Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

ALLEGRO SIKKERHED Aksiale eksplosionssikre blæsere, 3/4 HK moment


Brancher, der beskæftiger sig med kapemicals, korn, maling, brændstof, støv, sprængstoffer, fibre, gennemtrængende materialer og fine partikler ville utvivlsomt ønske at installere en eksplosionssikker blæser. Disse blæsere har beskyttende hus og forhindrer eksplosioner og gnister, der kan opstå i flygtige miljøer, ud over at give udluftning...ilation og holde arbejderne sikre. Siden 1987, Allegro Industries har tilbudt sikkerhedsudstyr, herunder åndedrætsværn, ventilatorer og blæsere, pumper, luftkilder og SAR-svejsesystemer. Raptor Supplies er en betroet leverandør af Allegro produktkatalog.Læs mere

filtre
stilModelSpændingPris
A
9503
115 V21.717 kr.
B
9503-E
220 V24.788 kr.

Aksiale eksplosionssikre blæsere, 3/4 HK moment

Allegro Eksplosionssikre blæsere er velegnede til trange rum i statisk ledende miljøer. Disse stk. bruges til at ventilere farlige steder, hvor der er brændbare eller brændbare materialer. De har enfasede motorer, der har et UL-listet og NEMA-mærket spændingsstik til brug med en eksplosionssikker stikkontakt (sælges separat) og et håndtag til bærbarhed. ABS-huset og det kompakte design af disse centrifugalmodeller sikrer henholdsvis gnistfri og sikker opbevaring af blæsere uden at ofre luftstrømmen. Allegro eksplosionssikre blæsere er i stand til at levere et drejningsmoment på 3/4 hk og har en jernmonteringsboks med tredobbelt belagt finish for at modstå korrosion. De har en fjederbelastet dør for at holde støv og snavs væk fra receptages, når stikket ikke er i brug. Men når stikket er i brug, medfølger en neopren pakning inde i recepTable tætninger til at holde vand, snavs og andre fremmedlegemer ude. Vælg mellem en lang række af disse Allegro centrifugal kraftige eksplosionssikre blæsere, tilgængelig i 115V og 220V stikmuligheder på Raptor Supplies.
Raptor Supplies er en betroet leverandør af Allegro eksplosionssikre blæsere, der hjælper med at opretholde atmosfæriske forhold og iltniveauer i farlige områder, ved hjælp af korrekt ventilation til at fjerne brandbare, antændelige eller brændbare partikler.

Du bruger

Allegro eksplosionssikre blæsere tilbyder en bred kombination af funktioner, hvilket gør dem anvendelige til tunge operationer såsom i møller, kraftværker, lagre, tanke, sprøjtekabiner, lukkede rum eller andre områder, hvor antændeligt støv, dampe, gennemtrængende materialer eller gasser kan være til stede.

Arbejdsmekanisme

Allegro Eksplosionssikre blæsere har et beskyttende hus designet til at eliminere gnister, når de tænder og slukker. For yderligere beskyttelse er knivene lavet af polyethylen og akkumulerer ikke statisk elektricitet og ventilerer derved farlig luft. Allegro Ventilationsblæsere bruger et klippesystem, der gør det muligt for personalet hurtigt at fastgøre beholdere på udgangssiden til ventilation eller indgangssiden til udsugning uden brug af værktøj. Det er dog tilrådeligt ikke at bruge underdimensionerede ledninger på elektriske strømkabler eller forlængerledninger, da det vil forhindre blæsermotorerne negativt fra den nominelle belastningsbæreevne og startkapacitet.

Funktionalitet

  • Allegro Eksplosionssikre blæsere har polyethylenkonstruktion for korrosions- og slagfasthed, samt en fordel, der er nem at rengøre.
  • De er konfigureret med ABS-hus i ét stykke for at sikre gnistfri sikkerhed og et ergonomisk håndtag til bærbarhed.
  • Disse modeller har et kompakt design for nem brug og opbevaring uden at ofre luftstrømmen.
  • De har enfasede motorer, der inkorporerer et UL-listet og NEMA-mærket spændingsstik til brug med en eksplosionssikker stikkontakt (sælges separat), mens de leverer et drejningsmoment på op til 3/4 hk.
  • Disse blæsere har aluminiumshjul og -nav for at garantere termisk og elektrisk ledningsevne.
  • Den integrerede jernmonteringsboks har tredobbelt belagt finish for at modstå oxidationsreaktioner på udsatte overflader.
  • Disse stk. kommer med en fjederbelastet dør for at holde støv og snavs væk fra receptages, når stikket ikke er i brug.
  • Disse Allegro centrifugale, kraftige, eksplosionssikre blæsere fås i 115V og 220V varianter på Raptor Supplies.

Kompatibelt tilbehør

Ofte stillede spørgsmål