PS DOORS

I mere end 40 år har PS Industries tilbudt forskellige sikkerhedsdøre, nysebeskyttere, beskyttelsesskjolde og produkter til beskyttelse mod oversvømmelse/fald. Mærkets industrielle sikkerhedsprodukter er meget udbredt i militær-, landbrugs-, fødevareforarbejdnings- og energiproduktions-/distributionsindustrien. Læs mere

filtre

Fasteners

Trucks

Elektrisk

Hardware

Pneumatik

SIKKERHED

Om Raptor Ps Doors

Virksomhedens produktsortiment omfatter dok- og mezzaninporte, foldeporte i stål, rækværkssystemer til tagluger, trafikdøre og bunddøre. Det PS Doors Stål foldeporte omfatter standard (én-dørs), parret (to-dørs) og sikkerheds porte i fuld højde. Udgaven i fuld højde er selvlukkende og best velegnet til brug på forhøjede platforme, stiger og mezzaniner. Disse stk. kommer med en 42 tommer topskinne, midterskinne og 5 tommer sikkerhedsfodbræt for maksimal personalesikkerhed. PS Doors taglems gelændere har en selvlukkende stigedør og vandrette gribebøjler for et stabilt gelændergreb og fås i 6 standardstørrelser til montering på de eksisterende lugekanter.

Ting at overveje

Hvorfor os?

Raptor Supplies, en betroet PS Doors distributør, tilbyder sit komplette udvalg af produkter. Vi kan anbefale passende produkter til dine forskellige anvendelseskrav.

Levering

Disse PS Doors produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor disse PS Doors varer leveres med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid. Ideel til at give sikkerhed i læssekajer, mezzaniner eller gange, hvor gaffeltrucks og maskiner er til stede.

Større handel Names

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er OSHA-kravet til sikkerhedsporte?

I henhold til OSHA-reference 29 CFR 1910.23 skal enhver stigegulvsåbning eller platform være beskyttet af et standardrækværk. Standard fodplader skal monteres på alle udsatte sider (fcept ved indgangen). Der skal laves passage gennem rækværket og derefter forsynes med enten en vippeport eller en offset, hvorigennem personalet ikke kan gå direkte ind.

Hvad er vandrette gribebøjler?

De vandrette gribebøjler eller trin i HatchGrip-stigeforlængelserne sikrer et fast greb, så arbejderne sikkert kan komme ind eller ud af taglugen.