ALLEGRO SAFETY

Siden 1987 har Allegro Industries fremstillet sikkerhedsudstyr af høj kvalitet til brug i kommercielle faciliteter og farlige industrielle applikationer. Allegro Industries, der er baseret i Piedmont, South Carolina, USA, tilbyder højtydende omgivende luftpumper, systemer til indånding af kold luft, luftkompressorer, åndedrætsværn, blæsere og blæsere til lukkede rum og kanaler. Læs mere

filtre

Sikkerhed

Svejsning

Trucks

Pneumatik

HVAC og køling

Pumper

VVS

Test Instrumenter

Rengøring

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Elektrisk

Sikkerhed filtre

RespiratoriskSe alt

 • Luftfartsselskabs kølesystemer

  Allegro airline kølesystemer er ideelle til standard trykfiltreringspaneler, åndedrætsluftkompressorer og omgivende luftpumper til at afkøle indåndingsluften, mens den passerer gennem spolen. De øger brugerkomforten og arbejderens produktivitet med åndedrætsværn i hættestil og type-C-luftmasker med lavt tryk.

 • Luftfartsfiltrering og CO-skærme

  Allegro luftfiltreringssystemer er ideelle til at fjerne forurenende stoffer og kontrollere koncentrationen af ​​ilt og kulilte i trykluftforsyninger. De kan modstå tryk op til 160 psi og fås i bredder på mellem 6 og 16.5 tommer.

 • Åndedrætscylindervogne

  Allegro-luftcylindervogne inkluderer luftcylindervogne, vognrammer, stropper, gadealbuer, møtrikker, manifoldbeslag og clips, kontraventiler, hanadaptere, sekskantede nipler og ventilationsåbninger, ideelle til brug med luftcylindre, der transporterer ilt.

 • Cascade Airline Kits og manifolds

  Allegro cascade airline kits og manifolds bruges til at reducere højtryksluftstrømmen gennem åndedrætsværn ved hjælp af en række T- og fleksible pigtail-forbindelser.

 • Tilpasningstest

  Allegro-tilpasningstest omfatter en bred vifte af Bitrex-tilpasningstestsæt, saccharintilpasningstestsæt, røgtestsæt, testhætter, forstøvere, pipetter, slanger og følsomheds- og pasformtestløsninger.

 • PAPR

  Allegro PAPR'er opfylder kravene til kombineret åndedræts-, øjen- og ansigtsbeskyttelse. De har et motoriseret, lithium-ion batteri-drevet system, der giver en konstant tilførsel af frisk, filtreret luft over brugerens ansigt.

 • PAPR tilbehør

  Allegro PAPR tilbehør omfatter forskellige PAPR reservedele, såsom linser, gasfiltre, rør, bælter og blæsere i forskellige materialer og størrelser.

 • PAPR og emhætter og hjelme

  Allegro PAPR og medfølgende lufthætter inkluderer NIOSH-godkendte lette lufthætter og hjelme. De har en anti-dug polycarbonat linse med en anti-ridse belægning for at sikre et forvrængningsfrit syn.

 • Åndedrætsværn Tilbehør

  Indeholder forskellige dele til åndedrætsværn, der kan bruges til at udskifte åndedrætsapparatets slidte dele

 • Luftfartsselskabsslanger

  Fremstillet af kraftigt polyvinylchlorid og yderligere forstærket med flettet polyestergarn. Kan fungere under et temperaturinterval på -20 til 150 grader F. Udstyret med messing Hansen hurtigkoblingskoblinger, der er klassificeret ved et maksimalt tryk på 185 PSI @ 70 grader F

 • Åndedrætssæt og servietter

  Inkluderer en bred vifte af halv-ounce vandopløselige rengøringspakker, luftpærer, børster, pakker med 100 sterile opbevaringsposer og sæler og store 17-quart tosidede spande. Bruges til at opbevare og vedligeholde åndedrætsværn med hel ansigt og halvmaske

