Kundeservice

Forsendelse og levering

Please call us at +45 92 452654 for a shipping quote to any other destination. Raptor Supplies Limited owns, maintains and operates this web site. By using it or by downloading information from it, you agree to be bound by the Legal Conditions set out below.

Ansvarsfraskrivelse

Informationen indeholdt i eller tilgængelig fra vores hjemmeside leveres uden nogen udtrykkelig eller underforstået garanti med hensyn til dens egnethed, egnethed til et bestemt formål, nøjagtighed, fuldstændighed eller pålidelighed. Din tillid til sådanne oplysninger er på egen risiko. Vi er ikke ansvarlige for skader forårsaget af dit computerudstyr ved brugen af ​​det, herunder skader forårsaget af virus som følge af din adgang til webstedet eller fra enhver information, du downloader fra det.

Tredjepartswebsteder

Som en bekvemmelighed for dig kan vi give links til websteder, der drives af tredjeparter. Et link indebærer ikke vores tilknytning eller tilknytning til et sådant websted, som vi ikke giver nogen garanti over eller nogen form for. Hvis du besøger eller bruger et linket websted, gør du det på egen risiko.

Begrænsning af skader

Vi er under ingen omstændigheder ansvarlige for nogen direkte, indirekte, speciel, følgeskab, straf eller anden skade af nogen art som følge af nogen som helst årsag, herunder tab af brug, tab af fortjeneste eller tab af data, hvad enten det er under kontrakt, uagtsomhed, streng erstatningsansvar eller på anden måde som følge af eller på nogen måde forbundet med brugen af ​​information indeholdt i eller tilgængelig fra dette websted

Begrænset licens

Ved at acceptere de juridiske betingelser, der er beskrevet her, accepterer du ikke at dyblinke eller ramme-link til vores websted til noget formål uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse. Vi giver dig tilladelse til at bruge, downloade og kopiere oplysninger fra vores websted, forudsat at (a) alle ophavsretlige og beskyttede meddelelser bevares, (b) oplysningerne ikke vises offentligt, distribueres eller ændres på nogen måde og ingen grafik bruges separat fra deres ledsagende tekst, og (c) bruger du oplysningerne til dig selv og ikke til kommercielle formål.

Oplysninger leveret af dig

Vi anbefaler, at du ikke sender fortrolige oplysninger til os via vores hjemmeside, bortset fra det, der kræves til behandling af en indkøbsordre, der er placeret via webstedet. Se vores fortrolighedspolitik - se link nederst på startsiden. Vi anbefaler, at du ikke sender os nogen proprietær information via vores hjemmeside. Sådanne oplysninger, du sender os, behandles muligvis ikke som fortrolige eller ejendomsretlige. Ved at sende den giver du os en ubegrænset, uigenkaldelig, verdensomspændende royaltyfri licens til at bruge, reproducere og distribuere den.

Ændringer

Vi forbeholder os ret til at ændre disse juridiske betingelser når som helst uden varsel. Sådanne ændringer træder i kraft, så snart de er offentliggjort på vores hjemmeside, og ved at bruge siden derefter accepterer du dem. Vi anbefaler, at du gennemgår disse juridiske betingelser fra tid til anden for at sikre, at du er fortrolig med dem i deres nuværende form.

Internationale brugere

Vi erklærer ikke, at informationen indeholdt i eller tilgængelig fra vores websted er passende eller lovlig til visning eller brug i et bestemt land eller territorium, og vi forbyder dig at få adgang til oplysninger, der kan være forbudt eller ulovligt der.

Lov og jurisdiktion

Vores websted og oplysningerne i det eller tilgængelige fra det leveres under den eksklusive jurisdiktion i lovene i England. Ved at bruge webstedet accepterer du, at enhver tvist, der opstår som følge af dets anvendelse, kun skal forelægges for de engelske domstole, og at du ikke hævder jurisdiktion i nogen anden domstol eller domstol overalt i verden.

Firmanummer: 09124832

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.