Destaco 6015 Series Straight Line Action Clamps | Raptor Supplies Denmark

DESTACO 6015 Series Straight Line Action Clamps


filtre
Base længde: 2.25 " , Basisbredde: 1.26 " , Samlet længde: 2.96 "
stilModelStempel GevindstørrelseSkift Lock PlusHoldeevneMaterialeMonteringsbaseStempelhøjdeSvupperPris
A
6015-R
1 / 4-20Ja560 Lbs.StålFlange0.5 "Rund624 kr.
B
6015-SS
1 / 4-20Ingen560 Lbs.Rustfrit stålFlange0.5 "Rund1.037 kr.
C
6015
1 / 4-20Ingen560 Lbs.StålFlange0.5 "Rund396 kr.
D
6015-MSS
M6Ingen560 Lbs.Rustfrit stålFlange0.5 "Rund744 kr.
E
6015-MR
M6Ja560 Lbs.StålFlange0.5 "Rund694 kr.
F
6015-M
M6Ingen560 Lbs.StålFlange0.5 "Rund403 kr.

6015 Series Straight Line Action-klemmer

Destaco 6015-seriens lineære klemmer er designet til applikationer, der kræver gentagne bevægelser og klemmeåbning/lukning. De er ideelle til metalbearbejdning og træbearbejdning. Disse klemmer har et carbonstålhus med sort oxidfinish og hærdede stempler for holdbarhed. Disse klemmer har en lav profil og et kompakt design og anvender klemkraft fra siden i stedet for fra toppen for at sikre arbejdsemner i applikationer, hvor pladsen er begrænset. De har et håndtag, der går i indgreb med stemplet, som presser mod et emne for at holde det på plads. Det ergonomiske håndtag er skråt fremad for at give tilstrækkeligt greb. De kommer med et håndtag, der giver en åbningsvinkel på 139 grader. Destaco 6015-seriens lineære actionklemmer har gennemgående huller på den flangede base, der gør det muligt at montere enheden på et arbejdsbord eller en flad overflade. De kan låses i to positioner, så operatøren kan bruge dem som enten push- eller pull-klemmer. Udvalgte stk. er udstyret med Toggle Lock Plus-funktionen for at sikre, at overcenterlåsningstilstanden bibeholdes, og klemmerne er beskyttet mod utilsigtet åbning. Disse vippeklemmer har drejetappe og bøsninger af hærdet stål samt robust konstruktion for holdbarhed. Destaco 6015-seriens lige linjeklemmer låser over midten i både den udstrakte og tilbagetrukne position, mens låsegrebet kun sikrer klemmen i udstrakt position.

Du bruger

Destaco 6015-seriens lineære spændebånd er ideelle til montering, kontrol og svejsning af armaturer og spændingsoperationer i forbrugsgoder, rumfart, bilindustrien og fødevare- og emballageindustrien.

Funktionalitet

 • Destaco 6015-seriens lineære actionklemmer har et lavprofildesign, så håndtaget kan falde under monteringsplanet for at låse i den tilbagetrukne position.
 • Disse stk. har en flangebase, der har gevindhuller for nem montering.
 • De er udstyret med hærdede stempler og ståltap og bøsninger for forlænget levetid og holdbarhed.
 • Disse klemmer med lige linje kan låses i to positioner, så operatøren kan bruge dem som enten push- eller pull-klemmer.
 • Destaco Toggle Lock Plus-versioner er også tilgængelige (modeller, der slutter med -R). Denne funktion giver ekstra sikkerhed ved at sikre, at overcenterlåsen opretholdes, og at klemmen forbliver beskyttet mod utilsigtet åbning.
 • Destaco 6015 Series straight line action klemmer er også tilgængelige i rustfri stål versioner som -SS modeller.
 • De fås i både metriske og imperiale varianter.

Kompatibelt tilbehør

 • Destaco 205203 & 205203-M: Disse sekskantede spindelsamlinger har gevindstænger, der bruges til at montere Destaco 6015-seriens lineære klemmer for at fastgøre materiale til arbejdsflader. Spindlerne kan justeres til at rumme materialer af varierende tykkelse
 • Udvalgte modeller såsom 6015-SS & 6015-MSS leveres med sekskantede spindelsamlinger (henholdsvis 202943 & 202916-M) for maksimal holdekraft.
 • Disse spindelsamlinger kan også bruges til at erstatte slidte/beskadigede spindler for at forlænge klemmens levetid.

Standarder og godkendelser

 • Destaco 6015 spændebånd med lige linje er i overensstemmelse med internationale standarder som ISO 14001:2015 og ISO 9001:2015 for at sikre miljømæssig sundhed og sikkerhed og effektiv ydeevne af klemmer.

Installation

 • Disse Destaco 6015-klemmer med lige linje har en flangebase med gevindhuller, der tillader hurtig og sikker montering på flade overflader/emner ved hjælp af en skruetrækker.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan justerer du en vippeklemme?

Efter fastspænding kan kraften justeres ved at løsne/spænde spindelmøtrikken (leveres med enheden til beskyttelse mod skader forårsaget af slid, vridning eller bøjning).

Leveres disse lineære klemmer med en spindelmøtrik?

Udvalgte modeller (6015-SS & 6015-MSS) kommer med en spindelmøtrik for at give maksimal holdekraft for sikkerhed og holdbarhed.

Hvad betyder holdekapacitet i forhold til klemmer?

Holdekapaciteten eller holdekraften viser klemmens evne til at holde udstyr eller metalplader nede på samlebånd eller under lignende fremstillingsprocesser.

Hvordan fungerer Destacos manuelle klemmer med og gavner armaturer?

Destaco straight line action manuelle klemmer holder sikkert en del fast i en armatur på en sikker og ergonomisk måde. Disse hurtigvirkende klemmer forbedrer produktiviteten og cyklustider.

Hvad betyder klemtryk?

Holdekraften af ​​en lineal actionklemme er en afgørende faktor at tage i betragtning, før du starter en applikation. Operatøren skal placere det rigtige tryk på emnet, mens der spændes. Vi foreslår ikke at overskride det anbefalede tryk, da det kan beskadige dit emne enormt. Derudover er for lidt vægt ikke også ideelt.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?