Denmark Forhandler

Leder du efter en Grainger industri forsyningsartikel? Raptor Supplies distribuerer hele kataloget af Grainger-produkter til 90+ lande såsom UAE, Qatar, Saudi-Arabien, Sydafrika, Filippinerne og hele Europa. Vælg mellem over 1 million+ amerikanske industridele, inklusive Grainger-ejede mærker som f.eks Dayton, Hård fyr, Speedaire, Battalion Condor. Raptor Supplies tilbyder flere forsendelsesmuligheder såsom ekspresbud, luftfragt og søfragt, der passer til dit indkøbsbudget. Purchases kan enten laves direkte på vores hjemmeside eller sende os din anmodning om tilbud og få et formelt tilbud via e-mail. Vores tilbud omfatter også sourcing af forældede el disconfortsat Grainger delnumre. Så tag kontakt i dag!

Vores kundesupportteam svarer inden for 30 minutter!

Send en anmodning

Ofte stillede spørgsmål

Katalog

Hvilke WW Grainger produkter tilbyder du?

Vi tilbyder hele Grainger forsyningsværktøjskatalog. Raptor Supplies er en officiel international distributør for Grainger-produkter. Vi leverer over 1.5 millioner+ produkter af høj kvalitet, reservedele og forbrugsvarer på tværs af 33 produktkategorieregorier, der dækker tusindvis af amerikanske industrimærker.

En stor fordel ved Grainger-kataloget er størrelsen af ​​dets produktudbud. Ingen nyder at kigge gennem tykke, tunge kataloger for at finde produkter længere, så skriv blot Grainger varenummeret på vores hjemmeside for at finde det ønskede produkt.

Hvilke mærker ejes af Grainger?

WW Grainger har en række ejede mærker, bl.a Dayton, Speedaire, Hård fyr, Air Handler, Lab Safety Supply, Battalion, Condor og vestpå. Det betyder, at disse mærker er eksklusive for Grainger og deres distributører. De fleste af disse varer er enten fremstillet i USA eller Kina.

Dayton: Tilbyder en række forskellige motorer, ventilatorer, blæsere, pumper, kraftoverførselsremme og -remskiver og materialehåndteringsprodukter, der passer til en række forskellige bilapplikationer. Dayton gearmotorer bruges til at justere hastigheden og drejningsmomentet til ethvert ønskeligt tal og er velegnede til brug i peristaltiske pumper. Mærkets synkrone drivremme giver støjfri, skridsikker ydeevne med lave spændingskrav.

Speedaire: Kendt for at tilbyde et bredt udvalg af pneumatiske produkter såsom luftkompressorer, vakuumpumper, FRL regulatorer, fittings/slanger, pneumatisk værktøj og ventiler. Speedaire pneumatiske luftcylindre er velegnede til applikationer, hvor magnetiske følestempler ikke er påkrævet. Disse kompakte cylindre har rustfri stålkonstruktion til at modstå temperaturer fra -40 til 200 grader F og tryk op til 200 psi.

Westward: Ideelt mærke til håndværktøj, fatninger & bits og værktøjsopbevaring. Også kendt for bearbejdningsværktøjer såsom klemmer, afgratningsværktøjer, vendeværktøjer og fræse-/gevindværktøjer. Justerbare skruenøgler mod vest er designet i overensstemmelse med ASME-certificeringer og er velegnede til fastgørelse af møtrikker, bolte og fittings i HVAC-udstyr. Disse skruenøgler har stålkonstruktion med en sort fosfatfinish for modstand mod hydrauliske olier eller ætsende væsker og en justerbar skruemekanisme for at eliminere det ekstra behov for installationsværktøj.

Condor: Kendt primært som en leverandør af sikkerhedsudstyr, der tilbyder sikkerhedsbriller, handsker og faldbeskyttelsesprodukter. Den chemiKalk-, temperatur- og skærebestandige handsker, der tilbydes under Condor sikkerhedshandsker kategory overstiger CE-standarder og er meget udbredt i byggeri, rumfart, bilindustrien, petroemikal- og metalfremstillingsindustrien.

Air Handler: Som name foreslår, tilbyder dette mærke luftfilterprodukter. Dette inkluderer panel- og plisserede luftfiltre, luftfilterpuder/ruller og pose/boksluftfiltre. Mærkets luftrensere bruges til at holde luften sund og lugtfri og er i stand til at levere luftstrømshastigheder op til 2000 cfm. Disse rengøringsmidler leverer en maksimal filtreringsgrad og effektivitet på henholdsvis 0.3 mikron og 0.65.

