Destaco 6015-ss Straight Line Action Clamp | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 6015-SS Straight Line Action Clamp, Imperial, rustfrit stål, 630 lb | AJ8AXK

DESTACO 6015-SS Straight Line Action Clamp, Imperial, rustfrit stål, 630 lb

På lager
Vare: AJ8AXK Model: 6015-SS

Få det af Kan 3, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
1.037 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareStraight Line Action Clamp
Base længde2.25 "
Base bredde1.26 "
Håndter stilT-håndtag
Holdeevne560 Lbs.
MaterialeRustfrit stål
MonteringsbaseFlange
Samlet Højde1.59 "
Samlet længde2.96 "
SvupperRund
Stempelhøjde0.5 "
Stempel Gevindstørrelse1 / 4-20
Produktdatabladdestaco-6015-m.pdf
Skift Lock PlusIngen

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.15
Skibshøjde (cm)4.04
Skibslængde (cm)7.52
Skibsbredde (cm)3.2
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Straight line action klemmer er ideelle til at holde genstande sikkert ved at flytte et stempel langs dets akse ved hjælp af push/pull eller lige linje vippespænding. Disse klemmer kan låses enten i både udstrakte og tilbagetrukne positioner eller kun i udstrakt position. De er designet til at holde emner mod en lodret overflade under test, fastgørelse, CNC-bearbejdning og plastsprøjtestøbning. Destaco 6015-serien klemmer er de mindste af Destacos solide base line action klemmer. Disse klemmer har et kompakt design til brug i trange rum og svært tilgængelige områder og har en høj holdekapacitet sammenlignet med deres størrelse. De kan låses over midten i både udstrakte og tilbagetrukne positioner til brug som både træk- og skubklemmer. Destaco 6015-SS straight line action klemme har et rundt stempel med imperialt indvendigt gevind til hurtig fastgørelse af imperiale gevindspindler. Denne klemme er udstyret med et T-håndtag, der falder under monteringsplanet for at låse klemmen i tilbagetrukket position. Den er lavet af rustfrit stål for korrosionsbestandighed og forhindrer slid på grund af slibende miljøer. Denne klemme har en flangebase til montering på en flad overflade/emne. Raptor Supplies tilbyder denne manuelle klemme i varianter med stålkonstruktion for strukturel styrke; metrisk gevindstempel til optagelse af metriske spindelsamlinger. Vi leverer også en lignende klemme med Toggle Lock Plus-mekanisme, der fungerer som en sekundær lås og forhindrer utilsigtet åbning af klemmen under operationen.

Anvendelse:

Destaco 6015-SS straight line action klemme bruges under tunge push/pull fastspændingsapplikationer, såsom spænding, kontrol, svejsning, samling og testoperationer i rumfarts-, bil-, transport- og fødevare- og emballageindustrien.

Funktioner:

  • Destaco 6015-SS straight line action klemme har rustfri stålkonstruktion for korrosionsbestandighed i slibende miljøer.
  • Den har en flangebasemonteringsstil til installation på en flad overflade/emne.
  • Denne klemme er udstyret med et rundt stempel med 1/4-20 UNC gevind og 0.7 tommer vandring.
  • Den har en stempelhøjde på 0.5 tommer og et forhold mellem udøvende kraft (skubbe) og påført kraft (træk) på 35:1.
  • Denne klemme kan låses i både tilbagetrukne og udstrakte positioner for brugerens bekvemmelighed.
  • Den har et ergonomisk T-håndtag for at minimere brugertræthed ved længere tids brug.
  • Dette håndtag falder under monteringsplanet for at låse klemmen i tilbagetrukket position.
  • Den har en maksimal holdekapacitet på 630 lb.

Kompatibelt tilbehør:

  • Destaco 202943: Disse sekskantede spindler i rustfrit stål er monteret på Destaco 6015-SS klemme for sikkert at holde arbejdsemnerne.

Standarder og godkendelser:

  • Destaco 6015-SS straight line action klemme er designet i overensstemmelse med ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 industristandarder for brugersikkerhed, miljømæssig sundhed og overlegen ydeevne af klemmen.

