Slide Sledge 211628 | Splintaftagningssæt, enkelt bøjning | Raptor Supplies Denmark
SLIDE SLEDGE 211628 Splintaftagningssæt, enkelt bøjning | CD4NFZ

SLIDE SLEDGE 211628 Fjernelsessæt til splintstift, enkeltbøjning

På lager
Vare: CD4NFZ Model: 211628

Få det af Kan 3, Fredag

Ikke berettiget til flad forsendelse. Flad forsendelse er tilgængelig på ordreværdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

4.988 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareVærktøjssæt til fjernelse af stiftextraktion

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 6.75
Skibshøjde (cm)10.16
Skibslængde (cm)83.82
Skibsbredde (cm)22.86
HS kode8205200000
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Slide Sedge 211628 split-fjernelsessæt er designet til at fjerne eventuelle split-stifter, som brugeren muligvis skal fjerne. Den er fremstillet til at hjælpe jernbanepersonale med at fjerne splitnøgler fra undersiden af ​​jernbanevogne.

Funktioner:

  • Sættet inkluderer en præcisionshammer, lang spids, enkelt bøjet split-fjerner, 5 pund håndtagsvægt og adapter og en 38-tommer nylon bæretaske.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvad er en split?

A. En split er en simpel fastgørelsesanordning, der sikrer en bolt på plads. Den har et U-formet design, der tillader nem indføring gennem hullet i en bolt, hvorefter enderne snoes sammen for at forhindre, at den løsner sig.

Q. Hvad er funktionen af ​​en vægtadapter?

A. Sættet inkluderer en vægtadapter, der gør det nemt at fastgøre en 5-punds håndtagsvægt til en præcisionshammer for at levere ekstra stød, hvor det er nødvendigt.

Q. Hvilke typer splittepinde er der?

A. Alle splittappe er lavet af bøjet metal med to ben. Mens splittappene fungerer på samme måde, er de tilgængelige i forskellige designs nedenfor:

  • Forlænget pind: Denne type splittap har to lange og smalle parallelle kroge, der er bøjet rundt om bagsiden af ​​komponenterne manuelt.
  • R-clip: Splinten har et R-formet design, der er ideelt til cylindrisk formede komponenter. Denne fastgørelsesanordning vikler normalt omkring siden af ​​komponenterne for at give et sikkert greb.
  • Hammer Lock: Denne fastgørelse kræver en hammer for at installere. Den har lange ben, der er buede for enden. Brugeren kan låse stiften på plads ved at slå hovedet med en hammer, der får stifterne til at lukke sammen.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

SLIDE SLEDGE 211628 Fjernelsessæt til splintstift, enkeltbøjning
4.988 kr. /enhed