Destaco 2007-sbr manuel holdeklemme, stål | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 2007-SBR Vertikal Hold Down Action Clamp, 1000 lb Holdekapacitet | AJ8AVD

DESTACO 2007-SBR Vertikal Hold Down Action Clamp, 1000 lb Holdekapacitet

På lager
Vare: AJ8AVD Model: 2007-SBR

Få det af Kan 3, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
668 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareLodret holdeklemme
Base længde1.94 "
Armlængde2.85 "
Klemme arm stilSolid bjælke
Clamp Bar åbning76 grader
HandleLodret
Åbning af håndtag64 grader
Håndter stilLige
Højde under klemmearm1.68 "
Holdeevne1000 Lbs.
MaterialeStål
MonteringsbaseLige
Samlet Højde7.94 "
Produktdatabladdestaco-2007-u.pdf
Skift Lock PlusJa

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.54
Skibshøjde (cm)13.11
Skibslængde (cm)9.96
Skibsbredde (cm)4.04
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Destaco 2007-SBR lodret hold-down-klemme er velegnet til at holde emner nede mod flade overflader/arbejdsborde ved træbearbejdning og metalbearbejdning. Den har en solid stil spændestang til at holde emnet på plads under hele operationen, samtidig med at det forhindrer løsning og uønsket bevægelse af emnet. Den har kulstofstålkonstruktion, som er zinkbelagt for at minimere skader/slitage mod slibende forhold og udendørs miljøer. Denne vippeklemme er et velegnet valg til operationer, hvor der er et krav om at klemme/afmontere emnet gentagne gange under hele operationen. Destaco lodret hold-down vippelåseklemme sikrer en lang livscyklus ved brug af standard spændearme og boltholdere. Den leveres med en lige stilbase for at muliggøre sikker installation på lodrette overflader. Denne klemme anbefales dog ikke til bearbejdning og fødevare- og emballeringsapplikationer. Destaco 2007 serie klemmer er også tilgængelige i flangebaserede U-stang, flangebaserede solide stang og Toggle Lock Plus-aktiverede varianter på Raptor Supplies.

Anvendelse:

Destaco 2007-SBR lodret hold-down vippelåseklemme er ideel til kontrol af armaturer og lukninger, svejsning, montering og træbearbejdning.

Funktioner:

  • Destaco 2007-SBR lodret hold-down klemme har en lang klemarm og håndtag for at levere maksimal håndfrihed.
  • Den har hærdede bøsninger ved vigtige drejepunkter for holdbarhed.
  • Destaco lodret hold-down vippelåseklemme har kulstofstålkonstruktion, som er forzinket for at minimere skader/slid på slidende forhold og udendørs miljøer.
  • Dens neopren-spindel holder emnet på plads, samtidig med at det sikrer nær lodret klemkontakt, og forhindrer derved emnet i at løsne sig / glide.
  • Destacos lodrette hold-ned vippelåseklemmes klare farvede plastikhåndtag sikrer let greb og minimerer brugertræthed ved længere tids brug.
  • Den leveres med en lige stilbase for at muliggøre sikker installation på lodrette overflader.

Kompatibelt tilbehør:

  • Destaco 2007115-E boltholder bruges til at erstatte knækket/udslidt holder på Destaco 2007-SBR lodret hold-down klemme.

Standarder og godkendelser:

  • Destaco 2007-SBR vertikal hold-down vippelåseklemme er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 internationale industristandarder.

Installation:

  • Destaco 2007-SBR lodret hold-down vippelåseklemme har en lige base for at muliggøre sikker installation på lodrette overflader.

Ofte stillede spørgsmål:

Sp. Tilbyder mærket lodrette fastholdelsesklemmer i andre basemonteringsstile?

A. Ja, udover Destaco 2007-SBR lige base solid bar variant, tilbyder mærket også flange base U bar (Destaco 2007-U & Destaco 2007-UR) også vertikale klemmer.

Q. Hvad betyder holdekapacitet med hensyn til klemmer?

A. Holdekraften eller holdekapaciteten viser klemmens evne til at holde udstyret eller en metalplade nede på samlebånd eller under lignende fremstillingsprocesser.

Q. Hvad er en lodret hold-down klemme?

A. Destacos lodrette hold-down-klemmer er specielt designet til at holde arbejdsemnet stationært mod en flad overflade/arbejdsbord til forskellige industrielle applikationer som træbearbejdning og metalbearbejdning.

Q. Hvad betyder klemkraft?

A. Klemkraft er mængden af ​​kraft, der faktisk påføres et emne ved at lukke og låse klemmen. Det er normalt mindre end den angivne beholdningskapacitet. Den faktiske spændekraft afhænger af forskellige faktorer, såsom cylinderboring, cylinderareal, spindelposition (spændearmslængde) og tilgængeligt lufttryk. I de fleste tilfælde er spændekraften ca. 2 til 3 gange den kraft, som en pneumatisk cylinder udøver.

Sp. Tilbyder mærket lodrette holdeklemmer i andre konfigurationer?

A. Destaco tilbyder også en bred vifte af lodrette holde nede klemmer i en række konfigurationer og stilarter, såsom J-krog-klemmearm, lavprofil-T-håndtag og Toggle Lock Plus-aktiverede klemmer.

Q. Hvad er forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme?

A. Forskellen ligger i håndtagets orientering, når klemmen er i låst position. Et lodret klemmehåndtag er orienteret vinkelret på basen, når det er i låst position, mens det i tilfælde af en vandret vippeklemme er orienteret parallelt med basen.

Q. Hvordan virker lodrette holde-down klemmer?

A. Disse lodrette hold-down klemmer har en solid stil klemmestang, der betjenes manuelt ved hjælp af et håndtag/håndtag. Denne håndtagsbevægelse skubber spændestangen mod emnet og forhindrer den i at bevæge sig midt i arbejdet, hvilket sikrer sikker spænding.

Q. Hvilket fedt anbefales til brug med Destaco-klemmer ved ombygning?

A. Når du har at gøre med mærkets mekaniske klemmer, anbefales det at bruge et koblingsfedt som Mobil XTC.

Q. Er Destaco-klemmer rustbestandige?

A. Ja, kulstofstålklemmer fra Destaco er zinkbelagte for at modstå og minimere slid mod barske industrielle miljøer. Til applikationer, der kræver fastspænding under udendørs forhold, findes der også varianter af rustfrit stål.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelHøjde under klemmearmMonteringsbaseSamlet HøjdeSkift Lock PlusPris
DESTACO 2007-S Lodret Hold Down Action Clamp, 1000 lb Holdekapacitet | AJ8BDZ 2007-S1.25 "Flange7.17 "Ingen339 kr.
DESTACO 2007-SR Vertikal Hold Down Clamp, 1000 lb Holdekapacitet | AJ8BFD 2007-SR1.25 "Flange7.17 "Ja668 kr.
DESTACO 2007-SB Vertikal Hold Down Clamp, Højde Under Clamp 1.68 tommer, armlængde 2.85 tommer | AJ8BFJ 2007-SB1.68 "Lige7.94 "Ingen369 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 2007-SBR Vertikal Hold Down Action Clamp, 1000 lb Holdekapacitet
668 kr. /enhed