Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

MILLER ELECTRIC

Miller Electric Mfg LLC har hovedkontor i Appleton, Wisconsin, og ejes XNUMX % af Illinois Tool Works (NYSE: ITW). Miller Electric er en virksomhed, der fremstiller buesvejse- og skæreudstyr, der leverer svejsesikkerhed inden for fremstilling, fremstilling, konstruktion, luftfart, motorsport, uddannelse, landbrug og marineapplikationer. Læs mere

filtre

Svejsning

SIKKERHED

Trucks

Pneumatik

Håndværktøj

Svejsning filtre

Forbrugsstoffer og tilbehør til lysbuesvejsere og plasmaskærereSe alt

 • Tilbehør til buesvejser

  Miller Electric højtydende tilbehørssæt til 300A stavsvejsning er designet til brug med Trailblazer Series svejsere eller generatorer. De kommer med et kobberkabel med en gummikappe. Løbeudstyrssæt, fjernbetjeninger og stavsvejseledninger er også tilgængelige.

 • MIG tilbehør

  Miller Electric stålrørforinger bruges sammen med M-serien 360-graders roterbare MIG-svejsepistoler med svanehals. Forbrugssæt, indløbsstyr, drivruller og anti-slidstyr er også tilgængelige.

 • MIG Gun forbrugsstoffer

  Miller Electric Forbrugsmaterialer til MIG-pistoler inkluderer PTFE-dyseisolatorer designet til brug med Roughneck MIG-svejsepistoler. De har svanehals med aluminiumsjakke og er 360 graders skruenøgle drejelige. Svejsemundstykke adapters, dyser & kontaktspidser, O-ringe og gasdiffusorer er også tilgængelige.

 • MIG pistoler

  Miller Electric MIG-pistoler er velegnede til fremstilling, metalbearbejdning og bilindustrien. De giver rene svejsninger sammenlignet med traditionel stavsvejsning.

 • MIG svejser tilbehør

  Miller Electric højtydende trådfødere giver fjernspændingsstyring, programmerbar grænseflade til preflow/postflow, start- og kraterindstillinger og digital svejsespændingsvisning. Spolepistol adapters, gasslanger og svejsespolepistoler er også tilgængelige.

 • Tilbehør til plasmaskæring

  Miller Electric plasmaskæretilbehør omfatter håndholdte brænderudskiftninger designet til brug med Spectrum 625 plasmaskærere og trækskjolde til brug med ICE-40C / ICE-40T plasmabrændere. ENdapter-snore, forbrugssæt, skæreguider, deflectors, O-ringe, beskyttelsesdæksler og rullestyr er også tilgængelige.

 • Spot svejser tilbehør

  Miller Electric Punktsvejsertilbehør omfatter luft/vandkølede spidser og luftkølede tænger, der bruges til svejsning med lav strømstyrke af milde, rustfrie og galvaniserede materialer. De er velegnede til applikationer i rumfartsindustrien.

 • TIG lommelygter

  Miller Electric luft-/vandkølede TIG-brændersæt er designet til svejsning af ikke-jernholdige metaller som kobber og aluminium samt tynde sektioner af rustfrit stål. De er udstyret med en 12 fod lang fodkontrol, 6-bens madpedal, gasslange, regulator, 25 mm dinse, TIG-brænder og brændertilbehørssæt.

 • TIG-svejsetilbehør

  Miller Electric TIG-svejsetilbehør omfatter en bred vifte af 14-bens modtagere, fingerspidsbetjeninger, fodpedaler, løbehjul med dobbeltcylinderstativ, trådløse TIG fodkontroller, TIG-startsæt, vandslanger, trådløs fjernbetjening.dapter ledninger, batteribokse, bælteclips & glidepuder.

 • Wolframelektroder

  Miller Electric wolframelektroder er velegnede til svejsning af lavlegeret og ikke-korroderende stål, såvel som magnesium, titanium, aluminium, nikkel og kobberlegeringer. De er kompatible med både DC- og AC-strømforsyning og kræver en transformer eller en inverterbaseret, konstant strømkilde. De udbydes i diameter på 0.04 og 0.16 tommer.

