Retur- / refusionspolitik

Refunderingspolitik

Bortset fra som beskrevet nedenfor, hvis du ikke er tilfreds af en eller anden grund, kan produkter returneres inden for 30 dage efter levering for fuld refusion eller ombytning (produktet skal være nyt / ubrugt). Returnerede varer skal være i deres originale emballage, og kunden er ansvarlig for returforsendelsesomkostninger, medmindre der er modtaget en beskadiget eller forkert vare.

For at behandle en returret skal du blot kontakte os via telefon eller e-mail og bede om at returnere din ordre. Inden for 2 dage modtager du et RMA-nummer og en leveringsadresse, du kan returnere ordren til. Når returneringen er afsendt, bedes du give os sporingsnummeret, så vi hurtigt kan behandle returneringen ved varens ankomst til vores lager. Se vores Vilkår og betingelser for mere information.

Returnerings- og Refunderingspolitik

For alle ordrer, der er placeret på vores websted, kan kunder annullere deres ordre for fuld refusion, så længe varer ikke er afsendt. Du skal blot kontakte os via e-mail eller telefon, så sender vi dig en bekræftelse på din afbestilling via e-mail. Refusioner behandles tilbage til den oprindelige betalingsmetode (hvis betalingen blev foretaget med et kreditkort eller Paypal). I tilfælde af ordrer, der er betalt via bankoverførsel, skal du angive dine bankoplysninger, og midler krediteres tilbage til din bankkonto. Refusioner behandles inden for 48 - 72 timer efter ordreannullering.

For kunder, der ønsker at annullere deres ordre, efter at varerne er afsendt, refunderer vi produktomkostningerne + moms. Forsendelsesomkostninger refunderes dog ikke, medmindre de forkerte eller beskadigede varer leveres. Refusioner behandles inden for 48 - 72 timer, når din ordre er returneret til vores lager.

Ikke-refunderbare varer

Nogle gange kan produkter ikke refunderes. Hvis du bestiller et produkt, der ikke kan refunderes, kontakter vi dig inden vi gennemfører din ordre, rådgiver dig om restitutionsrestriktionerne og giver dig mulighed for at annullere.

Kundeservice

Du kan kontakte vores kundeserviceafdeling på +45 92 452654 for at hjælpe dig med at gennemgå returprocessen. Vi sender dig et RMA-nummer (Return Authorization Number). Vores kundeservicetider er mandag til fredag ​​fra kl. 7 til 30 (GMT).

Kontakt

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.