DESTACO 210-seriens vertikale holdeklemmer


filtre
Base længde: 1.89 " , Basisbredde: 2.56 " , Klemmestangsåbning: 103 grader , Diameter: 0.330 " , Håndtagsåbning: 58 grader
stilModelArmlængdeHoldeevneSkift Lock PlusMaterialeMonteringsbaseKlemme arm stilHandleHøjde under klemmearmPris
A
210-SR
3.58 "750 Lbs.JaStålFlangeSolid bjælkeLodret1.67 "600 kr.
B
210-USS
3.62 "750 Lbs.IngenRustfrit stålFlangeU-barLodret1.69 "677 kr.
C
210-TU
3.62 "600 Lbs.IngenStålLigeU-barT-håndtag1.67 "423 kr.
D
210-U
3.63 "600 Lbs.IngenStålFlangeU-barLodret1.67 "200 kr.
E
210-UR
3.65 "600 Lbs.JaStålFlangeU-barLodret1.67 "621 kr.
F
210-UB
3.65 "600 Lbs.IngenStålLigeU-barLodret2.2 "336 kr.
G
210-S
5.47 "750 Lbs.IngenStålFlangeSolid bjælkeLodret1.67 "325 kr.

210-serie lodrette holdeklemmer

Destaco 210-seriens vertikale holdeklemmer er velegnede til montering på trange steder. De er udstyret med håndtag, der skubbes til oprejst position for at holde emnerne fast på plads, når klemmerne er i indgreb. Disse vippeklemmer har et fast design til at sikre og løsne materialer uden at flytte klemmerne, og de er ideelle til bil-, rumfarts- og fødevare- og emballageindustrien. De har en luftaktiveret cylinder med indgangsport til at forbinde til trykluftkilden og derefter bruge den komprimerede luft til at påføre klemmetryk for at holde emnet på plads. Disse lodrette vippeklemmer er integreret med hærdede bøsninger og stifter på alle omdrejningspunkter for længere levetid. Disse stk. tillader økonomisk brug på kortvarige opgaver med kortvarig fastgørelse, er fuldstændig selvstændige og behøver kun en enkelt trykkilde for øget sikkerhed. De har et lukket design til MIG- og punktsvejsning i snavsede arbejdsmiljøer og kommer med en ikke-drejbar cylinder, der nemt kan føres hårdt ind i armaturer. Destacos vertikale hold-down vippeklemmer er praktisk talt vedligeholdelsesfrie, og de kræver kun et par dråber smøreolie for at holde dem i fremragende stand. Disse klemmer gør det muligt for brugeren at foretage en handling uden at være bekymret over den hyppige bevægelse af et emne. Det unikke dreje- og håndtagssystem skal sikre maksimal funktion og fremragende ydeevne. De har høj belastningskraft og fleksibel justerbarhed, der er nyttige, når der arbejdes med materialer af varierende tykkelse. Disse stk. er lavet af stål/rustfrit stål for at modstå korrosion på udsatte overflader og er integreret med et ergonomisk lodret håndtag for et stærkt og behageligt greb. Disse Destaco 210-serie lodrette vippeklemmer er i stand til at modstå belastninger op til 450 lb og har en stangåbningsvinkel på 103 grader.
Vi tilbyder også 201 Series vertikale klemmer med klemmestangens åbningsvinkel op til 100 grader.

Du bruger

Destaco 210-seriens vertikale hold-down vippeklemmer bruges til svejsning, støbning, træbearbejdning, kontrol af armaturer, let bearbejdning og plastsprøjtestøbning.

Funktionalitet

  • Destaco 210-seriens vertikale hold-down vippeklemmer har stålkonstruktion for strukturel stivhed og modstand mod korrosion på udsatte overflader.
  • Disse lodrette vippeklemmer har lange ergonomiske håndtag med enestående håndfrigang for ekstra sikkerhed.
  • Disse lodrette holde-ned vippeklemmer kommer integreret med solide eller U-stang klemarme for maksimal fastspænding.
  • Destaco 210-seriens vertikale hold-down vippeklemmer har flange eller lige bundmontering med gevindhuller for nem installation.
  • Disse Destaco 210-serie lodrette vippeklemmer er i stand til at holde belastninger op til 450 lb.

Kompatibelt tilbehør

  • Destaco 210-seriens vertikale hold-down vippeklemmer er kompatible med Destaco 240208-M, 237943-M, 237943-M, 240208-M og 240208-M spindler.
  • Disse Destaco 210-serie lodrette vippeklemmer er også kompatible med Destaco 235106, 235906 og 235106 flangeskiver.

Standarder og godkendelser

  • Destaco 210-seriens vertikale hold-down vippeklemmer opfylder ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 standarder for at levere højkvalitets fastspændingstjenester.

Installation

  • Destaco 210-seriens vertikale vippeklemmer har en flangebase med gevindhuller for nem installation.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lodret hold-down klemme?

Destacos lodrette hold-down-klemmer er specielt designet til at holde arbejdsemnet stationært mod en flad overflade/arbejdsbord til forskellige industrielle applikationer som træbearbejdning og metalbearbejdning.

Hvad er forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme?

Forskellen ligger i placeringen af ​​klemmehåndtaget, når klemmen er i låst position. Et lodret klemmehåndtag er placeret lodret (vinkelret på basen), når det er i låst position, mens det i tilfælde af en vandret vippeklemme er placeret vandret (parallelt med basen).

Hvordan fungerer lodrette holde-down klemmer?

Visse klemmer i U-bar stil som Destaco 207-U har en neoprenspindel med flad spids, der betjenes manuelt ved hjælp af et håndtag/håndtag. Denne håndtagsbevægelse skubber spindlen mod emnet og forhindrer den i at bevæge sig midt i driften, hvilket sikrer sikker fastspænding.

Hvad betyder holdekapacitet i forhold til klemmer?

Holdekraften eller holdekapaciteten betegner klemmens evne til at holde udstyr eller metalplader nede på samlebåndet eller under lignende fremstillingsprocesser.

Hvilket fedt er ideelt til Destaco-klemmer til deres genopbygning?

Et koblingsfedt som Mobil XTC bør bruges, når man har at gøre med Destaco mekaniske klemmer, mens Magnalube G fedt er fantastisk til brug med pneumatiske cylindertætninger.

Hvad er betydningen af ​​den røde farve på håndtaget på Destaco klemmer?

Der er ikke en sådan betydning af farven på klemmens håndtag, da den kun repræsenterer et genkendeligt område. Dette hjælper operatører med at finde håndtaget hurtigt og nemt.

Leverer Destaco vandtætte klemmesensorer?

Ja, Destaco leverer også induktive sensorer designet i overensstemmelse med IP65-standarder for at sikre beskyttelse mod kraftige hydrauliske dyser, støv og kraftig regn.

Er Raptor Supplies tilbyde udskiftning af spindler til hold-down klemmer?

Ja, Raptor Supplies leverer Destaco spindler til at holde nede klemmer, for at erstatte slidte stk. og beskytte dem mod skader forårsaget af slid/vridning/bøjning.

Hvilke varianter af Destaco vertikale håndtagsvippeklemmer er tilgængelige på Raptor Supplies?

Destaco lodrette vippeklemmer fås i varianter af stål, rustfrit stål og smedet legeret stål.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?