Industries Served

Luftfart

Raptor Supplies tilbyder luftfartsvirksomheder med et bredt udvalg af befæstelser, hånd- og elværktøj, hydraulik, smøring, VVS og pneumatiske forsyninger. Vi kan verificere, om komponenter opfylder MIL-SPEC eller andre luftfartskvalitetsstandarder. Plus, vores logistikløsning sikrer en sikker varetægtskæde fra OEM til slutbruger. ISO-9001 registrering i gang.

Armed Forces

Vi støtter væbnede styrker, der er stationeret over hele verden, herunder i Storbritannien, Centraleuropa, Mellemøsten og Østasien. Raptor Supplies' Højkvalitets udvalg af klæbemidler, elektrisk og belysning (både 110v og 220v), materialehåndtering, aircondition / HVAC og sikkerhedsudstyr imødekommer en række forskellige behov. Vores løsning gør os i stand til at tilbyde hurtig levering til en base, der er unikt egnet til militærets uplanlagte MRO-behov.

Kemikalier

Raptor Supplies har en række produkter, der passer til kemikaliebehov, lige fra beskyttelses- og sikkerhedsudstyr, materialehåndtering (tromlehåndteringsløsninger), HVAC, rengøring, belysning og pneumatik. Vi leverer udstyr designet til brug i farlige eller eksplosive atmosfærer (overholder EU ATEX og og IECEx standarder).

Mad og drikke

Vores tilbud inkluderer en række produkter, der er specielt designet til brug i fødevare- og drikkevareindustrien. Fra materialehåndteringsgenstande fremstillet af rustfrit stål 304 / A2 til værktøj og redskaber til fødevarekvalitet, der overholder FDA-standarder, Raptor Supplies har de produkter, du har brug for.

Industries

Raptor Supplies har et katalog, der kan levere værktøj, VVS, materialehåndtering såsom gulvløsninger eller næsten alt, hvad der kræves på fabriksgulvet. Brug for en gaffeltruck eller en pallestang, ikke noget problem! Vi kan opfylde en virksomheds krav til 220v eller CE-certificeret specifikation, hvis det kræves.

Navy

Vores løsning er specielt velegnet til den marine sektor, hvilket gør det muligt for os at levere industrielle forsyninger hurtigt til alle dele af verden. Vi leverer dockede skibe, offshore skibe og havnefaciliteter med 110v elektrisk / belysning / motor / bearbejdning, materialehåndteringsløsninger både over og under dæk, pumper, svejsning og slibemidler.

Mining

Raptor Supplies er godt positioneret til at levere industrielle forsyninger til minedrift over hele verden. Vi kan også levere til et mineselskabs eksisterende speditør, hvis det foretrækkes. Vi tilbyder en række sikkerhedsudstyr, materialehåndteringsløsninger, slibemidler, elektrisk, værktøj, smøring og udendørs udstyr såsom generatorer.

Olie & Gas

Vi imødekommer de stadigt stigende behov hos olie- og gasklienter over hele verden. Raptor Supplies har specialiseret sig i at levere olie i gas inden for områder som sikkerhed, materialehåndtering, el, belysning, fastgørelsesanordninger (både imperial og metrisk), HVAC-løsninger (110v og 220v varianter), værktøj, hydraulik, smøring og pumper. Vores tilbud omfatter produkter og udstyr, der er certificeret til brug i miljøer med farlige eller eksplosive atmosfærer i henhold til enten amerikanske eller europæiske standarder.

Offentlig sektor

Vi leverer til universiteter og hospitaler, herunder NHS, samt britiske og europæiske universiteter, gymnasier og uddannelsesinstitutter. Offentlige organisationer kan drage fordel af Raptor Supplies'bredt udvalg af testinstrumenter, laboratorieudstyr, materialehåndtering, møbler og pumpeudstyr.

SMV'er

Raptor Supplies kan let opfylde SMV'ers forsyningsbehov. Vi tilbyder et komplet sortiment af fastgørelseselementer, hardware, bearbejdning, motorer (110v og 220v / 50Hz og 60Hz), malingsudstyr, pumper, elværktøj og råvarer leveret til din dør.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.