Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

GRUVLOK

Gruvlok-hovedkvarteret ligger på 2 Holland Way Exeter, New Hampshire. Det fremstiller rillede koblinger, ventiler, fittings og hardware. Læs mere

filtre

VVS

Pumper

Fasteners

hardware

Trucks

Håndværktøj

Elektrisk

Råmateriale

Smøring

VVS filtre

Rørbeslag og koblingerSe alt

 • Duktile jernrørfittings

  Fleksible rillede enderør, der anvendes til samlinger til at reducere støj- og vibrationstransmission i VVS, procesrør, minedrift, oliefeltrør og konstruktion. Giv minimalt trykfald og ensartet styrke og er lavet af duktilt jern / smedet stål / fabrikeret stål

Om Gruvlok

Gruvlok, et datterselskab af Anvil International, er en førende producent af rørfittings og ventiler til mekaniske, VVS-, olie- og gas- og brandbeskyttelsesapplikationer. Den omfattende Anvil Gruvlok-kataloget omfatter sommerfugleventiler og jernrørsfittings, såsom koblinger, klemmer, endapters, T-shirts, flanger og hætter. Gruvlok 7001-serien koblinger er designet i overensstemmelse med ASME, ASTM og NFPA standarder og er velegnede til at etablere forbindelse mellem rør af samme størrelse. Disse fleksible enderør omfatter en rillet forbindelse og et duktilt jernhus med en EPDM-pakning for at give langtidsforsegling under ekstreme vejrforhold. De er i stand til at håndtere belastninger på mellem 12000 og 35000 lb og kan modstå tryk op til 750 psi. Mærkets 7700-seriens sommerfugleventiler letter en spindel-til-skive-forbindelse for nul-slør-fejl og en DISC-TO-SEAT læssefacilitet, der opretholder en lækagetætem seal, uanset diskens position. Disse ventiler fås i boltcirkel diameter på 3 & 5 tommer og i gear- og håndtagsbetjente håndtagsvarianter.

Ting at overveje

Hvorfor os?

Vi leverer eller køber alle amerikanske MRO-dele til over 60 lande verden over. Vi har sorteret dine MRO-behov med over 5000 mærker at vælge imellem og over 2000000 produkter i vores katalog.

Levering

Disse Gruvlok koblinger og fittings er små i størrelse og kræver kompakt indpakning. Derfor leveres de i pakker bestående af flere stykker. De er velegnede til kurerforsendelse og ikke luftfragt.

Større handel Names

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de ting, man skal passe på, når man bruger Gruvlok fittings?

 • Kontroller rørender for korrekte rillede dimensioner, og sørg for, at røret er fri for fordybninger, fremspring eller andre fejl, der ville forhindre pakningen i at tætne ordentligt.
 • Påfør et tyndt lag Gruvlok smøremiddel på den udvendige overflade og forsegl pakningens læber. I nogle tilfælde skal hele pakningsoverfladen smøres.
 • Sørg for, at ingen fremmedpartikler klæber til smurte overflader.

Hvordan installerer man en pakning?

 • Placer pakningen over rørenden, og sørg for, at læben på pakningen ikke hænger ud over rørenden.
 • Vend pakningen udad og smør og skub den over rørenden.
 • Træk pakningen på plads ved at centrere den mellem rillerne på hvert rør efter at have justeret de to rørender.
 • Pakningen bør ikke strække sig ind i rillen på nogen af ​​rørene.
 • Fjern den ene møtrik og løsn den anden møtrik.
 • Placer det ene hus oven på pakningen, og sørg for, at husets nøgler passer ind i rørrillerne.
 • Sving det andet hus over pakningen og ind i rillerne på begge rør, og sørg for, at fjeren og fordybningen på hvert hus er korrekt sammenkoblet.
 • Sæt bolten i igen, og spænd begge møtrikker på skift og jævnt, og hold mellemrummene mellem boltpuderne jævnt fordelt.

Hvordan sikrer man korrekt koblingsinstallation?

Inspicer begge sider af koblingen visuelt for at sikre, at mellemrummene mellem boltpuderne er jævnt fordelt og parallelle. Inden koblingen tages i brug, skal eventuelle afvigelser rettes.

Varemærkeeksklusive produkter