Ventilatorblade og propeller

Raptor Supplies tilbyder en bred vifte af Dayton og Revcor ventilatorblade og propeller designet til at lette bevægelse af luft i lukkede rum og miljøer med ekstreme temperaturer. De er velegnede til brug med aksiale ventilatorer, HVAC-kondensatorer og indu ...   Se mere>

Raptor Supplies tilbyder en bred vifte af Dayton og Revcor ventilatorblade og propeller designet til at lette bevægelse af luft i lukkede rum og miljøer med ekstreme temperaturer. De er velegnede til brug med aksiale blæsere, HVAC-kondensatorer og industrielle blæsere og kan også bruges som erstatning for slidte eller beskadigede blæsere og propeller. De fås i stål-, aluminium- eller plastkroppsvarianter, der kan rotere både med og mod uret. Disse blæsere og propeller i forskellige vinkler for bladhældning, omdrejningstal, bladbredder og borediametre.
Vi leverer også holdbare og tunge propelnav fra Dayton. Disse nav i legeret stål er designet til at forbinde en blæserblad til en motordrevaksel og fås i huldiametre 3/8, 1/2 og 5/8 tommer.