Destaco 2002-s207 Vertikal Hold-Down Clamp | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 2002-S207 Vertikal Hold-Down Clamp, Flangebase, Solid Bar, 600 lb | AJ8AYR

DESTACO 2002-S207 Vertikal Hold-Down Clamp, Flangebase, Solid Bar, 600 lb

På lager
Vare: AJ8AYR Model: 2002-S207

Få det af Kan 3, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
382 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareLodret holdeklemme
BarstilSolid
Stangbredde (in.)0.5 "
Base længde1.34 "
BasestilFlange
Base bredde1.76 "
Clamp Bar åbning75 grader
Åbning af håndtag66 grader
Håndter stilLige
Holdeevne606.98 Lbs.
MaterialeCarbon Steel
Urværk66 grader
Åbning75 grader
Samlet Højde4.72 "
Produktdatabladdestaco-2002-u.pdf

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.26
Skibshøjde (cm)9.3
Skibslængde (cm)6.71
Skibsbredde (cm)2.84
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Lodrette holdeklemmer brug et lige håndtag, der er vinkelret på basen (når den er i låst position) til at skubbe spændearmene eller de påsatte spindler mod emnerne. Disse manuelle klemmer er velegnede til applikationer, der kræver hyppig fastspænding/aftagning af emner under hele operationen. Destaco 2002-serien klemmer har hærdede bøsninger ved vigtige drejepunkter og stålkonstruktion for strukturel styrke og holdbarhed. De har en stor håndfrigang og næsten lodret klemkontakt for øget sikkerhed og sikker fastspænding. Disse klemmer giver en maksimal belastningskapacitet på 600 lb. Destaco 2002-S207 klemme har en udskiftelig bolt/monteringsmønster med Destaco 207-seriens vertikale holdeklemmer. Den er udstyret med en solid spændearm til fastgørelse af spindelsamlinger på et fast sted. Denne klemme har flangebase til montering på en flad overflade/emne. Raptor Supplies leverer denne manuelle klemme i varianter med U-spændestang til fleksibel spindeljustering; et boltmønster, der kan udskiftes med 202-seriens klemmer; Toggle Lock Plus-mekanisme for at forhindre utilsigtet åbning under operationen.

Anvendelse:

Destaco 2002-S207 lodret hold-down-klemme er ide til applikationer, såsom svejsning, træbearbejdning, montering og inventarkontrol i rumfart, bilindustrien og fødevare- og emballageindustrien.

Funktioner:

  • Destaco 2002-S207 lodret hold-down klemme leveres med et langt lodret håndtag til næsten lodret klemmekontakt og en stor håndfrigang for øget sikkerhed.
  • Denne klemme har en maksimal belastningskapacitet på 600 lb.
  • Den har en solid spændestang til fastgørelse af spindler på et fast sted.
  • Denne klemme har flangebase til hurtig og sikker installation.
  • Den har stålkonstruktion med hærdede bøsninger ved vigtige omdrejningspunkter for strukturel stivhed og modstår regelmæssigt slid.
  • Denne klemme har et udskifteligt bolt/monteringsmønster med klemmer i 207-serien.

Kompatibelt tilbehør:

  • Destaco 2002115-E: Disse erstatningsboltholdere bruges til at erstatte den beskadigede eller slidte boltholder på Destaco 2002-S207 klemme til fastgørelse af en spindel på et fast sted.

Standarder og godkendelser:

  • Destaco 2002-S207 vertikal hold-down klemme overholder ISO 14001:2015 & ISO 9001:2015 internationale standarder for at sikre miljømæssig sundhed og sikkerhed og overlegen ydeevne af klemmen.

Installation:

  • Destaco 2002-S207 lodret hold-down action klemme har en flangebase med gevind monteringshuller for nem og sikker installation på vandrette overflader / emne.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvilke varianter af Destaco 2002-S207 klemme er tilgængelige på Raptor Supplies?

A. Raptor Supplies tilbyder denne manuelle klemme i U-bar stil (Destaco 2002-U207) til fleksibel spindeljustering. Vi tilbyder også en lignende klemme med et boltmønster, der kan udskiftes med klemmer i 202-serien (Destaco 2002-S).

Q. Hvordan virker lodrette holde-down klemmer?

A. Lodrette holdeklemmer betjenes manuelt ved hjælp af lodrette håndtag/håndtag til at flytte deres spændearme. Denne håndtagsbevægelse skubber spændearmen eller den vedhæftede spindel mod arbejdsemnet og forhindrer det i at bevæge sig midt i arbejdet, hvilket sikrer en sikker spænding.

Q. Hvad er forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme?

A. Forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme ligger i klemmehåndtagets låseposition. Et lodret klemmehåndtag er lodret orienteret eller vinkelret på basen, når det er i en låst position, hvorimod den vandrette vippeklemme er vandret orienteret eller parallel med basen.

Sp. Hvad er fordelene ved at bruge Toggle Lock Plus-mekanisme i Destacos manuelle klemmer?

A. Mange af Destacos manuelle klemmer kommer med Toggle Lock Plus-funktionen for at fungere som en sekundær låsemekanisme og sikre, at klemmerne er over-centreret. Denne mekanisme er vigtig, når klemmens armaturer er i bevægelse, i et vibrerende miljø eller er omvendt. Det giver et ekstra sikkerhedsniveau for brugeren og arbejdsemnet. Raptor Supplies tilbyder en lignende klemme (Destaco 2002-SR207) med Toggle Lock Plus-mekanisme for at forhindre utilsigtet åbning under operationen.

Q. Hvordan adskiller klemkraften sig fra holdekraften/kapaciteten?

A. Klemkraft eller udøvende kraft refererer til den faktiske kraft, som klemmen udøver på arbejdsemnet for at holde det. Holdekraften eller kapaciteten giver et mål for den ideelle styrke af klemmen, målt under fremstillingsprocessen. Klemkraften er generelt mindre end holdekapaciteten, afhængigt af flere faktorer, såsom positionen af ​​spindler i klemmestangen og modsat kraft påført på klemmen.

Q. Er Destaco-klemmer rustbestandige?

A. Ja, Destaco-kulstofstålklemmer er zinkbelagte for at modstå og minimere slitage på grund af barske industrielle miljøer. Destaco leverer også rustfri stålklemmer til applikationer, der kræver fastspænding under udendørs forhold.

Sp. Leverer Destaco tilpassede eller specielle versioner af deres klemmer i henhold til applikationer?

A. Destaco kan levere tilpassede versioner af klemmer efter anmodning. Tilpasningerne kan variere fra en anden farve på håndtagene til fjernelse af Destaco-logoet fra klemmerne.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelHøjde under klemmearmHoldeevneSkift Lock PlusMaterialeMonteringsbaseKlemme arm stilHandleArmlængdePris
DESTACO 2002-SR207 Lodret holde-ned-vippeklemme, 600 lb holdekapacitet | AJ8AVF 2002-SR207-606.98 Lbs.-Carbon Steel----595 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 2002-S207 Vertikal Hold-Down Clamp, Flangebase, Solid Bar, 600 lb
382 kr. /enhed