DESTACO 202-seriens vertikale holdeklemmer


filtre
Base længde: 1" , Klemmestangsåbning: 105 grader , Konstruktion: Nittet , Diameter: 0.220 " , Håndtagsåbning: 65 grader
stilModelArmlængdeHøjde under klemmearmHoldeevneSkift Lock PlusMaterialeMonteringsbaseKlemme arm stilHandlePris
A
202-UB-L
1.5 "0.92 "200 Lbs.IngenStålLigeÅbn U-barLodret195 kr.
B
202-UL
1.5 "0.92 "200 Lbs.IngenStålFlangeÅbn U-barLodret195 kr.
C
202-T
1.31 "0.93 "200 Lbs.IngenStålFlangeSolid bjælkeT-håndtag244 kr.
D
202-B
1.33 "1.15 "200 Lbs.IngenStålLigeSolid bjælkeLodret168 kr.
E
202-TU
1.73 "0.94 "200 Lbs.IngenStålLigeU-barT-håndtag228 kr.
F
202-UB
1.73 "1.13 "200 Lbs.IngenStålLigeU-barLodret160 kr.
E
202-U
1.73 "0.92 "200 Lbs.IngenStålFlangeU-barLodret127 kr.
G
202-UL
2.29 "0.92 "200 Lbs.IngenStålFlangeLang U-barLodret138 kr.
H
202
2.31 "0.93 "200 Lbs.IngenStålFlangeSolid bjælkeLodret92 kr.

202-serie lodrette holdeklemmer

Disse Destaco 202-serie lodrette vippeklemmer eller tunge holdeklemmer er ideelle til montering på trange steder i . De kommer med håndtag, der skubbes til oprejst position, for at holde emnerne fast på plads, når klemmerne er i indgreb. De har et fast design til at sikre og løsne materialer uden at flytte klemmerne. Disse klemmer har en flange eller lige bund med gevindhuller for nem installation. De er velegnede til kontrol af armaturer, let bearbejdning, montering og testning, svejsning, boring, fræsning og træbearbejdning i automobil-, rumfarts- og fødevare- og emballageindustrien. De bruges til at påføre nedadgående klemkraft ved at øge den påførte belastning gennem vippemekanismer og er integreret med præcist bearbejdede komponenter med hærdede og slebne drejetappe og bøsninger for forlænget levetid. Disse svejsbare lodrette vippeklemmer giver fleksibilitet til at placere håndtaget, da de har et ergonomisk, T-håndtag eller lodrette håndtagsmuligheder med mindre træthedsgreb. Disse lodrette holde-ned-klemmer er lavet af rustfri stålkonstruktion til at modstå korrosion på udsatte overflader og er i stand til at modstå belastninger op til 250 lb. Disse klemmer tilbyder et stationært alternativ til aftagelige C-klemmer eller fjederklemmer, mens de fastgør materialet til en arbejdsoverflade, og har en flange eller lige bund med gevindhuller til henholdsvis hurtig og sikker overflade- eller klingemontering. De er desuden udstyret med et langt håndtag med stor håndfrihed, der kan udvise minimum 90 graders åbningsvinkel for ekstra sikkerhed. Disse klemmes boltmønstre kan udskiftes med 2002-seriens vippeklemmer. Yderligere rummer de M6 eller 1/4 tomme spindelsamlinger for at give maksimal klemkraft. Disse lodrette vippeklemmer i Destaco 202-serien fås i varianter med U-bar eller solid bar klemarm på Raptor Supplies til henholdsvis justerbar spindelplacering og tilpassede fastgørelser eller fast fastspænding.

Du bruger

Disse lodrette vippeklemmer i 202-serien tilbyder en bred kombination af funktioner, der gør dem tilpasselige til applikationer såsom kontrol af armaturer, let bearbejdning, montering og test, svejsning, støbning, plastindsprøjtning og træbearbejdning i rumfart, bilindustrien, fødevare- og emballageindustrien.

Funktionalitet

 • Disse lodrette vippeklemmer i 202-serien har et langt ergonomisk håndtag med enestående håndfrigang på op til 90 graders åbningsvinkel for ekstra sikkerhed.
 • De kommer med to stangtyper, dvs. T-håndtag og lodret håndtag med håndtag uden træthed.
 • Disse klemmer leveres med sekskantede spindelvarianter i neopren og rustfrit stål til beskyttelse mod slid, vridning og bøjning.
 • Yderligere er de i stand til at holde belastninger op til 250 lb.
 • De har rustfri stålkonstruktion for at modstå korrosion.
 • Disse vippeklemmer kommer med solide eller U-stangs klemarmstilarter til flere applikationer.
 • Disse 202 Series Destaco lodrette vippeklemmer har flange eller lige bundmonteringsstile med gevindhuller til henholdsvis justerbar spindelplacering og tilpassede fastgørelser eller fast fastspænding.

Kompatibelt tilbehør

 • Destaco 202208-M, 202943-M og 205943-M: Dette Destaco-udskiftningsspindeltilbehør er designet til mærkets 202-lodrette holdeklemme (nogle modeller) for at gøre det nemt at bruge og tilføje funktionalitet til stk.ne.
 • Destaco 215105 & 215905: Flangeskiver hjælper med at give nem montering og sikker forbindelse mod vibrationer til disse klemmer.

Standarder og godkendelser

 • Disse vertikale vippeklemmer i 202-serien er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 certificerede.

Installation

 • Disse lodrette vippeklemmer i 202-serien har en lige eller flangebase med gevind monteringshuller, der hjælper enheden med at blive nemt installeret på overfladerne.

Ofte stillede spørgsmål

Er Raptor Supplies også give hold-down klemmer med Toggle Lock Plus-funktion?

Ja, Raptor Supplies tilbyder Destaco hold-down klemmer med Toggle Lock Plus udløserhåndtag for at forhindre utilsigtet åbning af klemmer på grund af vibrationer.

Hvordan fungerer en pneumatisk vippeklemme?

Vippeklemmen aktiveres mod emnet og strækker eller komprimerer de udstyrede led for at holde emnet i en stationær stilling.

Er Raptor Supplies tilbyde udskiftning af spindler til hold-down klemmer?

Ja, Raptor Supplies leverer Destaco spindler til at holde nede klemmer til at erstatte slidte stk., hvilket sikrer problemfri drift og beskyttelse mod skader forårsaget af slid/vridning/bøjning.

Hvordan justerer du en vippeklemme?

Efter fastspænding kan kraften justeres ved at løsne/spænde spindelmøtrikken (leveres med enheden til beskyttelse mod skader forårsaget af slid, vridning eller bøjning).

Hvordan installeres Destaco 202 Series vertikale manuel hold-down vippeklemmer?

Disse klemmer har en lige eller flangebase med gevindhuller og bruges sammen med spindelsamlinger og flangeskiver for at lette installationen ved blot at fastgøre materialer til en arbejdsflade.

Hvad er forskellen mellem flangebase og lige basemonteringsstile?

Den flangede base muliggør sikker overflademontering, mens den lige base muliggør knivmontering. Begge monteringstyper gør det nemt at installere stk.ne på overflader og sikrer nem fastgørelse af forlængelserne.

Findes lodrette håndtagsvippeklemmer i forskellige materialer?

Ja, bortset fra rustfrit stål, disse lodrette håndtag vippeklemmer er også tilgængelige i smedet legeret stålkonstruktion med sort oxid-finish og kulstofstålvarianter, med en kapacitet på op til 5000 lb.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?