Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

KUSHLAN PRODUKTER Cementblandere, stålblade, stiftlåsesystem, 28 RPM


Betonblandere er ideelle til at blande cement, sand og vand til belægninger og små byggeanvendelser. Disse cementblandere tilbyder små partier af betonblanding til applikationer, hvor store partier fra cementbiler ikke er påkrævet. Bærbare betonblandere, som hjulbarrow cementblandere, giver jævn mobilitet og leverer blandingen hurtigt....Læs mere

filtre
stilModelAmpsTromme Dia.FrameHåndtererHPVareMotorNettovægtPris
A
1000DD
-36 "StålrørAftagelig1Bevægelig sokkelblander120V, direkte drev ODP329 lbs.20.328 kr.
B
KPRO
-22 "Kraftigt stålrørRetractable1 / 2Wheelbarrow Mixer115V remdrev80 lb.4.093 kr.
C
350DD
-22 "Kraftigt stålTeleskopisk3 / 4Wheelbarrow Mixer115V direkte drev96 lb.4.194 kr.
D
600DD
-28 "Kraftigt stålTeleskopisk3 / 4Wheelbarrow Mixer115V direkte drev107 lb.8.261 kr.
E
350 EPOXY
-22 "Kraftigt stålTeleskopisk3 / 4Wheelbarrow Mixer115V direkte drev113 lb.6.921 kr.
F
350MP
-22 "Kraftigt stålrørTeleskopisk3 / 4Sokkelblander115V direkte drev100 lb.8.020 kr.
G
KPRO 350DD
6 Amps-Kraftig gearkasse-1 / 2 HPWheelbarrow Mixer120V-3.425 kr.
H
KPRO 600DD
8 Amps-Kraftig gearkasse-3 / 4 HPWheelbarrow Mixer120V-4.072 kr.

Cementblandere, stålblade, stiftlåsesystem, 28 RPM

Kushlan Products cementblandere give en homogen blanding af cement, grus, sand og vand til dannelse af beton. Disse cementblandere har 360 graders drejning for ensartet blanding og er udstyret med knive lavet af stål til at modstå korrosion på udsatte overflader. De kommer med en stiftlåsefacilitet for ekstra sikkerhed og leverer en maksimal tromlerotationshastighed på 28 rpm.
Wheelbarrow cementblandere har polyethylen tromler for modstand mod revner, rust og buler og sikrer nem tromlengøring. Disse hjulbarrow cementblandere er udstyret med bælte-/direktedrevne motorer til drift med minimal støj, foruden øget positions- og hastighedsnøjagtighed. Kushlan Products hjulbarrow cementblandere leveres med et stativ, der kan adskilles i tre komponenter uden brug af værktøj. Kushlans 350 EPOXY hjularrow cementblander stk.ne er udstyret med teleskophåndtag, hvilket muliggør let nedbrydning til transport og opbevaring. Disse hjulbarrow cementblandere kommer indlejret med kuglelejer for lav rotationsfriktion og to flade dæk af polyurethan for fremragende stødabsorbering.

Du bruger

Kushlan-produkter hjulbarrow cementblandere bruges til at blande cement med grus, sand og vand til beton. Disse hjulbarrow cementblandere anbefales til applikationer som bro-, tunnel- eller bykonstruktion af motorveje, vedligeholdelse af betonbelægninger og konstruktion af højhastighedsjernbaner.

Arbejdsmekanisme

Kushlan Products cementblandere bruger en roterende tromle til at blande komponenter. Bærbare betonblandere som wheelbarrow cementblandere bruges almindeligvis til små volumen applikationer, så beton nemt kan skabes på byggepladsen og giver arbejderne god tid til at bruge betonen, før den hærder.

Funktionalitet

 • Disse cementblandere har 360 graders drejning for ensartet blanding og er udstyret med knive lavet af stål til at modstå korrosion på udsatte overflader.
 • De kommer med en stiftlåsefacilitet for ekstra sikkerhed og leverer en maksimal tromlerotationshastighed på 28 rpm.
 • Kushlan Products hjulbarrow cementblandere leveres med et stativ, der kan adskilles i tre komponenter uden brug af værktøj.
 • Wheelbarrow cementblandere har polyethylen tromler, der giver modstand mod revner, rust og buler, og sikrer nem tromlengøring.
 • Disse hjulbarrow cementblandere er også udstyret med remdrev / direkte drevmotorer til drift med minimal støj, samt øget positions- og hastighedsnøjagtighed.
 • Udvalgte modeller, såsom 350EPOXY hjulbarrow cementblanderstk., er udstyret med teleskophåndtag for at tillade let nedbrydning for at lette transport og opbevaring.
 • Noget hjulbarrow cementblandere kommer indlejret med kuglelejer for lav rotationsfriktion og to flade dæk af polyurethan for fremragende stødabsorbering.

