DESTACO 425, 435 Series Squeeze Action tangklemmer


Destaco 425- og 435-seriens klemmetangklemmer giver hurtig og fleksibel fastspænding. De er velegnede til svejsning eller boltning på ethvert punkt langs monteringsstangen. Disse tangklemmer har en klemmemekanisme til at låse enheden automatisk, når den lukkes, da det ene eller begge håndtag er kvadratiske...vendt mod den centrale position. Disse bærbare klemmer er designet til at holde enkelte/flere emner sammen i bilindustrien, rumfart og fødevare- og emballagefaciliteter for at give hurtig og fleksibel fastspænding i miljøer med høj arbejdsbelastning.Læs mere

filtre
Belastningskapacitet: 500 lbs. , Materiale: Carbon Steel
stilModelSamlet længdePris
A
435
5.52 "564 kr.
B
425
5.510 "508 kr.

Funktionalitet

  • Destaco squeeze action tangklemme har kulstofstålkonstruktion for strukturel stivhed og slidstyrke, hvilket sikrer holdbarhed og pålidelighed under barske industrielle forhold.
  • Disse klemme tangklemmer har en to-vejs udløsermekanisme, der muliggør nem enhåndsbetjening for øget effektivitet og bekvemmelighed i forskellige applikationer.
  • De kommer med hærdet fjederstål kæber, der giver enestående kæbedybde, hvilket sikrer et sikkert greb om arbejdsemner under fremstilling og reparationsopgaver.
  • Disse squeeze action tangklemmer er udstyret med en justerbar sekskantspindel, der tillader nem tilpasning til fastspænding af emner af forskellige størrelser. Denne funktion sikrer fysisk sejhed og maksimal spændekraft til alsidige applikationer.
  • De tilbyder et kompakt design til at sikre arbejdsemner i applikationer med pladsbegrænsning, hvilket gør dem velegnede til opgaver, der kræver højpræcisionsspænding. De bearbejdede snævre tolerancer forbedrer yderligere deres egnethed til applikationer, der kræver præcision i fremstilling af emner.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er betydningen af ​​den røde farve på håndtaget på Destaco klemmer?

Der er ikke en sådan betydning af farven på klemmens håndtag, da den kun repræsenterer et genkendeligt område. Dette hjælper operatører med at finde håndtaget hurtigt og nemt.

Hvad betyder holdekapacitet i forhold til klemmer?

Holdekapaciteten eller holdekraften viser klemmens evne til at holde udstyr eller metalplader nede på samlebånd eller under lignende fremstillingsprocesser.

Hvad betyder klemkraft?

Klemkraft er mængden af ​​kraft, der påføres et emne ved at lukke og låse klemmen. Det er normalt mindre end den angivne beholdningskapacitet. Den faktiske spændekraft afhænger af forskellige faktorer, herunder cylinderboring, cylinderareal, spindelposition (spændearmslængde) og tilgængeligt lufttryk. I de fleste tilfælde er spændekraften ca. 2 til 3 gange den kraft, som en pneumatisk cylinder udøver.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?