Labs sikkerhedsforsyning: Tilbyder primært laboratorieartikler og udstyr. Mærkets ultralydsrensere er ideelle til rengøringsopgaver, såsom fjernelse af proteiner, blod og forurenende stoffer fra glasvarer og laboratorieinstrumenter; fjerner voks, snavs, fedt og olier fra kontakter og gear og renser flux og forurenende stoffer fra elektroniske stk..

Bestilling

Skal jeg kun angive Grainger-koden for at få et tilbud?

Ja, oplys blot Grainger-delnummeret/-numrene til os. Kunder sender os nogle gange ugyldige Grainger varenumre; dette er normalt et tilfælde, hvor et 'B' og '8' ombyttes, eller et 'O' blandes sammen for et '0'. Bare dobbelttjek varenumrene, før du beder om tilbuddet!

Hvordan placerer jeg en ordre?

Den nemmeste måde at afgive en ordre på er at søge efter Grainger-varekoden på vores hjemmeside og derefter gennemføre din ordre online på vores hjemmeside. Alternativt, hvis du ikke kan finde Grainger varenummeret på vores hjemmeside, kan du sende os en tilbudsanmodning via e-mail/chat for de Grainger industriartikler, du har brug for.

Når du har modtaget vores formelle tilbud, kan du i) sende en Purchase Ordre, der afspejler den tilbudte pris, eller ii) svar blot via telefon/e-mail, at du ønsker at fortsætte med det tilbudte tilbud. Raptor Supplies vil derefter sende dig en Proforma-faktura til betaling eller tilbyde dig NET30 betalingsbetingelser med forbehold for godkendelse (kun UK / EU-erhvervskunder).

Tjener Grainger International Supply i Europa?

Grainger Europe leverer befæstelseselementer og befæstelsesrelaterede produkter til mere end 60000 kunder over hele kontinentet.

Har du en MOQ for Grainger-varer?

Vi undgår at ramme kunder med minimumsmængdetærskler, men der er tidspunkter, hvor en MOQ gælder. Dette skyldes primært en MOQ, som Grainger har indført for en bestemt vare. Eksempler på dette ville være purchases af rørlygter, skruer eller plisserede luftfiltre, som kun sælges i kuffert / pakke mængder.

Vores mål er at få dig til at levere de Grainger internationale produkter, du har brug for, ikke at tvinge dig til at købe unødvendige mængder. Men vi opkræver et minimumsforsendelsesgebyr, da de fleste ordrer leveres via kurerservice. Vi sender via eksprestransportører som FedEx/TNT, DHL og UPS.

Hvad med forældet eller discoFortsatte Grainger katalogartikler?

Hvis du leder efter en Grainger del, er det nu discoEfterfølgende eller forældet, kan vi ofte foreslå en udskiftning af Grainger-modellen eller et sammenligneligt spec-alternativ fra et andet amerikansk mærke. Grainger-dele, der bliver forældede, er et almindeligt problem for emner som motorer eller blæsere, som har tendens til at holde i lang tid. Du skal blot sende et billede af dit eksisterende varenummer, der viser eventuelle markeringer, nameplader osv. og vi svarer med et tilbud på erstatningsvaren.

Hvilke dokumenter kan du levere til Grainger-produkter?

Raptor Supplies kan give en række certifikater for Grainger-varer. Disse omfatter Grainger-overensstemmelsescertifikat, OEM-overensstemmelsescertifikat og partisporbarhedscertifikater. Bemærk venligst, at eventuelle certifikatanmodninger skal placeres på bestillingstidspunktet. Vi kan ikke imødekomme nogen certificeringsanmodninger efter en ordre er afsendt eller leveret.

Sælger du til enkeltpersoner?

Raptor Supplies, sælger en betroet Grainger-distributør primært til erhvervskunder, der har brug for levering af varer, de ikke kan købe lokalt. Hvis du er en person, der er interesseret i at modtage et tilbud, tager vi imod sådanne anmodninger fra sag til sag. Vi forstår anvendeligheden af ​​Grainger-kataloget for enkeltpersoner over hele verden, men vi er gearet til at imødekomme erhvervskundernes behov.

Jeg har modtaget min ordre, men jeg kan ikke se Grainger-koden på varen?

Grainger er en stor distributør af industridele, der tilbyder produkter, der primært er fremstillet af andre virksomheder. Dette betyder, at de fleste Grainger-produkter vil angive OEM/producentens modelnummer og muligvis også vise et hvidt klistermærke på produktet, der viser Grainger-katalogets varenummer.

Exceptioner til denne regel vil være Grainger Approved og Grainger-ejede mærker som f.eks Dayton, Speedaire, Tough Guy osv., hvor Grainger-koden og fabrikantens modelnummer er same.