 • Opbevaring af åndedrætsværn

  Inkluderer en bred vifte af opbevaring af åndedrætsværn og bæreposer i forskellige farver, dimensioner og materialer. Brugt til at beskytte åndedrætsværn mod barske industrielle forhold

 • Brillesæt og linsedæksler
 • Tilluftstilbehør

  Anvendes sammen med luftmaske og inkluderer koblinger, stik, målere, regulatorer, filtre, stik og andre reservedele

 • Tilluftkompressorer og omgivende luftpumper

  Letvægtspumper bruges til at opfylde transportable luftkrav til maling, rengøring, kemikaliehåndtering og lignende applikationer. Tilgængelig i en række flowhastigheder og driftstrykområder

 • Leverede luftpumpepakker

  Inkluderer bærbare luftsystemer med fuld maske i en, to og tre fuldmasker leverede luftmaskeindstillinger

 • Åndedrætsværn med indblæsning

  NIOSH-godkendte luftmaske med "over skulderen" slangedesign. Tilbyder lavt tryk og kontinuerlig strømningsbeskyttelse og har et design med lav profil, der kan passe under svejseskærme

Udstyr til begrænset rumSe alt

 • Luftdrevne lukkede rumblæsere og blæsere

  Allegro centrifugalblæsere/jetventilatorer med begrænset plads er velegnede til at cirkulere luft og fjerne flygtige dampe fra beholdere, små rum, tanke. Vælg mellem 1/4 og 2 hk effektvarianter af disse blæsere, tilgængelig på Raptor Supplies

 • Tilbehør til begrænset pladsindgang
 • Tilbehør til lukket blæser og blæser

  Allegro blæser- og blæsertilbehør med begrænset plads omfatter en række standard- og eksplosionssikre motorer, blæsere, stik, kanalprodukter, adaptere og andet tilbehør.

 • Tilbehør til lukket ventilationskanal

  Allegro ventilationskanaltilbehør til lukkede rum bruges sammen med blæsere og kanaler til anvendelse i mandehuller og inkluderer konnektorer, kanaler, adaptere/reducere og opbevaringsposer.

 • Ventilationskanal i lukket rum

  Allegro ventilationskanaler til lukkede rum er ideelle til blæsere og ventilatorer med begrænset plads til effektivt at fjerne skadelige luftforurenende stoffer. De fås i forskellige materialer, diametre og længder.

 • Begrænset rum Venturi blæsere

  Allegro pneumatiske blæsere bruges til at udsuge røg eller andre skadelige dampe og ventilere rum i laboratorier, raffinaderier og kemiske/stålindustrier.

 • Elektriske lukkede ventilatorer og blæsere

  Allegro blæsere og blæsere til lukkede rum fjerner effektivt røg og skadelige dampe. De har et robust metalhus og kommer i forskellige strøm- og effektklasser.

 • Tilbehør til kummerdæksler

  Allegro brønddækseltilbehør bruges til at vedligeholde brønde og gøre udstyret servicebart.

 • Løftere til manchetdæksel

  Allegro kloakløftere giver sikker fjernelse af brønddæksler med reduceret manuel stress og rygsmerter. De har 2-positions løftepunkter for nemt at bryde eller løsne de mest genstridige mandehulsdæksler med diametre op til 36 tommer.

 • Manhole Guard Rail-spil

  Allegro mandehulsværnspil bruges til at hæve og sænke udstyr i trange rum. De har en spilstang udstyret med en 3-tommer tromle for hurtigere genopretning og to uafhængige skraldesystemer med en automatisk dobbeltskivebremse til lastkontrol og sikkerhed.

 • Mandehulsværn

  Lavet af stærkt, en-tomme rørformet 0.078 gauge stål; har en gul pulverlakering for en holdbar finish og høj synlighed. Enkel konstruktion i et stykke giver nem montering uden værktøj. Udstyret med låse og to kædekæder til beskyttet ind- og udgang

 • Manhole Shelters and Paraplyer

  Allegro vandafvisende, UV-behandlede brønde i nylon har 360 graders reflekterende striber. Disse flammehæmmende mandehulshylstre har to gulv-til-gulv fiberstænger til at sætte paraplyen op enten indefra eller udefra.