Kompatibelt tilbehør

 • Gearkasser: Udvalgte Kushlan-produkter, som f.eks 350 MP cementblandere, er udstyret med gearkasser til styring af motorens hastighed.

Standarder og godkendelser

Kushlan Products cementblandere er UL-listede og CE- og CSA-godkendte til at levere tjenester af høj kvalitet.

Installation

Installationen af ​​en Kushlan Products cementblander kræver følgende trin:

 • Fjern al krympefolien fra delene og fjern alle bolte og møtrikker fra frame mens du holder dem sammen efter størrelse. Tag den store støttekanal på venstre side af frame og bolt frame side til den store støttekanal. Placer stiften og snoren uden for frame.
 • Gå til den anden side og gentag same proces for højre side, men fastgør først boltene helt senere. Monter afstandsstangen ved hjælp af whiz-lock boltene og fastgør alle bolte på hele frame.
 • Tag akselrøret og sæt de to store spændeskiver i akselrørets midte, mens du sætter det ene hjul på begge sider af spændeskiverne, så skiverne efterlades mellem hjulene. Den længere del af hjulnavet er placeret mod frame.
 • Installer en R-clips og en stor skive udenfor frame og skub hjulene over frame. Tag gearmotoren og fjern møtrikkerne fra gearmotorens centrum. Fjern låseskiven og den flade skive.
 • Spænd møtrikkerne på gearmotoren og install gear motor, flade skiver, låseskiver og møtrikker på alle 4 bolte. Mens du skifter olie, skal du først fjerne aftapningsolieproppen og derefter påfylde gearolie.
 • Til sidst skal du installere topmotordæksel og tromlestøttesæt. Cementblanderen er nu klar til drift.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke andre varianter af Kushlan Products betonblandere tilbydes af Raptor Supplies?

Raptor Supplies tilfører derimod 550 Series fødevarekvalitet blandere og 450DD-serien fødevaregodkendte blandere, foruden betonblandere.

Hvad er minimum betonblandingstid i Kushlan Products hjulbarrow cementblander?

Generelt er Kushlan Products hjulbarrow cementblandere tager tredive til tres minutter at blande beton til små opgaver.

Hvordan rengør man en blandetromle?

Tænd for din blandetromle, så den begynder at rotere, og hæld vand og lidt grus i for at begynde at rense indersiden af ​​tromlen. Brug omkring 2-1/2 gallon vand og 12 skovle grus for at skabe et blandet volumen, svarende til 3 kubikfod.

Hvorfor er betonblandingstiden vigtig?

Det er vigtigt at kende den minimale blandingstid for fremstilling af beton med høj mekanisk styrke og ensartet sammensætning. Blandingsperioden eller -tiden bør måles fra det tidspunkt, hvor alle cementeringsmaterialer eller tilsætningsstofferegade er i blandetromlen, indtil betonen tages ud.

Hvor meget vand kommer du i en cementblander?

Du kan starte med at tilføje 7 liter (1.5 gallons) vand i tromlen og kan tilføje mere, afhængigt af mængden af ​​blandingen, der kræves. Du kan tilføje en lille mængde aggregate før tilsætning af cement, for at forhindre klæbning.

Hvilken vej roterer en cementblander?

Kushlan Products hjulbarrow cementblandere kan rotere i begge retninger: en til at holde betonen blandet under transport og den omvendte til at udtrække blandingen.

Hvordan beregnes mixerkapaciteten?

Den maksimale timeproduktionskapacitet for en cementblander kan beregnes ved at gange blanderens maksimale batchkapacitet med antallet af blandecyklusser pr. time. Varigheden af ​​en blandingscyklus beregnes ved at tilføje blandings-, påfyldnings- og udtømningstiden.

Hvad er batchmixere?

Batchblandere er almindeligt anvendte maskiner til betonblanding. Betonblandingen opnået af disse typer cementblandere opsamles batch for batch såvel som gang for gang. Således er de kendt som batch-blandere.

Hvilken type hjul bruges i Kushlan cementblandere?

Kushlan cementblandere er udstyret med flade frie gummihjul for punkteringsmodstand og fremragende vibrations- og stødabsorbering.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?