Destaco 2007-u lodret holdeklemme | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 2007-U manuel holdeklemme, 2.88 tommer klemarm, 1000 lb | AC8PMC 3CXV5

DESTACO 2007-U manuel holdeklemme, 2.88 tommer klemarm, 1000 lb

På lager
Vare: AC8PMC Model: 2007-UKrydsref.: 3CXV5

Få det af Kan 3, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
340 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareLodret holdeklemme
Base monteringscentre0.75 x 1.25 "
Armlængde2.88 "
Klemme arm stilU-bar
Clamp Bar åbning76 grader
Diameter0.280 "
HandleLodret
Åbning af håndtag64 grader
Højde under klemmearm1.25 "
Holdeevne1000 Lbs.
MaterialeStål
MonteringsbaseFlange
Samlet Højde7.170 "
Samlet længde4.820 "
Produktdatabladdestaco-2007-u.pdf
SpindelFlad pude neopren
TrådstørrelseM8
Skift Lock PlusIngen
TypeLodret håndtag hold nede
UPC094718558991

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.57
Skibshøjde (cm)4.93
Skibslængde (cm)4.93
Skibsbredde (cm)3.05
HS kode8205700090
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Destaco 2007-U lodret hold-down-klemme er velegnet til at holde emner nede mod flade overflader / arbejdsborde i træ- og metalbearbejdningsanlæg. Den har en spændestang i U-stil med en neopren-spindel til at holde emnet på plads under hele operationen, samtidig med at det forhindrer løsning og uønsket bevægelse af emnet. Destaco lodret hold-down vippelåseklemme har kulstofstålkonstruktion, som er forzinket for at minimere skader/slid på slidende forhold og udendørs miljøer. Dens U-formede stang er designet til at muliggøre hurtig spindeljustering langs holdestangens længde. Denne funktion sikrer, at arbejderen kan justere vippeklemmen til emner af varierende størrelse. Denne vippeklemme er et velegnet valg til operationer, hvor der er et krav om at klemme/afmontere emnet gentagne gange under hele operationen. Destaco lodret hold-down vippelåseklemme er designet til at sikre en lang livscyklus ved brug af standard klemarm og spindel. Den leveres med en flangebase, der muliggør sikker installation på flade overflader/arbejdsborde. Denne klemme anbefales dog ikke til bearbejdning og fødevare- og emballeringsapplikationer. Destaco 2007 serie klemmer fås også i lige base U bar og flangebase solid bar varianter på Raptor Supplies.

Anvendelse:

  • Destaco 2007-U lodret hold-down vippelåseklemme er ideel til montage- og testoperationer, kontrol af armaturer og træbearbejdning og let bearbejdning.

Funktioner:

  • Destaco 2007-U lodret hold-down klemme har en lang klemarm og håndtag for at levere maksimal håndfrihed.
  • Dens neopren-spindel holder emnet på plads, samtidig med at det sikrer nær lodret klemkontakt, og forhindrer derved emnet i at løsne sig / glide.
  • Destaco lodret hold-down vippelåseklemme har kulstofstålkonstruktion, som er forzinket for at minimere skader/slid på slidende forhold og udendørs miljøer.
  • Den har hærdede bøsninger ved vigtige drejepunkter for at sikre høj holdbarhed.
  • Destacos lodrette hold-ned vippelåseklemmes klare farvede plastikhåndtag sikrer let greb og minimerer brugertræthed ved længere tids brug.
  • Denne vippeklemme kommer med en flangebaseoverflade for at muliggøre nem og sikker installation på flade overflader/arbejdsborde.
  • Destaco tilbyder også en bred vifte af lodrette holde nede klemmer i en række konfigurationer og stilarter, såsom J-krog-klemmearm, lavprofil-T-håndtag og Toggle Lock Plus-aktiverede klemmer.

Kompatibelt tilbehør:

  • Destaco 2007208-M flad spids bundet neopren spindel bruges til at erstatte den knækkede/udslidte spindel på Destaco 2007-U lodret hold-down vippelåseklemme.
  • Destaco 507107 flangeskive bruges til at opretholde tilstrækkelig belastning til at stramme bolte og pakninger på en flange.