ErgonomiSe alt

 • Rygstøtter

  Sort / grønne understøtninger designet til at begrænse bevægelsesområdet for at sikre korrekt placering af kroppen og yde beskyttelse mod kvæstelser og rygbelastning. Fås i elastiske, nylon, polypropylen og spandex konstruktionsmuligheder med størrelser fra S til XL  

 • Beskyttende albue og knæpuder

  Lavet af varmebestandigt læder af høj kvalitet og har en elastisk rem, der opretholder en sikker pasform. Fås i en række farver og pudematerialer

 • Håndledsstøtter og indpakning

  Tilbyder en komfortpasning til langvarig brug og ekstra støtte, når du løfter eller bruger el- / håndværktøj. Feature neopren konstruktion med en krog & loop lukning for en brugerdefineret pasform. Kan bæres på begge sider

ArbejdstøjSe alt

 • Kølevestindsatser

  Fjeris og faseskift kølevestindsatser, der bruges til at reducere varmerelaterede skader og til at holde arbejdere kølige i varme arbejdsmiljøer. Fås i forskellige størrelser i pakker med 4 stk

 • Køleveste

  Designet til at holde arbejdere kølige i industrielle miljøer med høj temperatur. Fås med lynlåse eller lukning i forskellige størrelser og farver

Engangs og kemikalieresistent beklædningSe alt

Om Allegro Safety

Allegro-kataloget omfatter højtydende omgivende luftpumper, systemer til indånding af kold luft, luftkompressorer, slampumper og forsynings-/afvandingspumper.
Allegro omgivende luftpumper give ren, åndbar luft til brugere af hel/halv ansigtsmaske eller hætte. Disse roterende vingeluftpumper kræver ikke intern smøring, hvilket eliminerer behovet for kulilteovervågningssystemer. De er udstyret med hurtigkoblings OBAC-fittings til at forbinde luftslangen med udløbet og en trykaflastningsventil af messing til at justere luftstrømmen. Disse pumper har et maksimalt arbejdstryk på 15 psi.
Allegro knæ beskyttere har bløde og slidbestandige stødabsorberende puder for at beskytte brugernes knæ. Disse knæbeskyttere er designet til byggeanvendelser, herunder gulv- eller betonarbejde. Disse puder har knap og løkke / krog og løkke / pull on / quick release spændelukning for en sikker pasform over knæene.
Mærket tilbyder også et varieret udvalg af blæsere med begrænset plads der kan levere både positive og negative luftstrømme og er perfekte til ventilation og udsugning. Disse højtydende Allegro aksialventilatorer har et stabelbart design, der sparer arbejdsområde, et indstøbt bærehåndtag for nem transport og et bundkabinet for at sikre sikkerheden af ​​elektriske komponenter.
Vælg mellem en bred vifte af Allegro-udstyr, såsom personlige værnemidler og støtter, boltesortimenter, varmeapparater til lukkede rum og mere.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

De fleste af Allegro-produkterne krydsreferencer med Air System International, 3M og Honeywell-udstyr. Hvis du leder efter konkurrerende udstyr eller et værktøj, der enten er udsolgt eller forældet, er der chancer for, at Raptor Supplies har tilsvarende Allegro udstyr til rådighed.

Levering

Disse Allegro udstyrsstørrelser varierer fra små til store. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle dele kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver dette Allegro-udstyr leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Allegro Safety Konkurrencefordele

Protokoller til test af respiratortilpasning

Brug af korrekt monteret åndedrætsværn er en vigtig sikkerhedsovervejelse for arbejdere i farlige miljøer. Test af respiratortilpasning sikrer en tæt forsegling af brugerens ansigt for at beskytte brugeren mod forurenende lækage eller skadelige patogener i miljøet. Tilstedeværelsen af ​​ansigtshår kan også få åndedrætsværn til at lække. Alle åndedrætsværn skal tilpasningstestes årligt før første brug. OSHA anerkender to brede kategorier af pasformstest:

