Udstyr til begrænset rum

ASI, Allegro og Texas Pneumatic Tools bruges til at udtrække eller ventilere farlige dampe i reservoirer, raffinaderier, laboratorier og kemiske anlæg. Raptor Supplies tilbyder også en række forskellige ASTM-kompatible standarder og statisk ledende kanaler i forskellige diametre til anvendelse med forskellige pneumatiske venturi-blæsere. Spil med begrænset plads bruges til at løfte en person ud af lukkede rum og har en maksimal bæreevne på 450 kg.
Vi tilbyder også en komplet serie af brønddækselløftere, rækværk og spil, røgblæsere, sadelventiler og diverse tilbehør til dækslet. Med deres lange og robuste stålhåndtag kan brøndløfterne let løfte op til 300 kg (136 kg) brønddæksler, og brøndskærmene er ikke kun nyttige til at sikre et sikkert arbejdsmiljø, men også for at skabe en vandtæt tætning omkring brønden. "> Vedligeholdelses- og byggearbejde i lukkede rum kan være meget risikabelt på grund af begrænset ventilation. For at undgå enhver risiko for kvæstelser og for at holde frisk luft strømning gennem arbejdsområder, tilbyder vi en bred vifte af lukket rumudstyr, sikkerhedsudstyr og også ...   Se mere>

Vedligeholdelses- og byggearbejde i lukkede rum kan være meget risikabelt på grund af begrænset ventilation. For at undgå enhver risiko for kvæstelser og for at holde frisk luft strømning gennem arbejdsområder, tilbyder vi en bred vifte af begrænset rumudstyr, sikkerhedsudstyr og værktøjer. Vores omfattende udvalg af udstyr med begrænset rumudstyr inkluderer blæsere, blæsere, stativer, spil, hejselementer, ventilationskanaler og andre vigtige produkter til applikationer i brønde, tunneler, tanke og tæt lukkede rum. Ventilatorer og blæsere med lukket rum har en let og holdbar polyethylenkonstruktion og fås i varianter af aksial, tæppe, centrifugal og venturi. Venturi blæsere fra ASI, Allegro og Texas Pneumatic Tools bruges til at udtrække eller ventilere farlige dampe i reservoirer, raffinaderier, laboratorier og kemiske anlæg. Raptor Supplies tilbyder også en række forskellige ASTM-kompatible standarder og statisk ledende kanaler i forskellige diametre til anvendelse med forskellige pneumatiske venturi-blæsere. Spil med begrænset plads bruges til at løfte en person ud af lukkede rum og har en maksimal bæreevne på 450 kg.
Vi tilbyder også en komplet serie af brønddækselløftere, rækværk og spil, røgblæsere, sadelventiler og diverse tilbehør til dækslet. Med deres lange og robuste stålhåndtag kan brøndløfterne let løfte op til 300 kg (136 kg) brønddæksler, og brøndskærmene er ikke kun nyttige til at sikre et sikkert arbejdsmiljø, men også for at skabe en vandtæt tætning omkring brønden.