STARRETT Kombinationsfirkanter


Kombinations firkanter er multifunktionelle måle- og mærkningsværktøjer, der bruges til metalbearbejdning, træbearbejdning og stenhuggeri. Starrett-kombinationsfirkanter har et 90-graders håndtag for at sikre, at vinklerne er firkantede. De har et justerbart design for at tillade låsning ved præcise mål.

filtre
stilModelHovedtypeAntal stykkerBladlængdeBladmaterialeFinishGradueringstypeinddelingerHovedmaterialePris
A
33JHC-6-4R
--------2.004 kr.
A
33JH-6-16R
--------1.391 kr.
A
C11MEHC-600
--------3.148 kr.
B
11H-24-4R
--------2.111 kr.
C
11HC-12-4R
--------1.623 kr.
D
C11H-6-16R
--------1.348 kr.
E
C11HC-12-4R
--------1.644 kr.
A
C11MH-150
--------1.398 kr.
F
C33H-24-16R
--------2.919 kr.
G
11H-12-16R
--------1.546 kr.
H
C11H-24-4R
Firkant224 "Hærdet stålSort rynke4R8./16. / Hurtiglæsning 32./64Støbejern2.746 kr.
H
C11H-18-4R
Firkant218 "Hærdet stålSort rynke4R8./16. / Hurtiglæsning 32./64Støbejern2.372 kr.
I
C33H-6-4R
Firkant26"Hærdet og hærdet stålGlat sort emalje4R8./16. / 32./64Stål1.739 kr.
J
C434-12-16R
Firkant, centrum, vinkelmåler412 "Hærdet stålGlat sort16RHurtiglæsning 32./64. / Aircraft Hurtiglæsning 50. / 100Stål4.555 kr.

Kombinationsfirkanter

Starrett-kombinationsfirkanter omfatter en line og et eller flere udskiftelige hoveder, som kan fastgøres til linen. Mærkets kombinationsfirkanter har et firkantet hoved, som er udstyret med en vendbar låsebolt, skribent og vaterpas. De har også en hærdet stål, fotograveret klinge med almindelig eller satinkrom finish. Vælg mellem en bred vifte af disse kombinationsfirkanter, tilgængelige i 300 mm, 18 tommer og 24 tommer bladlængder på Raptor Supplies.

Du bruger

Starrett-kombinationsfirkanter bruges til at sikre integriteten af ​​en 90-graders vinkel, måle en 45-graders vinkel, måle midten af ​​et cirkulært objekt, finde dybde og evaluere simple afstandsmålinger. Starrett-kombinationsfirkanter kan også bruges til at bestemme niveau og lod ved hjælp af vaterpashætteglasset.

Arbejdsmekanisme

Starrett-kombinationsfirkanter består af en rue-type klinge fastgjort til et håndtag. Håndtaget er sammensat af to dele, en skulder og en ambolt. Skulderen er placeret i en vinkel på 45 grader mod bladet, til måling og layout af gering. Ambolten er placeret i en 90-graders vinkel mellem sig selv og bladet. Håndtaget indeholder en justerbar knop, der gør det muligt at bevæge sig vandret langs kanten af ​​linealen. En skribent og et hætteglas er placeret inden i håndtagets hoved til markering af mål og måling af lod og niveau.

Funktionalitet

  • Starrett-kombinationsfirkanter har en maskinopdelt kniv/lineal af hærdet stål og et firkantet hoved af støbejern med sort rynket finish. Komponenterne i Starrett kombinationsfirkanter er udskiftelige, så de kan bruges med en længere lineal/klinge og et center/vinkelmålerhoved, der passer til forskellige applikationer.
  • Det firkantede hoved har en præcisionsslebet, 90-graders kvadratisk flade og 45-graders geringsflade. Det kan bruges som et layoutværktøj til at indskrive rette vinkler og parallelle linjer, og som en tri-firkantet / gerings- / dybdemåler / højdemåler / niveau til forskellige måleapplikationer.
  • Starrett-kombinationsfirkantede sæt består af en vendbar låsebolt, skribent og vaterpas.
  • Den vendbare låsebolt sikrer korrekt justering af klingen med hovederne og gør det muligt at vende klingen uden at fjerne låsebolten eller møtrikken.

Installation

  • Bank et hvidt stykke papir på et bræt med en helt lige kant.
  • Placer firkantens ambolt mod denne kant og tegn en streg på den udvendige kant af bladet.
  • Vend firkanten om og tegn en anden linje mindst 1/32 tommer væk fra den første linje.
  • Hvis de to tegnede linjer er parallelle med hinanden, er Starrett-kombinationsfirkanten nøjagtig.
  • For at teste skulderens nøjagtighed skal du blot måle vinklen, den laver med bladet mod en 45-graders tegnetrekant.
  • Hvis vinklen mellem skulderen og bladet er den samme som trekantens, så er firkanten nøjagtig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan markerer man sporvidde eller slår en streg ved hjælp af Starrett-kombinationsfirkanter?

Når du lægger snedkerarbejde ud, er det ofte nyttigt at slå en streg parallelt med kanten af ​​det stykke, du arbejder på, ved hjælp af en dedikeret afmærkningsmåler. Du kan opnå dette ved at indstille firkanten til den ønskede forskydning og køre firkanten ned langs siden af ​​stykket med én hånd, mens du slår stregen med afskriveren eller en markeringskniv presset op mod linealen. Denne proces er også en fantastisk måde til hurtigt og præcist at overføre målinger til flere emner.

Hvad er det spidse ved en kombinationsfirkant?

De fleste kombinationsfirkanter har en aftagelig spids stift kaldet en skrift, der kan bruges til at markere mål på det objekt, der skal kvadres.

Hvordan tjekker du tapper og lignende snedkerarbejde ved hjælp af Starrett-kombinationsfirkanter?

Ved at indstille klingen i den ønskede dybde, kan du bruge combo-firkanten til at teste nøjagtigheden af ​​dine tappers kinder og skuldre.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?