DESTACO 2002-seriens vertikale holdeklemmer


filtre
Barstil: Solid , Basislængde: 1.34 " , Basisbredde: 1.76 " , Klemmestangsåbning: 75 grader , Håndtagsåbning: 66 grader , Materiale: Carbon Steel , Samlet højde: 4.72 "
stilModelHoldeevneMonteringsbasePris
A
2002-SR207
606.98 Lbs.-595 kr.
B
2002-S207
606.98 Lbs.-382 kr.

2002-serie lodrette holdeklemmer

Destacos lodrette hold-down-klemmer (2002-serien) eller vertikale vippeklemmer holder arbejdsemner fast i en stationær position ved hjælp af et håndtag, der går i indgreb og udløser klemmehovedet, mens det skubbes til oprejst position. De har et fast design til at sikre og løsne materialer uden at flytte klemmerne og har en flange eller lige bund med gevindhuller for nem montering. De er ideelle til applikationer i automobil-, rumfarts-, forbruger- og fødevare- og emballageindustrien til kontrol af armaturer, let bearbejdning, montering, test, svejsning, boring, fræsning og træbearbejdning. De bruges til at påføre nedadgående klemkraft ved at øge den påførte belastning gennem vippemekanismer og er integreret med præcist bearbejdede komponenter med hærdede og slebne drejetappe og bøsninger for forlænget levetid. Disse svejsbare lodrette vippeklemmer giver fleksibiliteten til at placere håndtaget, basen og klemarmen og svejse dem i den ønskede position til forskellige fastspændingsapplikationer. Disse 2002-serie Destaco-klemmer har en rustfri stålkonstruktion med sort oxid, ikke-reflekterende finish (udvalgte modeller) for at modstå korrosion på udsatte overflader og er i stand til at modstå belastninger op til 600 lb. Disse klemmer tilbyder et stationært alternativ til aftagelige C-klemmer eller fjeder klemmer, mens materialet fastgøres til en arbejdsflade og er udstyret med et langt håndtag, der giver fremragende håndfrihed, der kan flyttes for at begrænse åbningsvinklerne op til 90 grader for ekstra sikkerhed. Disse klemmes boltmønstre kan udskiftes med 202-serien vippeklemmer. De bruges sammen med boltholdere, spindelsamlinger og flangeskiver. Udvalgte modeller leveres med Toggle Lock Plus sikkerhedsfunktion for at forhindre utilsigtet åbning af klemmerne. Destaco 2002-seriens lodrette vippeklemmer fås i varianter med U-stang eller massiv stangklemmearm på Raptor Supplies, for nem fastgørelse af armforlængelser.

Du bruger

Disse vertikale Destaco-klemmer (2002-serien) tilbyder en bred kombination af funktioner, hvilket gør dem velegnede til applikationer som f.eks. fiksturkontrol, let bearbejdning, montering, test, svejsning, boring, fræsning og træbearbejdning i luft- og rumfart, bilindustrien og fødevarer og emballage industrier.

Funktionalitet

 • Disse lodrette vippeklemmer i 2002-serien har ergonomiske håndtag med enestående håndfrihed (op til 90 grader) for yderligere sikkerhed.
 • De er udstyret med hærdede bøsninger ved vigtige drejepunkter for at sikre forlænget levetid.
 • Disse vippeklemmer leveres med lodret spændespindel til fastgørelse af materialer til en arbejdsflade og forbedring af stk.nes levetid.
 • De er i stand til at holde belastninger op til 600 lb.
 • Disse klemmer har stål- eller rustfri stålkonstruktion med sort oxid, ikke-reflekterende finish (udvalgte modeller) for at give modstand mod korrosive miljøer.
 • 2002-seriens lodrette vippeklemmer fås i solide og U-stang klemarmstilarter for nem fastgørelse af armforlængelser.

Kompatibelt tilbehør

 • Destaco 2002115-E: Disse Destaco boltholdere er designet til mærkets 2002 serie vippeklemmer (nogle modeller) for nem brug og tilføjelse af funktionalitet til stk.ne.
 • Destaco 215208-M & 202943-M: Disse udskiftningsspindler giver maksimal klemkraft og muliggør hurtig og sikker fastgørelse.
 • Destaco 215105, 215905 & 215105-BLK: Flangeskiver er designet til udvalgte klemmer i 2002-serien for at tillade nem montering og give en sikker forbindelse mod vibrationer.

Standarder og godkendelser

 • Disse 2002-seriens lodrette håndtagsvippeklemmer er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 certificerede.

Installation

 • 2002-seriens vertikale håndtagsvippeklemmer leveres med en lige/flanget base med gevindmonteringshuller for nemt at installere enheden på overflader.

Ofte stillede spørgsmål

Er Raptor Supplies give hold-down klemmer med Toggle Lock Plus-funktionen?

Ja, Raptor Supplies tilbyder Destaco hold-down klemmer med Toggle Lock Plus udløserhåndtag for at forhindre utilsigtet åbning af klemmer på grund af vibrationer.

Hvordan fungerer en pneumatisk vippeklemme?

Vippeklemmen aktiveres mod emnet og strækker eller komprimerer de udstyrede led for at holde emnet i en stationær stilling.

Hvordan justerer du en vippeklemme?

Efter fastspænding kan kraften justeres ved at løsne/spænde spindelmøtrikken (leveres med enheden til beskyttelse mod skader forårsaget af slid, vridning eller bøjning).

Hvordan installeres Destaco 2002 Series vertikale manuel hold-down vippeklemmer?

Disse klemmer har en lige eller flangebase med gevindhuller og bruges sammen med boltholdere, spindelsamlinger og flangeskiver for at lette installationen ved blot at fastgøre materialer til en arbejdsflade.

Hvor meget belastning kan en lodret vippeklemme bære?

Lodrette håndtagsvippeklemmer er i stand til at håndtere belastninger op til 5000 lb.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?