Levering

Hvilke Grainger-værktøjer sender vi ikke via luften?

Der er en række Grainger-produkter, som vi ikke tilbyder lufttransport til, inklusive magnetiske genstande, farlige fedtstoffer / væsker, varer med en længde på mere end 10 fod og produkter, der indeholder motorer.

Magnetiske genstande såsom sjældne jordarter eller keramiske magneter kan forstyrre fly, så de tilbydes ikke. Grainger-fedt eller -væsker, der er klassificeret som farlige til lufttransport, er heller ikke tilgængelige til salg. For at kontrollere, om vi kan tilbyde en fedt- eller væskevare, skal du tjekke MSDS for produktet. Hvis afsnit 14 i dokumentet under IATA-sektionen viser "Ikke Regulated for Transport", så kan vi tilbyde et tilbud. Lange varer, der er større end 10 fod i længden, er problematiske, da kurerer ikke kan sende disse længder og vil derefter kræve forsendelse via luft-/søfragt.

Endelig kan varer med motorer være problematiske at citere, da vi skal bekræfte, om de sendes med hydrauliske væsker eller olie/fedt. Dette ville kræve, at vi bekræfter hazmat-statussen for hver væske i en motor via et MSDS. Vi ville være i stand til at tilbyde et tilbud på søfragt for varer, der indeholder motorer.

Hvor tilbyder du levering af Grainger industrielle genstande?

Vi leverer Grainger varenumre til kunder i Storbritannien/Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Lokal levering tilbydes til kunder i Storbritannien, EU og Singapore, hvilket betyder, at prisen i vores tilbud er alt, hvad du betaler, vi tager os af eventuelle toldbehandlingsomkostninger. Hvor leveringsbetingelserne er DDU / DAP, vi sender Grainger-produkter til din hoveddør, men eventuelle fortoldningsgebyrer er for kundens regning.

Eventuelle ordrer, hvis slutbruger eller destination er til OFAC-listede lande/stk., vil ikke blive modtaget, da vi følger alle amerikanske love og regler relateret til eksportkontrol på amerikansk fremstillede varer. Vi forbeholder os også retten til at anmode om fuldstændige slutbrugerdestinationsoplysninger forud for opfyldelsen af ​​en ordre.

Hvilke forsendelsesmuligheder har jeg for Grainger-varer?

Ordrer i lande, hvor vi tilbyder lokal levering, leveres generelt via TNT eller lokal post (Royal Mail, Post NL, Singpost), afhængigt af ordrens vægt og værdi. Til større / tungere forsendelser tilbyder vi både luft- og søfragt muligheder (DDP, DAP og CPT). Når du anmoder om et tilbud, så lad os vide, hvilken fragtmetode du ønsker at blive tilbudt (især med tunge varer).

Kunder har også mulighed for EXW-forsendelsesbetingelser og kan sende deres ordre ved hjælp af deres egen UPS/DHL/FedEx-konto eller speditør fra vores amerikanske lagersted. For at hjælpe dig med at bestemme forsendelsesomkostninger, hvis du beslutter dig for at organisere forsendelse, vil vi give oplysninger om vægt og dimensioner + detaljer om afhentningssted.

Jeg har brug for noget hurtigst muligt, hvor hurtigt kan du levere?

Vores standard leveringstid frame for ordrer leveret med kurer er 1 uge. Vi tilbyder ekspresforsendelsesmuligheder, der kan levere ordrer til kunder i Storbritannien, Europa og Singapore inden for 3 – 4 dage. Alternativt tilbyder vi afhentning fra vores amerikanske lager inden for 1 dag fra ordreafgivelse.

Vær opmærksom på, at ekspresforsendelsesmuligheder ikke er tilgængelige for omfangsrige ordrer på grund af de nuværende forsyningsbegrænsninger på luftfragt. Enhver ordre, der sendes via luftfragt, vil tage op til to uger at levere.

Hvad er din retur- / afbestillingspolitik for Grainger-varer?

Du kan annullere enhver ordre inden forsendelse for at få fuld refusion. Ordrer, der er afsendt, kan returneres inden for 15 dage efter levering. Hvis du ønsker at returnere din ordre, skal varerne være i helt ny stand og i deres originale emballage. Vi forbeholder os også retten til at opkræve et 20% lagerbeholdningsgebyr for retur og fragtomkostninger refunderes ikke.

For de kunder, der har brug for sikkerhed for, at de har bestilt den rigtige Grainger-del, kan vi tilbyde billeder af varer bestilt inden afsendelse. Hvis det er nødvendigt, bedes du anmode om dette ved ordreafgivelse.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er tilgængelige fra kl mandag til fredagfra 07 til 30.