DESTACO 3031, 3051 Series Pull Action Låseklemmer


filtre
Base længde: 2.03 " , Basisbredde: 1.93 " , Samlet højde: 1.77 " , Samlet længde: 8.98 "
stilModelHoldeevneSkift Lock PlusMaterialeMonteringsbaseKrog justerbar rækkeviddeKroge TypePris
A
3051
1500 Lbs.IngenStålFlange14mmJ-krog1.281 kr.
B
3051-R
1500 Lbs.JaStålFlange14mmJ-krog1.597 kr.

3031, 3051 Series Pull Action Låseklemmer

Destaco 3031, 3051-seriens pull action-låseklemmer er velegnede til at fastgøre og støbe lukninger til låg, døre og dæksler og også til monteringsapplikationer i bil-, rumfarts- og fødevare- og emballageindustrien. Disse låseklemmer med trækkraft giver et stationært alternativ til aftagelige C-klemmer eller fjederklemmer, mens de fastgør materiale til arbejdsfladen og holder dem på plads ved hjælp af et håndtag, der skubbes til oprejst position, når klemmen er aktiveret og trykket ned for at nå låst position, hvilket sikrer mindre træthed og hurtige spændeoperationer. Disse låseklemmer med trækkraft har et patenteret tommelfingerkontrolgreb til enhåndsbetjening. Disse Destaco 3031, 3051 Series pull action låseklemmer har en flangebase med gevindhuller til hurtig og sikker installation. Disse låseklemmer med trækkraft er lavet af stål for strukturel stivhed og modstand mod korrosion på udsatte overflader. Disse klemestk. giver yderligere innovativ, kontrolleret krogbevægelse, der muliggør hurtig, sikker og enhåndsbetjening. Destaco 3031, 3051 Series trækkraftlåseklemmer er i stand til at modstå belastninger op til 1500 lb og tilbyder krogjustering op til 14 mm. Destaco 3031, 3051-seriens pull action-låseklemmer leveres med J-krogelåse, integreret med gevind J-kroge for nemme justeringer.

Du bruger

 • Destaco 3031, 3051-seriens pull action-låseklemmer er velegnede til at fastgøre og støbe lukninger til låg, døre og dæksler og også til montering af applikationer i rumfarts-, bil- og fødevare- og emballageindustrien.

Funktionalitet

 • Destaco 3031, 3051 Series trækkraftlåseklemmer har et fast design til at sikre og løsne materiale uden at flytte klemmen.
 • Disse låseklemmer med trækkraft er lavet af stål for strukturel stivhed og modstand mod korrosion på udsatte overflader.
 • Disse klemestk. giver yderligere innovativ, kontrolleret krogbevægelse, der muliggør hurtig, sikker og enhåndsbetjening.
 • Disse låseklemmer med trækkraft har en flangebase med gevindhuller til sikker og hurtig overfladeinstallation.
 • Disse låseklemmer er udstyret med et ergonomisk håndtag for at sikre mindre træthed og hurtige spændeoperationer.
 • Destaco 3031, 3051 Series trækkraftlåseklemmer er udstyret med en J-kroglås med gevind J-kroge for at sikre problemfri justeringer.
 • Det maksimale klemmeforhold mellem udøvende kraft (skubbe) og påført kraft (træk) er 12:1.
 • De er i stand til at holde belastninger op til 1500 lb.
 • Udvalgte modeller kommer med Toggle Lock Plus-sikkerhedsfunktionen for at give beskyttelse mod utilsigtet åbning af stk.ne under fastspændingsoperationer.

Kompatibelt tilbehør

 • Destaco 3031, 3051 Series pull action låseklemmer er kompatible med Destaco 3051208 & 3051808 erstatningskrogsamlinger.

Standarder og godkendelser

 • Destaco 3031, 3051 Series pull action låseklemmer opfylder internationale standarder som ISO 14001:2015 og ISO 9001:2015 for at sikre miljømæssig sundhed, den største brugersikkerhed og effektiv ydeevne af klemmerne.

Installation

 • Destaco 3031, 3051 Series trækkraftlåseklemmer har en flangebase med gevindhuller til hurtig og sikker installation.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er vigtigheden af ​​en låseklemme?

Destacos låseklemmer holder arbejdsemner fast og holder dem stationære uden at blive afbrudt af tilbagevendende bevægelser af det projekt, du arbejder på.

Tilbyder Destaco låse separat til klemmer?

Ja, Destaco tilbyder låseplader til nemt at erstatte slidte eller forældede låse og derved sikre, at projekter ikke lider. Disse låseplader fås i kulstofstål og rustfri stålvarianter.

Hvad betyder klemkraft?

Klemkraft er mængden af ​​kraft, der faktisk påføres et emne ved at lukke og låse klemmen. Det er normalt mindre end den angivne beholdningskapacitet. Den faktiske spændekraft afhænger af forskellige faktorer, herunder cylinderboring, cylinderareal, spindelposition (spændearmslængde) og tilgængeligt lufttryk. I de fleste tilfælde er spændekraften ca. 2 til 3 gange den kraft, som en pneumatisk cylinder udøver.

Hvilket fedt er ideelt til Destaco-klemmer til deres genopbygning?

Et koblingsfedt som Mobil XTC bør bruges, når man har at gøre med Destaco mekaniske klemmer, mens Magnalube G fedt er fantastisk til brug med pneumatiske cylindertætninger.

Betyder mærkets farve på klemmehåndtaget noget?

Nej, Destacos klemhåndtagsfarver har ingen reel betydning. Farven hjælper grundlæggende operatørerne med at genkende, hvor betjeningshåndtaget er, og hvornår eller hvor det skal gribes, mens arbejdsemnerne fastspændes.

Kan Destacos håndtag fjernes fra deres klemmer?

Generelt kan Destacos håndtag tages af ved at skubbe dem af. Nogle greb skal dog skæres af, da de er vinyldyppet for at passe til konturen af ​​det underliggende håndtagsdesign.

Hvad er en lodret håndtagsvippeklemme?

Lodrette håndtagsvippeklemmer, også kendt som vippeklemmer, er i stand til at holde et enormt tryk og har en unik knasthandling til at holde arbejdsemner af inkonsekvent højde uden at justere den vedhæftede hold-down-spindel.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?