Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

NEWSTRIPE AeroVent Aerosol dåse genbrugssystemer


Problemet med at bortskaffe dåser indeholdende kapemicals & industrial compounds er, at dåserne ikke er tomme, når de kasseres. Denne faktor øger risikoen for, at miljøet bliver forurenet af disse forbindelser / kapemicals. Det er derfor, aerosoldåse-genbrugssystemer bruges til at punktere, trykke ned...urize og dræn dåser for at fjerne flygtige organiske forbindelser (VOC'er). Disse aerosolgenbrugssystemer kan sikkert dræne dåser for at gøre dem fri for farligt affaldsbestemmelser.Læs mere

filtre
stilModelKapacitetHøjdeVareLængdeBreddePris
A
10004840
-11 "Bortskaffelse af aerosol med tæller30 "8"9.469 kr.
RFQ
B
10004700
1 Can11 "Aerosol dåse genbrugssystem30 "8"13.035 kr.
C
10004721
3 Can14 "Aerosol dåse genbrugssystem23 "18 "18.960 kr.

AeroVent Aerosol dåse genbrugssystemer

Newstripe AeroVent genbrugssystemer til spraydåser bruges til at reducere håndterings- og behandlingsomkostningerne for farligt affald i forskellige kanaleremical forarbejdnings- og produktionsfaciliteter. De bruges til hurtigt at punktere og dræne diverse affaldsdåser på stedet for sikker chemical bortskaffelse. Disse kompakte og bærbare dåsebortskaffelsesstk. har Viz-a-Ball indikatorkontraventiler, der holder operatøren/brugeren sikker ved at indikere, hvornår dåsen er helt trykløs og kan åbnes sikkert. Denne funktion forhindrer også de skadelige dampe i at frigives til miljøet efter dåsebehandling/bortskaffelse. Newstripe AeroVent aerosoldåse-genbrugssystemer har en indbygget cyklustæller for at eliminere kravet om manuelt at tælle og gætte, hvornår filtrene skal udskiftes. Denne cyklustæller holder styr på antallet af bortskaffede dåser, hvilket igen gør det muligt nemt at identificere filterets levetid og planlægge udskiftninger.

Disse aerosoldåser har genbrugssystemer Safe2Vent filtre som har en høj sammensætning af kulstofmedier til grundig filtrering af de flygtige organiske forbindelser (VOC'er). Den høje sammensætning af kulstofmedier sikrer også, at filteret forbliver brugbart i længere perioder. Disse filtre har cellulosemedier, som er 96% biologisk nedbrydelige og hjælper med den naturlige nedbrydning af filtret, når det bortskaffes. Denne funktion minimerer omfanget af miljøforurening. Newstripe AeroVent aerosoldåse-genbrugssystemets bakkedesign rummer en række spraydåser op til 10.5 tommer i længden og 3 tommer i di.ameter. Dette design gør det til et ideelt valg til forskellige industrielle applikationer.

Du bruger

Newstripe AeroVent aerosoldåse-genbrugssystemer bruges til at tage trykket af og dræne flygtige organiske forbindelser (VOC'er) fra aerosoldåser. Disse dåsegenbrugssystemer anvendes i forskellige kapemical forarbejdning, bilindustrien og produktionsfaciliteter, der behandler farlige kapemicals.

Arbejdsmekanisme

Newstripe AeroVent-genbrugssystemer til aerosoldåser betjenes manuelt til trykaflastning af aerosoldåserne på stedet. Disse dåsegenbrugssystemer bruger en enkeltslagsmekanisme til samtidig at forsegle kammeret, der omslutter aerosoldåsen, mens du punkterer dåsen ved same tid. Denne indkapslede betjening forhindrer enhver chance for lækager og farligt slag tilbage til operatørens ansigt. Disse genbrugssystemer har et lukket kammer og en punkteringsspids for at minimere operationens kompleksitet og fare. Disse genbrugssystemer til spraydåser er forbundet til et jordforbindelseskabel for at forhindre risiko for gnister og brand.

