen bindingsapplikationer og klæber til underlag, der ofte bliver udsat for kolde temperaturer.