Standarder og godkendelser:

  • Destaco 2007-U vertikal hold-down vippelåseklemme er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 industristandarder.

Installation:

  • Destaco 2007-U lodret hold-ned vippelåseklemme har flangebase for at muliggøre nem installation på plane overflader/arbejdsborde.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvad er en lodret hold-down klemme?

A. Destacos lodrette hold-down-klemmer er specielt designet til at holde arbejdsemnet stationært mod en flad overflade/arbejdsbord til forskellige industrielle applikationer som træbearbejdning og metalbearbejdning.

Sp. Tilbyder mærket lodrette fastholdelsesklemmer i andre basemonteringsstile?

A. Ja, udover Destaco 2007-U flangebase U-bar variant tilbyder mærket også flangebase solid bar (Destaco 2007-S) også vertikale klemmer.

Q. Hvad betyder holdekapacitet med hensyn til klemmer?

A. Holdekraften eller holdekapaciteten viser klemmens evne til at holde udstyret eller metalpladen nede på samlebånd eller under lignende fremstillingsprocesser.

Q. Hvad betyder klemkraft?

A. Klemkraft er mængden af ​​kraft, der faktisk påføres et emne ved at lukke og låse klemmen. Det er normalt mindre end den angivne beholdningskapacitet. Den faktiske spændekraft afhænger af forskellige faktorer, såsom cylinderboring, cylinderareal, spindelposition (spændearmslængde) og tilgængeligt lufttryk. I de fleste tilfælde er spændekraften ca. 2 til 3 gange den kraft, som en pneumatisk cylinder udøver.

Q. Hvad er forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme?

A. Forskellen ligger i klemmehåndtagets orientering, når klemmen er i låst position. Et lodret klemmehåndtag er lodret orienteret (vinkelret på basen), når det er i låst position, mens det i tilfælde af en vandret vippeklemme er vandret orienteret (parallelt med basen).

Q. Hvordan virker lodrette holde-down klemmer?

A. Nogle klemmer i U-bar stil som Destaco 2007-U har en neopren-spindel med flad spids, der betjenes manuelt ved hjælp af et håndtag/greb. Denne håndtagsbevægelse skubber spindlen mod emnet og forhindrer den i at bevæge sig midt i driften, hvilket sikrer sikker fastspænding.

Q. Hvilket fedt anbefales til brug med Destaco-klemmer ved ombygning?

A. Når du har at gøre med mærkets mekaniske klemmer, anbefales det at bruge et koblingsfedt som Mobil XTC.

Q. Er Destaco-klemmer rustbestandige?

A. Ja, kulstofstålklemmer fra Destaco er zinkbelagte for at modstå og minimere slid mod barske industrielle miljøer. Til applikationer, der kræver fastspænding under udendørs forhold, findes der også varianter af rustfrit stål.

Q. Hvad betyder den røde farve på håndtaget på Destaco-klemmerne?

A. De rødfarvede håndtag advarer brugeren om placeringen af ​​betjeningshåndtaget, og hvornår han skal gribe det. Den røde farve har ingen yderligere fordel for klemmernes funktion.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelHøjde under klemmearmMonteringsbaseSamlet HøjdeSamlet længdeSkift Lock PlusPris
DESTACO 2007-UR Lodret holdeklemme, 1000 lb holdekapacitet | AC8PMY 3CXX7 2007-UR1.25 "Flange7.170 "6.600 "Ja622 kr.
DESTACO 2007-UB Lodret håndtagsholdeklemme, 1000 lb holdekapacitet | AJ8BEA 2007-UB1.68 "Lige7.94 "6.600 "Ingen340 kr.
DESTACO 2007-UBR Lodret holdeklemme, 1000 lb holdekapacitet | AJ8BFE 2007-UBR1.68 "Lige7.94 "6.600 "Ja622 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 2007-U manuel holdeklemme, 2.88 tommer klemarm, 1000 lb
340 kr. /enhed