ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX7000 Pakningsskærer, M3-monteret roterende stil, 2 til 22 tommer skærediameter | AG8YBJ

ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX7000 pakningsskærer, M3-monteret roterende stil, 2 til 22 tommer skærediameter

På lager
Vare: AG8YBJ Model: AX7000

Få det af Kan 31, Fredag

Ikke berettiget til flad forsendelse. Flad forsendelse er tilgængelig på ordreværdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

6.105 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePakningsskærer
MaterialeStøbejern
SkærebrætIngen
Skære dybde1 / 4 "
Skærebredde1/4 "til 7"
PakningsskærertypeRotary stil
Højde4 1 / 2 "
Indeholder(1) M3 roterende pakningsskærer, (1) betjeningsvejledning, (1) hulmaskine 11/32"
Længde18 1 / 5 "
Maks. Arbejdstykkelse7"
Maksimal skærediameter22 "
Minimum skærediameter2"
Antal stykker1
System for målingImperial
TypeKrank betjent
Anvendes tilKork, fiber og gummi
Bredde9 4 / 5 "

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 6.75
Skibshøjde (cm)15.24
Skibslængde (cm)53.34
Skibsbredde (cm)30.48
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Anvendelse:

Allpax AX7000 pakningsskærer bruges til at skabe flange-, ring- og uregelmæssige pakninger af ikke-metalliske pakningsmaterialer, såsom kork, fiber og gummi. Denne Allpax AX7000 pakningsskærer bruges også til at udskære flere, samme størrelse pakninger i kraftværker, bryggerier, petrokemi, farmaceutiske og fødevareforarbejdningsindustrien.

Funktioner:

 • Allpax AX7000 er en M3-pakningsskærer i roterende stil, ideel til at skære præcise flanger, ringe og uregelmæssige pakninger ud af ikke-metalliske materialer, såsom kork, fiber og gummi.
 • Den har et håndsving til at trække pakningsmaterialerne ind mod skæreskiverne ved at rotere dem og starte pakningsskæreprocessen i Allpax AX7000 pakningsskærer.
 • Allpax AX7000 pakningsskærer har en 7 tommer hals til skæring af pakninger med fladebredder fra 1/4 til 7 tommer og diametre fra 2 tommer (indvendig) til 22 tommer (ydre).
 • Den har en kraftig støbejernsramme med præcisionsstålkomponenter for strukturel styrke og langvarig drift.
 • Allpax AX7000 pakningsskærer er udstyret med holdbare roterende skæreskiver lavet af varmebehandlet stål til skæring af pakninger med tykkelser på op til 1/4 tomme.
 • Denne Allpax AX7000 monteres på et arbejdsbord med en skruestik eller på en lodret flange ved hjælp af C-klemmer.

Kompatibelt tilbehør:

 • Skala søjler: Raptor Supplies leverer a mellemskala bar at udvide skæreområdet for Allpax AX7000 pakningsskærer fra 22 til 42 tommer og en lang skala bar at udvide skæreområdet fra 42 til 62 tommer.

Standarder og godkendelser:

 • Allpax AX7000 pakningsskærer opfylder OSHA-standarder for at sikre et sikkert og farefrit arbejdsmiljø.

Installation:

 • Allpax AX7000 pakningsskærer monteres på en skruestik eller fastspændes til et stykke vinkeljern i opretstående stilling.
 • Før operationen skal beskyttelsestapen over skæreskiverne på Allpax AX7000 fjernes, mens man er forsigtig med deres knivskarpe kanter.
 • Allpax AX7000 pakningsskærerdele skal muligvis justeres i henhold til applikationen. Den øverste skæreskive skal muligvis også slibes med en håndslibesten.
 • Det anbefales regelmæssigt at rengøre og smøre gear og dele af Allpax AX7000 pakningsskærer med en let maskinolie.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvordan vælger jeg den rigtige pakningsskærer?

A. Den første afgørende faktor, som en bruger skal tage stilling til, er, om samlingen skal være stationær eller bærbar.
Generelt er de cirkulære pakningsskærere i forlængelsesstil bærbare og lette. Disse pakningsskæresæt er meget brugt til at fremstille ikke-metalliske eller ikke-stive pakningsmaterialer. På den anden side er de roterende pakningsfræsere tungere og kræver montering eller boltning på en skruestik eller et arbejdsbord til fastskæring af pakninger.
De roterende pakningsfræsere er ideelle til metalliske eller stive pakningsmaterialer, såvel som til udskæring af uregelmæssige pakninger. Disse pakningsskærere drives enten ved hjælp af et håndsving eller ved hjælp af en elektrisk motor. Den motoriserede version giver hurtig, problemfri drift, men kræver elektrisk strøm. De håndbetjente, roterende pakningsfræsere kræver ingen elektrisk strømforsyning og kan installeres hvor som helst.
Brugere kan yderligere indsnævre deres søgning efter de rigtige pakningsskærere ved at vælge på basis af skærediameterspecifikationer, der angiver fladebredderne på de færdige pakninger.

Q. Hvad er forskellen mellem en roterende pakningsskærer og en forlængelsestype pakningsskærer?

A. En roterende pakningsskærer er meget udbredt i applikationer med en permanent installationsbegrænsning, hvorimod en forlængelsestype pakningsskærer let kan flyttes fra et sted til et andet for at skære pakninger med stor diameter. Sidstnævnte kræver, i modsætning til førstnævnte, også, at pakningsmaterialet lægges fladt på et arbejdsbord eller et dedikeret pakningsfremstillingsbord.

Sp. Kræver Allpax AX7000 pakningsskærer samling?

A. Nej, Allpax AX7000 pakningsskærer leveres komplet samlet og forindstillet til brug fra fabrikken.

Q. Findes Allpax AX7000 pakningsskærer i andre varianter?

A. Raptor Supplies kan levere en lignende (Allpax AX7001) pakningsskærer til skæring af metallisk materiale, såsom blødt stål, kobber, zink og messing. Allpax AX7001 bænkmonteret pakningsskærer har også en hals på 8.75 tommer til fremstilling af pakninger, ringe og flanger med fladebredder fra 1/2 til 8-3/4 tommer.

Produktvarianter

ProduktModelMaksimal skærediameterMinimum skærediameterSystem for målingPris
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX7050 Pakningsskærer, metrisk M3 Mount Rotary Style | CD6MHE AX7050559mm51mmmetric6.105 kr.
RFQ

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX7000 pakningsskærer, M3-monteret roterende stil, 2 til 22 tommer skærediameter
6.105 kr. /enhed