Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

ALLPAX AX7000 M3 skruestikmonteret roterende pakningsskærer, 2 til 22 tommer skæring Diameter | AG8YBJ

ALLPAX AX7000 M3 skruestikmonteret roterende pakningsskærer, 2 til 22 tommer skæring Diameter

På lager
Vare: AG8YBJ Model: AX7000

Få det af februar 6, Mandag

7.885 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Anmod om et citat

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePakningsskærer
MaterialeStøbejern
SkærebrætIngen
Skærebredde1/4 "til 7"
PakningsskærertypeRotary stil
Højde4.25 "
Længde16 "
Maks. Arbejdstykkelse7"
Maksimal skæring Diameter22 "
Minimum skæring Diameter2"
Antal stykker1
System for målingImperial
UPC690773030351
Anvendes tilKork, fiber og gummi
Bredde10 "

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 6.75
Skibshøjde (cm)15.24
Skibslængde (cm)53.34
Skibsbredde (cm)30.48
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Anvendelse:

Allpax AX7000 pakningsskærer bruges til at skabe flange-, ring- og uregelmæssige pakninger af ikke-metalliske pakningsmaterialer, såsom kork, fiber og gummi. Dette Allpax AX7000 pakningsskærer bruges også til at skære flere, same-størrelse pakninger i kraftværker, bryggerier, petroemicals, farmaceutiske og fødevareforarbejdningsindustrien.

Funktioner:

 • Allpax AX7000 er en M3-pakningsskærer i roterende stil, ideel til at skære præcise flanger, ringe og uregelmæssige pakninger ud af ikke-metalliske materialer, såsom kork, fiber og gummi.
 • Den har en håndsving til at trække pakningsmaterialerne ind mod skæreskiverne ved at dreje dem og starte pakningsskæreprocessen af Allpax AX7000 pakningsskærer.
 • Allpax AX7000 pakningsskærer har en 7 tommer hals til skæring af pakninger med fladebredder fra 1/4 til 7 tommer og diameter spænder fra 2 tommer (indvendig) til 22 tommer (ydre).
 • Den har kraftigt støbejern frame med præcisionsstålkomponenter til strukturel styrke og langsigtet drift.
 • Allpax AX7000 pakningsskærer er udstyret med holdbare roterende skæreskiver lavet af varmebehandlet stål til skæring af pakninger med tykkelser på op til 1/4 tomme.
 • Denne Allpax AX7000 monteres på et arbejdsbord med en skruestik eller på en lodret flange ved hjælp af C-klemmer.

Kompatibelt tilbehør:

 • Skala søjler: Raptor Supplies leverer a mellemskala bar at udvide skæreområdet på Allpax AX7000 pakningsskærer fra 22 til 42 tommer og en lang skala bar at udvide skæreområdet fra 42 til 62 tommer.

Standarder og godkendelser:

 • Allpax AX7000 pakningsskærer opfylder OSHA-standarder for at sikre et sikkert og farefrit arbejdsmiljø.

Installation:

 • Allpax AX7000 pakningsskærer monteres på en skruestik eller fastspændes til et stykke vinkeljern i opretstående stilling.
 • Før operationen, beskyttende tape over skæreskiver af Allpax AX7000 skal fjernes, mens du er forsigtig med deres knivskarpe kanter.
 • Allpax AX7000 pakningsskærerdele skal muligvis justeres i henhold til applikationen. Den øverste skæreskive skal muligvis også slibes med en håndslibesten.
 • Det anbefales regelmæssigt at rengøre og smøre gear og dele af Allpax AX7000 pakningsskærer ved hjælp af en let maskinolie.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvordan vælger jeg den rigtige pakningsskærer?

A. Den første afgørende faktor, som en bruger skal tage stilling til, er, om samlingen skal være stationær eller bærbar.
Generelt er de cirkulære pakningsskærere i forlængelsesstil bærbare og lette. Disse pakningsskæresæt er meget brugt til at fremstille ikke-metalliske eller ikke-stive pakningsmaterialer. På den anden side er de roterende pakningsfræsere tungere og kræver montering eller boltning på en skruestik eller et arbejdsbord til fastskæring af pakninger.
De roterende pakningsfræsere er ideelle til metalliske eller stive pakningsmaterialer, såvel som til udskæring af uregelmæssige pakninger. Disse pakningsskærere drives enten ved hjælp af et håndsving eller ved hjælp af en elektrisk motor. Den motoriserede version giver hurtig, problemfri drift, men kræver elektrisk strøm. De håndbetjente, roterende pakningsfræsere kræver ingen elektrisk strømforsyning og kan installeres hvor som helst.
Brugere kan yderligere narrow deres søgen efter de rigtige pakningsfræsere ved at vælge på basis af skæring diameter specifikationer, der angiver fladebredderne på de færdige pakninger.

Q. Hvad er forskellen mellem en roterende pakningsskærer og en forlængelsestype pakningsskærer?

A. En roterende pakningsskærer er meget udbredt i applikationer med en permanent installationsbegrænsning, hvorimod en forlængelsestype pakningsskærer let kan flyttes fra et sted til et andet for at skære store diameter pakninger. Sidstnævnte, i modsætning til førstnævnte, kræver også, at pakningsmaterialet lægges fladt på et arbejdsbord eller et dedikeret pakningsfremstillingsbord.

Q. gør Allpax Skal AX7000 pakningsskærer samles?

A. Nej, Allpax AX7000 pakningsskærer kommer komplet samlet og forindstillet til brug fra fabrikken.

Q. gør Allpax AX7000 pakningsskærer kommer i andre varianter?

A. Raptor Supplies kan levere en lignende (Allpax AX7001) pakningsskærer til skæring af metallisk materiale, såsom blødt stål, kobber, zink og messing. Allpax AX7001 bænkmonteret pakningsskærer har også en hals på 8.75 tommer til fremstilling af pakninger, ringe og flanger med fladebredder fra 1/2 til 8-3/4 tommer.

Produktvarianter

ProduktModelMaksimal skæring DiameterMinimum skæring DiameterSystem for måling Pris
ALLPAX AX7050 Mount Rotary Style Pakning Cutter M3 skruestik, metrisk | CD6MHE AX7050559mm51mmmetric7.885 kr.
RFQ

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

ALLPAX AX7000 M3 skruestikmonteret roterende pakningsskærer, 2 til 22 tommer skæring Diameter
7.885 kr. /enhed