 • Vandkølesystemer

  Udstyret med en polyethylenstøbt kølevæsketank, blæserskærm og påfyldningstud for at forhindre overophedning af svejsemaskiner. Har et kompakt vandret design til nem stabling og en messing-positiv forskydning roterende vingepumpe for konstant tryk og kølevæskeflow

 • Tilbehør til svejsegenerator

  LP-gasflaskestativ designet til brug sammen med kørende gear og beskyttende bure til at rumme 33- og 43-pund tanke vandret. Separate batteriopladere, firehjulede trailere, motorjusteringssæt, beskyttelsesdæksler, køregear og beskyttende svejserovertræk fås også

 • Svejsepistol Adapters

  Kontakt tip adapideel til brug med M-serien 360 graders roterbare svanehals MIG-svejsepistoler. Med messingkonstruktion for høj formbarhed og hjælper med at forhindre fastklæbning, gnidning og afisolering af tråde

 • Trådfremførere

  Best velegnet til offshore, skibsbygning, konstruktion og rørsvejsning. Har en automatisk indkøringskontrolfacilitet for betydelig forbedring af buestarter og en værktøjsløs roterbar drivenhed, der gør det lettere for operatøren at dreje drivhuset nemt

Buesvejsere og plasmaskærereSe alt

 • MIG-svejsere

  Disse 1- og 3-fasede MIG-svejsere er velegnede til metalfremstilling og flerpassvejsning. De bruger en kontinuerlig tilførselselektrode og har en lav røghastighed. De fås i 50 og 60Hz varianter.

 • Multiprocess svejsere

  Miller Electric multiprocessvejsere er 50/60Hz, bærbare svejsere, der er i stand til at udføre AC/DC TIG, MIG, stick- og fluxkernesvejsning. De har et multi-spændingsstik, en farve LCD-skærmcreen med Auto-Set Elite og Quick Select drivrulle.

 • Plasmaskærere

  Kan skære op til 7/8-tommer standard stål / rustfrit stål og 5/8-tommer aluminium. Fås i forskellige kabellængder, samlede højder og indgangsspænding

 • Stick svejsere

  Miller Electric CSA-certificerede stavsvejsere bruges til at svejse samlinger og legeringer, samt skabe en binding på rustne eller snavsede metaller. De har Lift-Arc-teknologi, der er i stand til at give TIG-bue, der starter ved lave frekvenser, og er kompatible med trådløse fjernbetjeninger

 • TIG-svejsere

  Miller Electric TIG-svejsere bruges til at lave kritiske og nøjagtige svejsninger, mens de sammenføjer metaller som aluminium, blødt stål og rustfrit stål. Disse TIG-svejsere har AC-balancekontrol, et kølesystem og to-digitale displaymålere. De har også Lift-Arc-teknologi og HF-starter til svejsning ved hjælp af en jævnstrømsforsyning.

 • Svejsergeneratorer

  Miller Electric svejsegeneratorer har en forbrændingsmotor, der giver kraft til svejseapplikationer med pind, TIG (wolfram inert gas) og MIG (metal inert gas). De er kendt som motordrevne svejsere, da de ikke skal tilsluttes en strømforsyning og kan transporteres på en lastbil eller trailer.

Røgudsugere og tilbehørSe alt

 • Tilbehør til røgudsugning

  Inkluderer røgudsugningsarme designet til brug med røgudsugere til at fange svejsedampe i små eller begrænsede rum. Kan let monteres på en væg, piedestal eller søjle. Opsamlingsslanger, tragtdyser, udskiftningsfiltre og slidsede dyser fås også

 • Røgudsugere

  Bærbare røgudsugere med en 1/5 hk motor, der kan generere en maksimal luftstrøm på 900 cfm. Fås i 115 og 460 V indgangsspændingsvarianter

Gas svejseudstyrSe alt

 • Tips til gassvejsning

  Inkluderer træk og udvidede plasmaskærespidser designet til brug med ICE-12C-seriens plasmabrydere. Elektroder til brug med ICE-25 og -27 plasmabrydere fås også

Om Raptor Miller Electric

Miller Electric er en førende producent af højkvalitets lysbuesvejse- og skæreudstyr, der overholder ISO 9001-standarderne for applikationer inden for konstruktion, luftfart, landbrug, fremstilling, fremstilling og marineindustrien. Miller Electric's produktlinje omfatter røgsugere, MIG-pistoler, MIG-svejsere, multiproces svejsere, plasmaskærere, PAPR'er, trådfremførere, sikkerhedsbriller, punktsvejsere, svejsepistol adapter og tilhørende tilbehør.
Plasmaskærere fra Miller Electric kan nemt skære stål- og aluminiumsplader med tykkelser op til henholdsvis 7/8 og 5/8 tommer. De er ideelle til skæring og fugning. OSHA-kompatibel Miller Electric røgsugere er velegnede til at fjerne eller filtrere cyanid- og kulbrintebaserede partikler produceret under lodning, laserskæring eller svejseopgaver. Disse emhætter drives af en 1 eller 5 hk motor og har en maksimal luftstrøm på 900 cfm. Miller Electric tilbyder også en bred vifte af svejsebeklædning og sikkerhedsudstyr, såsom flame resistente kappeærmer, halvmaske åndedrætsværn, svejsebriller og sikkerhedsbriller, for at forbedre personalesikkerheden og reducere farer på arbejdspladsen.

