Kundeservice

Forsendelse og levering

Telefon på +45 92 452654 for at få et fragtpris til enhver anden destination. Raptor Supplies Limited ejer, vedligeholder og driver denne hjemmeside. Ved at bruge det eller ved at downloade oplysninger fra det, accepterer du at være bundet af Legal Betingelser angivet nedenfor.

Nægtelse af ansvar

Oplysningerne indeholdt i eller tilgængelige fra vores websted leveres uden nogen udtrykkelig eller underforstået garanti for dets salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, nøjagtighed, fuldstændighed eller pålidelighed. Din tillid til sådanne oplysninger er på din eneste risiko. Vi er ikke ansvarlige for skader forårsaget af dit computerudstyr ved dets brug, herunder skader forårsaget af vira som følge af din adgang til webstedet eller af oplysninger, du downloader fra det.

Tredjepartswebsteder

Som en bekvemmelighed for dig kan vi give links til websteder, der drives af tredjeparter. Et link indebærer ikke vores tilknytning eller tilknytning til et sådant websted, som vi ikke giver nogen garanti over eller nogen form for. Hvis du besøger eller bruger et linket websted, gør du det på egen risiko.

Begrænsning af skader

Vi er under ingen omstændigheder ansvarlige for nogen direkte, indirekte, speciel, følgeskab, straf eller anden skade af nogen art som følge af nogen som helst årsag, herunder tab af brug, tab af fortjeneste eller tab af data, hvad enten det er under kontrakt, uagtsomhed, streng erstatningsansvar eller på anden måde som følge af eller på nogen måde forbundet med brugen af ​​information indeholdt i eller tilgængelig fra dette websted

Begrænset licens

Af accepting af Legal Betingelser anført her accepterer du ikke at deep-link eller frame-link til vores hjemmeside til ethvert formål uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse. Vi giver dig tilladelse til at bruge, downloade og kopiere oplysninger fra vores hjemmeside, forudsat at (a) alle meddelelser om ophavsret og ejendomsret bevares, (b) oplysningerne ikke vises offentligt, distribueres offentligt eller på nogen måde ændres, og at der ikke bruges grafik. separat fra deres ledsagende tekst, og (c) du bruger oplysningerne til dig selv og ikke til kommercielle formål.

Oplysninger leveret af dig

Vi anbefaler, at du ikke sender nogen fortrolige oplysninger til os via vores hjemmeside, ud over dem, der kræves til behandlingen af ​​en purchase ordre afgivet via siden. Se venligst vores privatlivspolitik - se linket nederst på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du ikke sender os nogen proprietære oplysninger via vores hjemmeside. Enhver sådan information, du sender os, behandles muligvis ikke som fortrolig eller proprietær. Ved at sende den giver du os en ubegrænset, uigenkaldelig, verdensomspændende, royaltyfri licens til at bruge, reproducere og distribuere den.

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre disse Legal Betingelser til enhver tid uden varsel. Sådanne ændringer træder i kraft, så snart de er offentliggjort på vores hjemmeside, og ved at bruge siden dereftercept dem. Vi anbefaler, at du gennemgår disse Legal Betingelser fra tid til anden for at sikre, at du er fortrolig med dem i deres nuværende form.

Internationale brugere

Vi garanterer ikke, at informationen indeholdt i eller tilgængelig fra vores hjemmeside er passende eller legal til visning eller brug i et bestemt land eller territorium, og vi forbyder dig at få adgang til enhver information, der kan være forbudt eller dårligegajeg der.

Lov og jurisdiktion

Vores websted og oplysningerne i det eller tilgængelige fra det leveres under den eksklusive jurisdiktion i lovene i England. Ved at bruge webstedet accepterer du, at enhver tvist, der opstår som følge af dets anvendelse, kun skal forelægges for de engelske domstole, og at du ikke hævder jurisdiktion i nogen anden domstol eller domstol overalt i verden.

telefonnummer: +31 20 2170638

Email: salg @raptorsupplies.com

Hjemsted: Raptor Supplies Limited, 6 Hessel Rd, London, W13 9ES

Firmanummer: 81252625

Kontakt

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.