FLUORAMICS Tufoil Lubit 8 rengøringsmiddel


Fluoramics Tufoil Lubit-8 smøremidler / rengøringsmidler forhindrer rust og frysning af låsemekanismer og bruges til smøreapplikationer i bilmotorer, motorer, lejer, pumper, gearkasser og hydrauliske systemer.

filtre
Base: Syntetisk olie , Brandfarlig: Ingen , Stil: opløsningsmiddel Gratis
stilModelFarveContainer typeNettofyldningStørrelsePris
A
9639337
SortPlastkande32 floz1 kvt.241 kr.
B
9639335
Hvidrør1/2 floz0.5 ounce186 kr.
C
9600001
Hvidrør1/4 floz0.25 ounce188 kr.
D
9639338
HvidPlastkande128 floz1 gal.846 kr.

Tufoil Lubit 8 rengøringsmiddel

Fluoramics Tufoil Lubit-8 motorsmøremidler/rengøringsmidler er designet til at forhindre rust og frysning af låsemekanismen og er ideelle til smøreapplikationer i bilmotorer, motorer, lejer, pumper, gearkasser og hydrauliske systemer. Disse industrielle smøremidler reducerer friktionen og reducerer dermed slid og forlænger levetiden og kan fungere ved temperaturer fra -60 til 500 grader Fahrenheit. Lubit-8 smøremidler fra Tufoil har en formel uden olierester, hvilket gør dem velegnede til alle slags olier/fedt. De tilbyder præcis betjening i trange områder med 12 ml handy & 1/4 oz penoliere udstyret med henholdsvis nål og hypodermisk næse. Vælg mellem en bred vifte af disse industrielle smøremidler, tilgængelige i plastkande og rørbeholdere på Raptor Supplies.

Funktionalitet

  • De reducerer friktion, minimerer slitage, giver forlænget levetid og er i stand til at modstå temperaturer fra -60 til 500 grader Fahrenheit.
  • De tilbyder den præcise påføring i trange områder med en 12 ml pen olier udstyret med henholdsvis nål og hypodermisk næse.
  • De kan anvendes til præcisionslejer, møtrikker og bolte, små motorer, knirkende stole, symaskiner, elværktøj og døre og hængsler.

Ofte stillede spørgsmål

Skader Tufoil Lubit-8 smøremidler polymerer eller plastik og andre metaller?

Disse smøremidler er fri for opløsningsmidler og beskadiger ikke standard plast eller polymerer. De forhindrer korrosion, kulstof, bly og kobberopbygning, samtidig med at de giver overlegen smøring.

Hvorfor bruger Fluoromics PTFE?

  • PTFE fugtes ikke af vand eller produkter, der indeholder vand, så PTFE bruges i Fluoromics-produkter til at fortrænge vand fra metaloverflader.
  • Det er meget ikke-reaktivt og er sikkert at bruge i farlige miljøer.
  • Det har også en af ​​de laveste friktionskoefficienter, så det hjælper i Fluoromics smøreteknologi.

Kan disse smøremidler bruges sammen med olier/fedt?

Ja, Tufoil Lubit-8 smøremidler har en formel uden olierester og er kompatible med alle typer olie/fedt.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?