Funktionalitet

 • Safe2Vent-filter: Disse aerosoldåse-genbrugssystemer har Safe2Vent-filtre, der har en høj sammensætning af kulstofmedier til grundig filtrering af de flygtige organiske forbindelser (VOC'er). Disse filtre har cellulosemedier, som er 96% biologisk nedbrydelige og hjælper med den naturlige nedbrydning af filtret, når det bortskaffes. Den høje sammensætning af kulstofmedier sikrer også, at filteret forbliver brugbart i længere perioder.
 • Viz-a-Ball indikatorkontraventil: Disse kompakte dåsebortskaffelsesstk. har Viz-a-Ball indikatorkontraventiler, der holder operatøren/brugeren sikker ved at indikere, hvornår dåsen er helt trykløs og kan åbnes sikkert. Denne funktion forhindrer også skadelige dampe i at frigives til miljøet efter dåsebehandling/bortskaffelse.
 • Cyklustæller: Newstripe AeroVent-aerosoldåse-genbrugssystemer har en indbygget cyklustæller for at eliminere kravet om manuel optælling og gætte, hvornår filtrene skal udskiftes. Denne cyklustæller holder styr på antallet af bortskaffede dåser, hvilket igen gør det muligt nemt at identificere filterets levetid og planlægge udskiftninger.
 • Bakkedesign: Newstripe AeroVent aerosoldåse-genbrugssystemets bakkedesign rummer en række spraydåser op til 10.5 tommer i længden og 3 tommer i di.ameter. Dette design gør det til et ideelt valg til forskellige industrielle applikationer.

Kompatibelt tilbehør

 • Safe2Vent-filtre: Newstripe tilbyder også forskellige udskiftningsfiltre til AeroVent aerosoldåse genbrugssystemer. Disse filtre har en høj sammensætning af kulstofmedier til grundig filtrering af de flygtige organiske forbindelser (VOC'er). Disse filterstk. er OSHA, EPA og RCRA kompatible.

Standarder og godkendelser

Newstripe AeroVent aerosoldåse-genbrugssystemstk. overholder EPA- og OSHA-reglerne. I henhold til EPA-retningslinjer er de brugte og forarbejdede aerosoldåser tilladt at blive bortskaffet som ufarligt affald.

Installation

 • Arbejderen skal placere den brugte aerosoldåse i AeroVent-aerosoldåsen-genbrugssystemets bakke.
 • Skub håndtaget og luk låget på AeroVent-aerosoldåsen til genbrugssystemet. Lukning af låget forsegler automatisk kammeret, der omslutter aerosoldåsen, og forhindrer samtidig risiko for lækager. Lukning af låget punkterer også dåsen for trykaflastning.
 • Vent i 30 sekunder, indtil kammeret er trykløst og er sikkert at åbne. Fjern dåsen efter åbning af låget.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger skal brugere tage for at bruge Newstripe AeroVent-genbrugssystemet til spraydåser?

  Brugeren bør ikke bruge AeroVent-dåse-genbrugssystemet til at dræne spray-klæbende produkter eller ekspanderende skum-aerosoldåser.
 • Det anbefales, at den korrekte stempelblok bruges til diameter af dåsen, der skal drænes.
 • Klemmen skal holdes i låst position, indtil dåsen løber ud.
 • Vent i mindst 30 sekunder, før du åbner låget og låser klemmen op.
 • Ved tømning af fyldte dåser skal brugeren vente i mindst 1 minut, før låget åbnes og aerosoldåsen bortskaffes.
 • Det anbefales, at kammeret, der omslutter aerosoldåsen, skal være mindst 30 % tomt for at sikre sikker dræning og udluftning af røg.

Er spraydåser let at genbruge?

Da spraydåser generelt er fremstillet af stål, kan de let genbruges. Delvist fyldte aerosolbeholdere bør dog ikke genbruges, fordi de udgør en fare for miljøet, da de er under pres fra de medier, de indeholder. Newstripe AeroVent aerosoldåse genbrugssystemem sskal bruges før bortskaffelse af aerosoldåsen.

Er spraydåser brandfarlige?

De fleste aerosoldåser indeholder carbonhydriddrivmiddel, selvom carbonhydrider er mindre skadelige end HCFC'er og CFC'er, er de meget brandfarlige. Hvis det sprøjtes i nærheden af ​​en brand, bliver dette kulbrinte-drivmiddel en brandfare. Derfor anbefales det, at dåsegenbrugssystem som Newstripe AeroVent aerosoldåse-genbrugssystemetem sskal bruges til sikker trykaflastning af aerosoldåsen før bortskaffelse.

Kræver Newstripe AeroVent aerosoldåse-genbrugssystemer en strømkilde?

Nej, disse genbrugssystemer til spraydåser kræver ikke nogen ekstra strømkilde til drift. De er fuldstændig manuelt betjente, hvilket muliggør betjening på fjerntliggende steder.

Tilbyder mærket aerosoldåse-genbrugssystem i andre varianter?

Ja, udover singledåsevarianten tilbyder Newstripe også forskellige AeroVent genbrugssystemer til spraydåser i 2 & 3 dåse muligheder. Disse dåsegenbrugssystemer kan behandle flere dåser samtidigt.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?