Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

ALLPAX AX4010 Medium Duty pakningskæresæt, 1 til 13 tommer skæredia. | AG8XTH

ALLPAX AX4010 Medium Duty pakningskæresæt, 1 til 13 tommer skæredia.

På lager
Vare: AG8XTH Model: AX4010

Få det af februar 6, Mandag

2.249 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Anmod om et citat

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePakningssnitsæt
Materialealuminium
HusmaterialePlast
OverfladebehandlingForkromet
SkærebrætJa
Højde3.94 "
Længde19 "
Maks. Arbejdstykkelse0.75 "
Maksimal skæring Diameter13 ", 330 mm
Minimum skæring Diameter1 ", 25 mm
System for målingImperial , metrisk
UPC690773028334
Bredde18.75 "

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 4.77
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Leder efter robuste, men økonomiske pakningsskærere til at skabe tætninger, lave præcise snit og efterlade rene kanter, så pakningerne sidder korrekt og danner en tæt forsegling. På Raptor Supplies, tilbyder vi en bred vifte af motoriserede og håndbetjente pakningsfræsere og tilbehør, såsom vægtstænger, skæreklinger, hardwaresæt, håndtag, aksler, skæreskiver, tryklejer, forlængerarme og andre reservedele.
Hvorfor Allpax AX4010 pakningskæresæt?
Allpax 4000 Series mellemstore pakningsskærere i forlængelsesstil, såsom AX4010, flytter deres bladblok omkring et centralt drejepunkt for at skabe små til store diameter ring pakninger. Skalaen på blokken kan indstilles til at danne pakninger af en bestemt udvendig og indvendig diameter. De er ideelle til fremstilling af pakninger i marken. De fås i kompakte, lette, mellemstore og kraftige muligheder.

Allpax AX4010 pakningsskærersæt tilbyder et komplet udvalg af pakningsskæreværktøjer til præcist og præcist at skære cirkulære samlinger eller pakninger i læder, gummi, plast og lignende materialer. Allpax AX4010 pakningskæresæt består af aluminiumskæreblok, standard- og kraftige skæreklinger og forlængerstænger af belagt stål. Aluminiumskæreblokken på AX4010 pakningsskærer kommer med en dobbelt (tommer/metrisk) skæreindikator. Den glidende, riflede møtrik kan bruges til at justere skæreradius og belagte forlængerstænger af stål er tilvejebragt til snit op til 13 tommer (330 mm) i diameter.

Anvendelse:

Hvor kan vi bruge Allpax AX4010 pakningskæresæt?

Dette er nemt at betjene Allpax AX4010 pakningskæresæt er hurtigt og nemt at sætte op. Det kan bruges til effektivt at skære en række forskellige paknings- og tætningsmaterialer, herunder:

 • Pakningsplade af kork.
 • Gummiplade (både lige gummi og forstærkede kvaliteter).
 • Teknik- og industrifilt.
 • Komprimeret ikke-sombestos fiber (CNAF) pakningsmaterialer.
 • Grafitpakningsplade (f.ekscept dem med stålarmering).
 • Blødt PTFE og plastforseglingsark.

Allpax AX4010 leveres med både standard og kraftige skæreklinger. Standardbladene er gode til gummi, svamp og propper. De kraftige klinger kan bruges til at skære komprimeret, ikke sombestos fibermaterialer.

Funktioner:

 • AX4010 pakningsskærersæt er designet til at skære ikke-stive eller ikke-metalliske pakningsmaterialer.
 • Allpax AX4010 pakningsskærer kan bruges med en række forskellige materialer, herunder kork, gummi, fiber, svamp og mere.
 • Dette AX4010 pakningskæresæt inkluderer en aluminiumskæreblok, stålforlængerstænger, standard- og kraftige knive og en dobbelt metrisk/imperial skæreindikator.
 • Den dobbelte metriske / imperiale skæreindikator har et sikkert, behageligt greb med letlæselige, indgraverede skalaer, der sikrer præcise snit.
 • AX4010 pakningskæresæt leveres i en plastikkasse, hvilket gør det nemt for brugeren at bære i marken.