Installation:

  • Destaco 6015-SS straight line action klemme er sikkert monteret på et fladt emne/overflade ved hjælp af gevindhuller på klemmebunden.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvilke andre varianter af Destaco 6015-SS klemme er tilgængelige på Raptor Supplies?

A. Raptor Supplies tilbyder denne manuelle klemme i varianter med M6 (metrisk) gevindstempel (6015-MSS) til montering af metriske gevindspindelsamlinger. Vi leverer også en lignende klemme med stålkonstruktion (6015) med en maksimal holdekapacitet på 560 lb for strukturel styrke og holdbarhed.

Sp. Hvordan virker klemmer med lige linier?

A. Klemmer med lige linje betjenes manuelt ved hjælp af håndtag eller håndtag til at skubbe klemmestempler mod arbejdsemnerne og holde dem sikkert.

Sp. Hvad er fordelene ved at bruge Toggle Lock Plus-mekanisme i Destacos manuelle klemmer?

A. Destaco-funktioner Toggle Lock Plus-funktionen i mange manuelle klemmer til at fungere som en sekundær låsemekanisme for at sikre, at klemmerne forbliver i den over-center-vippelåsetilstand. Denne mekanisme er nyttig, når klemmens fikstur er omvendt, i bevægelse eller i et vibrerende miljø. Det giver et ekstra sikkerhedsniveau for brugeren og arbejdsemnet. Raptor Supplies kan levere Destaco 6015-R lige linjespænde med Toggle Lock Plus-funktion og stålkonstruktion.

Q. Er Destaco-klemmer korrosionsbestandige?

A. Alle Destaco-kulstofstålklemmer er zinkbelagte for at modstå slitage på grund af barske industrielle miljøer og giver rustbestandighed. Destaco leverer også rustfri stålklemmer til applikationer, der kræver fastspænding under udendørs forhold.

Q. Betyder den røde farve på håndtaget noget på Destaco-klemmer?

A. De rødfarvede håndtag advarer operatøren om placeringen af ​​betjeningshåndtaget og indikerer også, hvornår han skal gribe det.

Q. Sælger Destaco manuelle klemmer i andre håndtagsfarver end rød?

A. Ja, Destaco kan levere manuelle klemmer i en lang række farvede håndtag i henhold til kundens krav. Destaco tilbyder også specielle greb uden Destaco-logoet efter anmodning.

Q. Hvilket fedt anbefales til brug med Destaco-klemmer?

A. Et koblingsfedt, såsom Mobil XTC, anbefales til brug med mærkets mekaniske klemmer.

Sp. Kan de røde håndtag på Destaco-klemmer fjernes?

A. De fleste Destaco-klemmer har greb, der nemt kan fjernes ved blot at skubbe dem af. Men nogle håndtag gennemgår vinyldypning for at passe til det underliggende håndtag og skal derfor skæres af for at blive fjernet.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelStempel GevindstørrelseSkift Lock PlusHoldeevneMaterialeMonteringsbaseStempelhøjdeSvupperPris
DESTACO 6015-M Straight Line Action Clamp, 0.7 tommer stempelvandring, 560 lb | AC8PLA 3CXR7 6015-MM6Ingen560 Lbs.StålFlange0.5 "Rund403 kr.
DESTACO 6015-R Straight Line Action Clamp, Imperial, Toggle Lock Plus, 560 lb | AG9QLR 21TE88 6015-R1 / 4-20Ja560 Lbs.StålFlange0.5 "Rund624 kr.
DESTACO 6015 Straight Line Action Clamp, 560 lb holdekapacitet, stål | AG9QLT 21TE89 60151 / 4-20Ingen560 Lbs.StålFlange0.5 "Rund396 kr.
DESTACO 6015-MR Straight Line Action Clamp, 560 lb holdekapacitet | AJ8BLH 6015-MRM6Ja560 Lbs.StålFlange0.5 "Rund694 kr.
DESTACO 6015-MSS Straight Line Action Clamp, 0.7 tommer stempelrejse | AJ8BLJ 6015-MSSM6Ingen560 Lbs.Rustfrit stålFlange0.5 "Rund744 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 6015-SS Straight Line Action Clamp, Imperial, rustfrit stål, 630 lb
1.037 kr. /enhed