Gearwrench Tools Distributor (88 varer) | Raptor Supplies Denmark

GEARWRENCH

Gearwrench, et mærke fra Apex Tool Group, er en førende producent af håndværktøj til bilteknikere og mekanikere. Det omfattende Gearwrench-katalog omfatter skruenøgler, bremse- og affjedringsværktøjer, prybars, tænger, brændstofsystemværktøjer, testsæt og splittere. Læs mere

filtre

Håndværktøj

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Bearbejdning

Power Transmission

Pneumatik

VVS

Elværktøj

Råmateriale

Smøring

Om Gearwrench

Gearskiftenøgle oliefilternøgler er designet til at fjerne de fleste lastbils spin-on oliefiltre og har et bredt bånd for overlegent greb. Disse skruenøgler har en maksimal længde på 16 tommer og fås i forskellige materialer, kapaciteter og typer. Virksomheden tilbyder også et omfattende udvalg af skraldenøgler, herunder mere end 20 typer skruenøgler i 400 størrelser, såsom kombinationsnøgler, justerbare skruenøgler og tænger.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Gearwrench Hand Tools varenumre krydshenvisninger ofte til forskellige SK Professional Tools og Westward-produkter. Så hvis du leder efter et Gearwrench Tool, der enten er forældet eller udsolgt, er der stor sandsynlighed for, at vi har den tilsvarende vare tilgængelig.

Levering

Disse Gearwrench-produkter spænder generelt fra små til store størrelser. De er velegnede til både kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Vortex bit-fatninger

Vortex bits fatninger er fremstillet til brug med 1/4 og 3/8 tommer konventionelle firkantede skralder. Disse bits fatninger fås i Torx, Phillips, hex og slidsede varianter og er velegnede til ti...Læs mere 

XL gearkassenøgler

XL GearBox-nøgler har en 0-graders offset og smal profil for at få adgang til de kompakte rum. De har en udvidet bjælke, der øger gearingen for at forbedre drejningsmomentet i den ikke-skraldende ende for bre...Læs mere 

Gearwrench konkurrencemæssige fordele

Pass-Thru Quick-Release Adapter

Disse Pass-Thru adaptere konverterer Pass-Thru skralde til en standard skralde til brug med alle standard fatninger. De kommer i lyse, fuldpolerede kromfinisher og tørrer komfortabelt af og modstår korrosion.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer GEARWRENCH?

GearWrench er et eksklusivt håndværktøjsmærke ejet af Apex Tool Group, en af ​​de største håndværktøjsproducenter i verden.

Hvad er funktionen af ​​udløserlåseskuffesystemet i XL-seriens værktøjsopbevaring?

Trigger Lock skuffesystemet holder skufferne på plads og åbnes med en let trækbetjening.