Standarder og godkendelser:

 • Allpax AX4010 pakningskæresæt opfylder OSHA-standarder for at sikre et sikkert og farefrit arbejdsmiljø. Mærket består også en Factory Acceptance Test for fødevareretortprocesser.

Installation:

Allpax AX4010 pakningskæresæt indeholder fabriksmonteret værktøj, der ikke kræver nogen installation og er klar til brug. En operatør har brug for et stykke papir eller pap og en blyant til markering på papiret eller pakningsmaterialet.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvad er brugen af Allpax AX4010 pakningsskærer?

A. Allpax AX4010 pakningsfræsere bruges til at skære pakninger og cirkulære samlinger nøjagtigt i forskellige materialer, såsom læder, gummi, plast, PTFE og vulkaniseret fiber med tykkelser op til 8 mm.

Q. gør Raptor Supplies tilbyde lignende pakningsskæresæt med forskellige pakningsskærekapaciteter?

A. Ja, Raptor Supplies tilbyder også Allpax AX4020 pakningsskærersæt og Allpax AX4030 pakningsskærersæt fås i en skærende diameter på henholdsvis 1 og 37 tommer.

Q. Hvordan gør Allpax roterende pakningsfræsere virker?

A. Roterende pakningsskærere kom med en stationær frame og et håndsving-drevet sæt roterende skæreskiver. For at betjene skal du først indstille skalabjælken til den ønskede ydre diameter (OD) og lav et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Åbn derefter fræseren, indsæt materialet på en skalastangspindel og fastgør med den riflede møtrik. Brug den ene hånd, sænk skæreskiven og tryk, mens du drejer håndsvinget med den anden hånd. Fjern nu overskydende materiale, juster skalastangen til den ønskede indre diameter (ID) og lav endnu et cirkulært snit rundt om denne omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Sådan bruges Allpax pakningsskærere i forlængelsesstil?

A. Allpax pakningsfræsere i forlængelsesstil har en skæreblok med modulære forlængerstænger og en adapbordskæreklinge. Lav først et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Læg nu pakningsmaterialet fladt ud på skærebrættet, sæt den centrale stift gennem hullet og indsæt den i en ferrul i brættet. Indstil klingen til den ønskede skæredybde. Løsn nu den riflede møtrik, så klingen kan justeres til den ønskede udvendige diameter (OD). Tilføj/fjern udvidelser, hvis det kræves. Placer forlængerhale på stiften. Hold fat i stiften med den ene hånd, tag fat i blokken med den anden hånd og tryk nedad ved at feje et cirkulært mønster rundt om pakningsmaterialets omkreds. Fjern nu overskydende materiale og juster fræseren til den ønskede indre diameter (ID) og lav endnu et cirkulært snit rundt om denne omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Produktvarianter

ProduktModelMaksimal skæring DiameterMinimum skæring DiameterSkærebrætSystem for målingMaks. ArbejdstykkelseOverfladebehandlingMateriale Pris
ALLPAX AX4000 Medium Duty pakningsskærer, uden skærebræt, 1 til 13 tommer skæredia. | AG8XTG AX400013 ", 330 mm1 ", 25 mmIngenImperial , metrisk0.75 "Forkrometaluminium2.045 kr.
ALLPAX AX4020 Medium Duty pakningskæresæt, 1 til 25 tommer skæredia. | AG8XTJ AX402025 ", 635 mm1 ", 25 mmJaImperial , metrisk0.75 "Forkrometaluminium2.380 kr.
ALLPAX AX4030 Medium Duty pakningskæresæt, 1 til 37 tommer skæredia. | AG8XTK AX403037 ", 940 mm1 ", 25 mmJaImperial , metrisk0.75 "Forkrometaluminium2.564 kr.
ALLPAX AX4040 Medium Duty pakningskæresæt, 1 til 49 tommer skæredia. | AG8XTL AX404049 ", 1245 mm1 ", 25 mmJaImperial , metrisk0.75 "Forkrometaluminium2.664 kr.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

ALLPAX AX4010 Medium Duty pakningskæresæt, 1 til 13 tommer skæredia.
2.249 kr. /enhed