Flowline Level Sensor Distributor (44 genstande) | Raptor Supplies Denmark

FLOWLINE

Flowline fremstiller måle- og kontrolinstrumenter af høj kvalitet til kemikaliedistributører, kommuner, energi- eller fødevareleverandører og andre industrielle producenter for at sikre sikkerheden på arbejdspladsen og beskytte miljøet. Læs mere

filtre

Pumper

Test Instrumenter

Elektrisk

Pneumatik

VVS

Pumper filtre

PumpestyringSe alt

 • Kontaktniveausensorer
 • Flydekontakter

  Svømmerafbrydere aktiveres af en flydende enhed (niveausensorer), når de registrerer ændringer i væskeniveauet. Kan styre det tilsluttede udstyr som motorer.

 • Flydende niveaukontakter og -kontroller

  Inkluder ultralydsniveauafbrydere, optiske lækagedetektorer, kapacitansniveauafbrydere, USB-hubs, vertikale opdriftskontakter, vibrationsniveauafbrydere og mere.

 • Ikke-kontakt niveau sensorer

  Inkluder berøringsfri ultralydsniveausensorer, der bruges til at måle niveauet af væsker i tanke, reservoirer eller andre beholdere ved at udsende en ultralydsimpuls, der bevæger sig gennem luften og reflekteres fra væskeoverfladen til sensoren.

 • Optiske væskesensorer

  Niveausensorer installeret i mellemrummet mellem tankens indvendige og ydre vægge for at detektere tilstedeværelsen af ​​væske i dette rum og efterfølgende angive en potentiel lækage.

Om Flowline

Virksomhedens produktkatalog omfatter transmittere på væske- og faststofniveau, ultralydssensorer, niveauafbrydere, controllere og indikatorer, fittings og kabinetter samt dele og tilbehør. Flowline's niveauafbrydere tilbyder pålidelig registrering af væskeniveau i reservoirer og tanke og tillader pumpeautomatisering at dræne overskydende væske ud af systemet. De er lavet af polypropylen og PVC, hvilket gør dem lette og nedsænkelige, samt sikre at bruge med hårde og ætsende væsker. De er kompatible med forskellige kontravægte og kabelophængsinstallationer for at give et nøjagtigt omdrejningspunkt for disse flydere, når de er helt nedsænket i væske.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Flowline Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Honeywell og Madison niveauafbrydere og sensorer. Så hvis du leder efter en konkurrentvare, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har de tilsvarende Flowline-produkter til rådighed.

Levering

Disse Flowline-produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse Flowline-varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Flowline konkurrencemæssige fordele

Flowline filterhus

Dette filterhus er lavet af rustfrit stål, hvilket gør det velegnet til forskellige industrielle, kommercielle og OEM-applikationer. Den har en fabrikeret konstruktion med en dækselåbning, der nemt kan tilpasses til forskellige rørlayouts. Dens justerbare monteringsben tillader nem installation, og det integrerede dækselhåndtag gør det nemmere at åbne/lukke dækslet. Huset fås i kulstofstål og Type 304 / 316 rustfrit stålmaterialer til brug i korrosive miljøer og har en glat, perleblæst finish for at tillade nem rengøring af interiøret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er brugen af ​​en ultralydssensor?

En ultrasonisk væskesensor er et instrument, der bruges til at måle højden af ​​en væske og konvertere den til et elektrisk signal. Signaloutputtet udnyttes derefter via støtteinstrumenter til at vise, overvåge, logge eller kontrollere væskeniveauet.

Hvad menes der med et dødt band?

Død bånd er luftspaltens afstand foran transduceren, som en sensor ikke kan måle.

Hvad er fordelen ved at bruge pulsradar i berøringsfri sensorer?

Pulsradar måler pulvere, korn, aggregater, byggematerialer eller pellets i silo-, skralde-, lager-, knusnings- eller overførselsstationsapplikationer. Det er også upåvirket af procesforhold, såsom støv, materialeopbygning eller temperatur, der får andre sensorteknologier til at svigte.