 • Kvantitative tilpasningstestprotokoller: Allegro kvantitativ pasformstest involverer processen med at måle den nøjagtige mængde lækage i tætsiddende ansigtsmadder. Udstyret består af et ansigtsstykke, der er fastgjort til en sonde og forbundet til målemaskinen via en slange.
 • Kvalitative tilpasningstestprotokoller: Allegro kvalitativ tilpasningstest er en bestået eller ikke bestået metode, der er afhængig af den personlige sensoriske (irritation/smag/lugt) reaktion fra brugeren (der bærer åndedrætsværn) på specifikke testmidler som isoamylacetat (isopentylacetat eller bananolie), sødt (saccharin) ), bitter (Denatonium Benzoate) og irriterende røg (HCl og Sn).

EZ Air Flex slibning / svejsning PAPRs

Allegro EZ air flex slibning / svejsning PAPR'er (Powered Air Purifying respirator) er komplette partikelsystemer, designet til industrielle anvendelser, hvor kombineret (øjen-, åndedræts- og ansigts)beskyttelse er påkrævet. Disse lette svejsehjelme har et kraftigt, flip-up visir til at blotlægge et slibeskjold for at opretholde åndedrætsbeskyttelse af arbejdere, mens de sliber eller inspicerer svejsninger. De overholder ANSI Z87.1+ og CAN/CSA Z94.3 standarder for ansigts- og øjenbeskyttelse og er CE-certificeret og NIOSH-godkendt. Allegro NYE EZ air flex slibning / svejsning PAPR'er er motoriserede systemer, der bruger et lithium-ion batteri til at levere konstant frisk og filtreret luft på brugernes ansigter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter leverer Allegro?

Allegro er en af ​​de største distributører af sikkerhedsprodukter i lukkede rum, såsom ventilatorer, blæsere, pumper, åndedrætsværn, luftkilder og SAR-svejsesystemer.

Hvad er Allegro blæsere til åndedrætsluft?

Allegro åndedrætsluftblæsere er bærbare og lette blæsere, der leverer sikker og behagelig åndeluft til industrielle brugere. Disse Allegro friskluftsystemer er udstyret med et aftageligt og vaskbart filter og er indeholdt i kraftigt rotationsstøbt plasthus for længere holdbarhed.

Har jeg brug for en CO-monitor til min Allegro-luftpumpe?

Nej, en CO-monitor er ikke påkrævet, da Allegro-luftpumper ikke producerer kulilte, olietåge eller oliedamp.

Er det normalt, at min Allegro luftpumpe bliver varm?

Ja, det er normalt, at pusteluftpumper bliver varme, da de er oliefri. Desuden har de ingen smøring til køling af motoren. Disse pumper har roterende vingedesign for at give konstant friktion mellem kammeret og rotoren.

Hvor bruges eksplosionssikre blæsere?

Allegro eksplosionssikre blæsere bruges i møller, kraftværker, lagre, tanke, sprøjtekabiner, lukkede rum eller ethvert andet område, hvor der kan være antændeligt støv, røg eller gasser.

Kan en blæser placeres lodret over et mandehul?

Ja, en Allegro blæser kan placeres lodret over et mandehul, hvis den understøttes sikkert med korrekt ind-/udgang, bevægelse, vibrationer og vægtdæmpning.

Hvad er driftstemperaturområdet for Allegro-kanaler?

Den maksimale arbejdstemperatur for Allegro's standard og statisk ledende kanaler er henholdsvis 180 grader F og 250 grader F.

Hvilke standarder/certificeringer overholder Allegro udstyr?

Allegro-produkter er UL-listede eller CE-mærkede for at sikre forbrugernes sikkerhed, sundhed og opfyldelse af miljøkrav. Udvalgt Allegro-udstyr overholder NIOSH (National Institute for Occupational Safety and Health, USA) og ANSI (American National Standards Institute) for hoved- og øjenbeskyttelse, samtidig med at det sikrer optimal synlighed.