Destaco 6001-m Straight Line Action Clamp | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 6001-M Straight Line Action Clamp, M4 stempelgevind, stål, 150 lb | AJ8BLF

DESTACO 6001-M Straight Line Action Clamp, M4 stempelgevind, stål, 150 lb

På lager
Vare: AJ8BLF Model: 6001-M

Få det af Kan 3, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
173 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareStraight Line Action Clamp
Base længde1.54 "
Base bredde1.23 "
Håndter stilTommelfinger
Holdeevne150 Lbs.
MaterialeStål
MonteringsbaseFlange
Samlet Højde1.27 "
Samlet længde2.63 "
SvupperRund
Stempelhøjde0.5 "
Stempel GevindstørrelseM4
Produktdatabladdestaco-6001-ss.pdf
Skift Lock PlusIngen

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.05
Skibshøjde (cm)3.23
Skibslængde (cm)6.68
Skibsbredde (cm)3.12
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Straight line action klemmer er ideelle til at holde genstande eller arbejdsemner sikkert ved at flytte spændestemplerne langs deres akse ved hjælp af lige linjeskift eller tryk/træk spændefunktion. Disse klemmer kan låses i både udstrakte og tilbagetrukne positioner til brug som både træk- og trykklemmer. Disse klemmer er velegnede til brug i fastgørelse, CNC-bearbejdning, lodning, testning, limning og også plastsprøjtestøbningsapplikationer i automobil-, rumfarts- og fødevareemballageindustrien. Destaco 6001-seriens klemmer er de kraftige varianter af Destaco 601 serie klemmer, med 50 % større holdekapacitet end 601-seriens klemmer. De har håndtag til at skubbe eller trække deres runde glidende stempler til at holde emner, og derved låse stemplerne i tilbagetrukket position, når håndtaget falder under monteringsplanet. Disse klemmer har en flangebase, ligesom 601-seriens klemmer, for nem montering. Denne Destaco 6001-M-klemme med lige linje har metriske indvendige gevind til hurtig fastgørelse af stemplet. Den er også konstrueret af stål, hvilket giver styrke, holdbarhed og beskyttelse mod slidrelateret slitage.Raptor Supplies tilbyder også manuelle klemmer med lignende specifikationer i rustfri stålkonstruktion for korrosionsbestandighed sammen med et imperialt udvendigt gevind stempel for en sikker fastspænding.

Anvendelse:

  • Denne Destaco 6001-M line action klemme er velegnet til brug i montage, limning, lodning og testning og flere operationer i rumfarts-, bil-, transport- og fødevare- og emballageindustrien.

Funktioner:

  • Destaco 6001-M straight line action klemme har stålkonstruktion, som giver styrke og holdbarhed, ideel til tunge opgaver.
  • Den har en flangebasemonteringsstil og tilbyder en maksimal holdekapacitet på 150 lb.
  • Denne klemme har et forhold mellem udøvende kraft (skubbe) og påført kraft (træk) på 14:1 / 25:1 og stempelhøjde på 0.5 tomme.
  • Den er udstyret med et rundt stempel med M4 (metrisk) gevind og 0.63 tommer vandringsgrænse.
  • Klemmen kan låses i både tilbagetrukket og udstrakt position, hvilket giver brugervenlighed.
  • Den har et let at holde, ergonomisk greb, der minimerer brugertræthed ved længere tids brug.
  • Klemmehåndtaget falder under monteringsplanet for at låse klemmen i tilbagetrukket position

Kompatibelt tilbehør:

  • Raptor Supplies tilbyder flad spids bundet neopren spindel (205208-M) til at passe ind i stemplet på Destaco 6001-M klemme for sikker fastholdelse af arbejdsemnerne.

Standarder og godkendelser:

  • Destaco 6001-M straight line action klemme overholder internationale standarder som ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 og sikrer god miljøsundhed, brugersikkerhed og forbedret ydeevne af klemmen.

Installation:

  • Destaco 6001-M straight line action klemme har gevindhuller på bunden for at give sikker montering/installation på overfladerne/arbejdsemnerne.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvilke andre varianter af Destaco 6001-M klemme er tilgængelige på Raptor Supplies?

A. Raptor Supplies tilbyder disse manuelle klemmer med #8-32 (imperialt) indvendigt gevind (Destaco 6001 straight line action klemme) til sikker fastholdelse af emner og i rustfri stålkonstruktion (601-MSS) for korrosionsbestandighed. For flere varianter relateret til Destaco 6001-M klemme, se Destaco 6001 serie klemmer side på vores hjemmeside.

Q. Hvad betyder holdekapacitet i form af klemmer?

A. Udtrykket "holdekapacitet" eller holdekraften viser klemmens evne til at holde et udstyr, et emne eller en metalplade nede på samlebåndet. Det angiver også den maksimale ydre kraft, som en klemme i en låst position kan modstå sikkert uden at blive deformeret permanent.

Q. Sælger Destaco manuelle klemmer i andre håndtagsfarver end rød?

A. Ja, Destaco kan levere manuelle klemmer i en lang række farvede håndtag i henhold til kundens krav. Destaco tilbyder også specielle greb uden Destaco-logo efter anmodning.

Q. Betyder den røde farve på håndtaget noget på Destaco-klemmer?

A. De rødfarvede håndtag advarer operatøren om, hvor betjeningshåndtaget er placeret, og hvor og hvornår han skal gribe det.

Q. Kan de rødfarvede håndtag på Destaco-klemmerne fjernes?

A. De fleste af Destaco-klemmerne har greb, der nemt kan fjernes ved at skubbe dem af. Men nogle af håndtagene gennemgår vinyldykning for at passe til det underliggende håndtag og skal derfor skæres af for at fjerne dem.

Q. Er Destaco-klemmer korrosionsbestandige?

A. Alle Destaco-kulstofstålklemmerne er zinkbelagte for at modstå slitage på grund af barske industrielle miljøer og giver rustbestandighed. Destaco leverer også klemmer i rustfrit stål til udendørs applikationer, der kræver fastspænding.

Q. Hvordan virker en line action klemme?

A. En klemme med lige linje betjenes manuelt ved hjælp af et håndtag eller et håndtag til at skubbe et klemmestempel mod arbejdsemnet og holde det sikkert. Håndtaget drejes generelt opad eller nedad for at skubbe eller trække i klemstemplet.

Q. Kan Destaco-klemmer bruges til hejse- eller løfteapplikationer?

A. Nej, Destaco-klemmer er kun belastningsbedømte til fastspændingsapplikationer. De er ikke designet til brug i løfte- eller hejseapplikationer.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelStempel GevindstørrelseMaterialeHoldeevneSkift Lock PlusMonteringsbaseStempelhøjdeSvupperPris
DESTACO 6001-SS lige linje stempelklemme, 0.63 tommer stempelrejse | AJ8AXJ 6001-SS# 8-32Rustfrit stål150 Lbs.IngenFlange0.5 "Rund717 kr.
DESTACO 6001 Straight Line Action Clamp, 150 lb Holdekapacitet | AJ8BFP 21TE87 6001# 8-32Stål150 Lbs.IngenFlange0.5 "Rund261 kr.
DESTACO 6001-MSS Straight Line Action Clamp, M4 stempelgevind, 150 lb | AJ8BLG 6001-MSSM4Rustfrit stål150 Lbs.IngenFlange0.5 "Rund357 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 6001-M Straight Line Action Clamp, M4 stempelgevind, stål, 150 lb
173 kr. /enhed