Ting at overveje

Hvorfor os?

Raptor Supplies, en betroet Miller Electric distributør, tilbyder sit komplette udvalg af produkter, såsom svejsere, trådfødere, plasmaskærere, røgudsugningsværktøjer og gasdrevet udstyr. Vi kan anbefale passende Miller Electric MIG / TIG / stick / motordrevne svejsere til at imødekomme dine forskellige svejsebehov. Motordrevne svejsere har benzin-/diesel-/propandrevne motorer kombineret med en elektrisk generator til at producere strøm til stav-, TIG-, MIG- og fluxkernesvejsning.

Levering

Disse Miller Electric svejsere har et lille fodaftryk og kræver kompakt emballage. Derfor kan disse svejsere leveres på kort tid. Disse Miller Electric stk. afsendes normalt gennem kurerforsendelse eller luftfragt.

Større handel Names

Miller Electric Konkurrencefordele

Insight Welding Intelligence: Den samlede svejsedataløsning

Miller Electric tilbyder Insight Core, et letanvendeligt svejseinformationssystem, der giver synlighed i din operation. Dette hjælper med at øge produktiviteten, levere højkvalitets svejsninger og kontrollere omkostninger. Dette system, der er nemt at installere, måler svejseproduktiviteten ved at give brugerne mulighed for at se hver enkelt svejsers lysbuetid til at sætte basislinjer, planlægge forbedringer og måle mål. Miller Electric Insight Core har et dashboard, der viser tendenser og udvikler rapporter ved at sammenligne data. Den identificerer også svejseomkostninger og foretager forbedringer for at reducere omkostningerne.

Auto-Line teknologi

Miller Electric Enheder er udstyret med Auto-Line strømstyring for at levere ensartede, kraftfulde lysbuer ved hjælp af en- eller trefaset elektrisk service eller endda inkonsekvent strøm med fald og spidser.

QuickTech

Miller Electric QuickTech-teknologien er designet til at give nem opsætning og procesændring i Multimatic multiprocessvejsere. Denne teknologi bestemmer automatisk polariteten og gør det muligt for både MIG-pistol og TIG-brænder at forblive forbundet ved same tid. Miller Electric QuickTech-teknologien gør det muligt for systemet automatisk at skifte til den rigtige proces - brugerne skal blot trykke på aftrækkeren eller fodkontrollen. Den kan også automatisk genkalde indstillinger fra den sidst anvendte proces.

ZoneFlow røgudsugningsteknologi

Miller Electric ZoneFlow-teknologi eliminerer behovet for konstant at justere armen for at holde den tæt på kilden for effektiv røgfangning. I modsætning til traditionelle systemer, der kræver, at emhætten skal placeres inden for 18 tommer af buen, Miller Electric ZoneFlow teknologisystemer kan fange svejserøg op til 5 fod væk fra lysbuen. Operatører kan reducere interaktioner med lysbuen, øge produktiviteten og forbedre overholdelse ved at opretholde en effektiv røgopsamlingszone. Denne teknologi hjælper med at opretholde rene omgivelser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke andre virksomheder ejes af Miller Electric?

Miller Electric ejer en flok virksomheder, som Hobart Corporation, Instron, ITW MIma Packaging Systems og Avery Veje-Tronix.

Kan en trådføder hægtes på TIG-maskine og MIG-svejsning?

Det anbefales ikke at tilslutte en trådføder til TIG-maskine og MIG-svejsning, da TIG-/stik-stk. er konstantstrømsstrømkilder og MIG-stk. er konstantspændingsstk..

Hvad er brugen af ​​en arbejdsklemme i Miller Electric Produkter?

Arbejdsklemmetappen er en funktion, der tilbyder solid fastgørelse af arbejdsklemme. Det er en aluminiumsflig, der er fastgjort til undersiden af ​​en bordplade. Arbejdsklemmen fra svejseren er fastgjort til tappen.

Hvor meget strøm kræves der til en TIG-svejser?

TIG svejsning blødt stål (som er 2 mm tykt) kræver 60A for en lukket rodstødsamling, 55A for en overlapningssamling / et udvendigt hjørne og 75A for en filetsamling.

Er Millermatic 212 Auto-Set trådsvejsere transformator eller inverter baseret?

Millermatic 212 Auto-Set trådsvejsere er transformatorbaserede stk..

Varemærkeeksklusive produkter