DESTACO 830 serie pneumatiske vippeklemmer


filtre
Materiale: Stål
stilModelStempel GevindstørrelseHavnestørrelseHoldeevneCylinderboringStempelhøjdeBetjening Temp.Duty CyclePris
A
830
3 / 8-161 / 8 NPT2500 Lbs.1.57 "1.06 "-10 til 90°CFair/medium4.219 kr.
B
830-ME
M101/82500 Lbs.1.57 "1.06 "-10 til 90°CFair/medium3.385 kr.

830-serie pneumatiske vippeklemmer

Destaco 830-seriens pneumatiske vippeklemmer fungerer som den pneumatiske version af Destaco 630 manuelle lige-line-virkende klemmer. Disse klemmer består af en dobbeltvirkende cylinder, en klemarm og ledforbindelser til at multiplicere den påførte kraft. Destaco pneumatiske klemmer bruger lufttryk til at klemme og fastgøre arbejdsemner på plads via kraften fra en vippemekanisme. Brugen af ​​en vippemekanisme gør det muligt at stramme dem med en kraft, der er større end den påførte kraft, hvilket gør dem ideelle til en lang række applikationer som forarbejdning og samling af almindeligt maskineri inklusive skibe og biler. Disse ikke-låsende klemmer giver klemkraft i direkte forhold til borestørrelsen og indløbstrykket. Disse klemmer er udstyret med et håndtag, der kan aktiveres for at påføre pneumatisk tryk på klemhovedet. Håndtaget har et langt styreforhold, hvor hver dels høje effektivitet sikrer stivhed. Disse klemmer har en flangebase til montering af emnet på basen. Disse pneumatiske vippeklemmer har et indbygget flowkontrolsystem for jævn drift og en magnetisk stempelring til positionsregistrering. Den robuste stålkonstruktion tilbyder styrke og strukturel stivhed, mens den modstår tryk op til 72 psi. De har en maksimal holdekapacitet på 2500 lb og kan arbejde ved temperaturer fra -14 grader Fahrenheit til 194 grader Fahrenheit.

Du bruger

830 Series Destaco pneumatiske vippeklemmer er ideelle til en bred vifte af applikationer såsom svejsning og montering, til bilindustrien og fødevare- og emballageindustrien.

Funktionalitet

  • 830 Series Destaco pneumatiske vippeklemmer er den pneumatiske version af Destaco 630 manuelle lineal action klemmer, der anvender trykluft til at påføre klemmetryk for at holde emnerne på plads.
  • Disse pneumatiske vippeklemmer inkorporerer et sensorklar design til sensorer i rund eller T-slot-stil.
  • 830 Series Destaco pneumatiske vippeklemmer kan rumme enten T-slot (8EA-109-1) eller runde (810169) sensorer.
  • De er integreret med en indbygget flowbegrænsningsmekanisme for at eliminere behovet for eksterne flowkontroller.
  • Disse klemmer er udstyret med en magentisk stempelring, der giver mulighed for positionsføling.

Kompatibelt tilbehør

  • Destaco 810CYL: Denne udskiftningscylindersamling leveres med stempelstænger for at forhindre vridning. Anmod om et tilbud på denne udskiftningscylindersamling for at erstatte din slidte eller beskadigede cylindersamling.
  • Destaco 810169: Denne runde reed-kontakt har en hurtig frakoblingsmekanisme med en LED for nem opsætning. Denne kontakt er IP67-klassificeret og aktiveres af en magnetisk ring installeret på klemmens cylinder. Den er designet til at blive monteret på cylindre med 4 mm runde riller.
  • Destaco 8EA-109-1: Denne T-slot reed-kontakt har en hurtig afbrydelsesmekanisme designet til at blive monteret på cylindre med T-slot-riller. Den er IP67-klassificeret og aktiveres af en magnetisk ring installeret på klemmens cylinder.
  • Kunder, der leder efter en erstatningsklemmesamling, kan anmode om et tilbud på henholdsvis Destaco 830-LC & Destaco 830-M-LC til 830 & 830-ME klemmer.

Standarder og godkendelser

  • Destaco 830 Series pneumatiske vippeklemmer er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 godkendte.

Installation

Destaco 830 Series pneumatiske vippeklemmer har en flangebase med huller, der tillader nem og hurtig montering af emnet på fiksturpladen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er pneumatiske vippeklemmer?

Pneumatiske vippeklemmer har samme grundlæggende design og betjening som manuelle vippeklemmer eller vippeklemmer i lige linje, men betjenes pneumatisk. De er fuldstændig selvstændige og kræver kun en trykkildetilslutning.

Hvordan fungerer pneumatiske vippeklemmer?

Pneumatiske vippeklemmer aktiveres med en dobbeltvirkende pneumatisk cylinder. Lufttrykket påføres i spændeporten, som bevæger spændearmen for at holde emnet. Den nødvendige spændekraft opnås og udøves på emnet, så spænderne kan holde emnet fast og positivt. Til oplåsning af enheden påføres lufttrykket i afspændingsporten.

Leverer mærket vandtætte klemmesensorer?

Ja, Destacos induktive sensorer er designet i overensstemmelse med IP65-standarder for at give beskyttelse mod støv og kraftig regn eller kraftige vandstråler.

Tilbyder Destaco en manuel version af 830 Series pneumatiske klemmer?

Ja, Destacos 630 Series line action klemmer er den manuelle version af disse pneumatiske klemmer og er designet til tunge operationer, der kræver holdekapacitet op til 2500 lb. Disse klemmer har omvendt håndtagsfunktion og et stempel, der låser i den udstrakte position, når håndtaget flyttes nedad.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?