Destaco Pull Action Latch Clamp, 3051-r | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 3051-R Pull Action Låseklemme, Toggle Lock Plus, stål, 1500 lb | AJ8BHR

DESTACO 3051-R Pull Action Låseklemme, Toggle Lock Plus, stål, 1500 lb

På lager
Vare: AJ8BHR Model: 3051-R

Få det af Kan 3, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
1.597 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareLåseklemme
Stangbredde (in.)0.31 "
Base længde2.03 "
Base bredde1.93 "
Håndter stilLige
Holdeevne1500 Lbs.
Krog justerbar rækkevidde14mm
Kroge TypeJ-krog
MaterialeStål
MonteringsbaseFlange
Samlet Højde1.77 "
Samlet længde8.98 "
Produktdatabladdestaco-3051.pdf
Skift Lock PlusJa

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.5
Skibshøjde (cm)4.9
Skibslængde (cm)22.81
Skibsbredde (cm)3.15
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Destaco 3051-R træklåseklemme bruges til gentagne gange at lukke og åbne døre, låg eller dæksler i låse-, støbnings- og monteringsoperationer. Denne klemme er udstyret med en J-krog og et patenteret tommelfingerkontrolgreb for at forbedre produktiviteten og en hurtig og sikker betjening med én hånd. Den har kontrolleret bevægelse og et låsehul for at holde klemmen ude af vejen under dens intuitive klemmekrog/armbevægelse. Denne kontrollerede låseklemme er lavet af stål for høj styrke og reducerer brud eller klemfejl under tunge belastninger. Klemmen sikrer en jævn sikkerhed og anvendelighed på grund af dens kontrollerede krogbevægelse. Denne klemme har også Destaco Toggle Lock Plus-funktion for øget sikkerhed og opretholdelse af over-center låsetilstand. Denne Toggle Lock Plus-mekanisme forhindrer også, at klemmerne åbnes ved et uheld eller utilsigtet. Raptor Supplies tilbyder Destaco 3051 låseklemme uden Destaco Toggle Lock Plus-funktion til at reducere driftsomkostningerne i operationer, hvor denne sekundære låsemekanisme ikke er påkrævet. Vi kan også levere Destaco 3031-seriens trækkraftlåseklemmer med lignende specifikationer med en maksimal holdekapacitet på 200 lb.

Anvendelse:

  • Destaco 3051-R låseklemme er ideel til forskellige monterings- og støbeoperationer og mere i rumfarts-, transport-, bilindustrien og fødevare- og emballageindustrien. Denne klemme bruges også til at holde og lukke kammerdøre, låg, dæksler og adgangsdøre.

Funktioner:

  • Destaco 3051-R træklåseklemme har stålkonstruktion for enestående strukturel stivhed og holdbarhed for at forhindre bøjning/brud under tung belastning.
  • Den har flangebasemonteringstype for nem installation på enhver overflade; giver en maksimal holdekapacitet på 1500 lb.
  • Denne klemme er udstyret med en J-krog med gevind for nem justering.
  • Den er integreret med et patenteret tommelfingerkontrolgreb til enhåndsbetjening.
  • Tegningsbevægelse af klemme uden tommelfingerkontrol er 0.75 tommer og maks. krogjustering er 0.55 tommer.
  • Klemmeforholdet mellem udøvende kraft (skubbe) og påført kraft (træk) er 12:1.
  • Den leveres med et integreret låsehul og et fast stop til låsning og begrænsning af håndtagsbevægelser.
  • Denne klemme tilbyder et ergonomisk og oliebestandigt vinylhåndtag til tæt lukning af klemmen ved at trykke den ned, og derved minimere brugertræthed ved længere tids brug og forhindre brugerens hånd i at glide midt i driften.
  • Den har Toggle Lock Plus-mekanisme for at forhindre utilsigtet åbning på grund af vibrationer.
  • Hældningen af ​​låsepunktet påvirker ikke klemmens overcentertilstand.

Kompatibelt tilbehør:

  • Raptor Supplies kan levere Destaco erstatningskrog (3051208) til udskiftning af Destaco 3051-R klemmens slidte eller defekte krog.

Standarder og godkendelser:

  • Destaco 3051-R klemme sikrer god miljømæssig sundhed, øget sikkerhed og effektiv ydeevne af klemmen, mens den overholder internationale standarder som ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

Installation:

  • Destaco 3051-R træklåseklemmen er monteret på en flangebase med to par gevindmonteringshuller til sikker installation på plane overflader / arbejdsemner.

Ofte stillede spørgsmål:

Sp. Tilbyder Destaco andre varianter af manuelle klemmer med lignende specifikationer som Destaco 3051-R træklåseklemme?

A. Raptor Supplies kan levere Destaco 3051-RSS låseklemme med rustfri stålkonstruktion til korrosionsbestandighed under barske miljøforhold og 3051 låseklemme uden Toggle Lock Plus mekanisme. For flere varianter relateret til Destaco 3051-R klemme, se Destaco 3051 serie klemmer side på vores hjemmeside.

Q. Hvad er fordelene ved at bruge Toggle Lock Plus-funktionen i Destacos manuelle klemmer?

A. Destaco Toggle Lock Plus-mekanismen fungerer som en sekundær låsemekanisme for at sikre, at klemmerne forbliver i tilstanden over-centreret vippelås. Denne funktion er nyttig, når fastgørelsen af ​​klemmen holdes omvendt eller i bevægelse eller holdes i et vibrerende miljø. Det giver et overlegent sikkerhedsniveau for brugeren og arbejdsemnet.

Q. Hvad betyder udtrykket "holdekapacitet" i Destaco-klemmer?

A. Udtrykket "holdekapacitet" eller holdekraft specificerer klemmens evne til at holde et udstyr, et emne eller en metalplade i samlebånd eller andre fremstillingsprocesser.

Q. Hvordan fungerer låseklemmer?

A. Disse låseklemmer med trækkraft afhænger hovedsageligt af tre komponenter - et håndtag til at betjene værktøjet, en klemarm til at fungere som kontaktpunkt mellem arbejdsemnet og klemmen og en base til at fastgøre klemmen til overfladen. Klemmehåndtaget kræver et vandret træk, når klemmens enkle forbindelsessystem er sat i over-center position, for at skabe en kraft parallelt med basen og for at holde et arbejdsemne.

Q. Hvordan vælger man den rigtige type låseklemme?

A. Destaco-klemmer har stål- eller rustfri stålkonstruktion og fås i flange- og smalflangebasemonteringsmåder, hvilket giver nem installation. De tilbydes i forskellige holdekapaciteter, hvilket angiver den maksimale ydre kraft, som en klemme kan modstå sikkert (i låst position) uden at blive deformeret permanent. Desuden bør man beregne afstanden mellem spændepladen og emnet i dets fjerneste position, før man vælger en låseklemme.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelHoldeevneSkift Lock PlusMaterialeMonteringsbaseKrog justerbar rækkeviddeKroge TypePris
DESTACO 3051 Pull Action Låseklemme, J-krog, Flangebase, Stål, 1500 lb | AJ8BFV 30511500 Lbs.IngenStålFlange14mmJ-krog1.281 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 3051-R Pull Action Låseklemme, Toggle Lock Plus, stål, 1500 lb
1.597 kr. /enhed