Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

FELCO

Felco er en virksomhed i Flisch-gruppen og er en førende producent af meget holdbare sakse og kabelskærere. Virksomheden har hovedkontor i Les Geneveys-sur-coffrane, Neuchatel, Schweiz. Læs mere

filtre

Håndværktøj

C3C7C9C12C16

Håndværktøj filtre

Kabel- og ledningsskærere

Ideel til at skære kabler i aluminium, blødt stål og kobber på 1/4, 1/8, 3/8, 5/8 og 5/32 tomme di.ameters. Har et trekantet skærehoved med en lille åbning for at give et rent og præcist snit uden at knuse kablet

Kabelskærer klipper 7-1 / 2 in
Emne: AA4KGZ
Model: C3
1.035 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Kabelskærer, klipning, 7-1 / 2 tommer længde, plastbelagt håndtag
Emne: AA4KHA
Model: C7
948 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Kabelskærer klipper 13 in
Emne: AA4KHB
Model: C9
2.397 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Kabelskærer klipper 19 in
Emne: AA4KHC
Model: C12
3.811 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Kabelskærer klipper 23 in
Emne: AA4KHD
Model: C16
5.627 kr. /enhed
Tilføj til kurv

Om Felco

Felcos produktlinje omfatter beskæringssakse, skråklippere, kabelskærere, pull-stroke beskæringsave, pode- og beskæringsknive og tilhørende tilbehør. De højstyrke Felco kabelskærere bruges til at skære aluminium, kobber og bløde stålkabler med diameter på 1/4, 1/8, 3/8, 5/8 og 5/32 tommer. Disse kabelskærere har et trekantet skærehoved med en lille åbning for at give et rent og præcist snit uden at knuse kablet. De har et smedet aluminium/stål håndtag med et skridsikkert greb for bedre kontrol. Nogle varianter er udstyret med en smidig fjeder for at sikre maksimal komfort og minimal træthed under brug.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Nogle Felco Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Knipex-modelnumre. Så hvis du leder efter en konkurrentvare, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har de tilsvarende Felco-produkter til rådighed.

Hvorfor os?

Raptor Supplies, en betroet Felco-distributør, tilbyder sit komplette udvalg af produkter. Vi kan anbefale passende produkter til forskellige anvendelseskrav.

Levering

Disse Felco-produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver de leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Større handel Names

Power Blade Series elektriske beskæringssakse

De bruges i vinmarker og frugtplantager og til skovbrug, landskabspleje og trædyrkning til at skære grene af træer, der indeholder frugter. Disse beskæringssakse har en maksimal klippekapacitet på 45...Læs mere 

Felcos konkurrencemæssige fordele

201 Loppere

De har enarrow skærehoved, der gør værktøjet let anvendeligt på kompakte eller svært tilgængelige steder. De har en unik bladgeometri for nøjagtig skæring og en I-bjælkeformet håndtagsprofil for at give optimal belastningsmodstand. Disse afskærere tilbyder et mikrometrisk justeringssystem for klippehovedet til pæn og præcis klipning og er udstyret med bløde gummistøddæmpere for at reducere håndtræthed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket tilbehør/reservedele er kompatible med Felco C7 kabelskærer?

Felco 990 fedt, C7/4 kontramøtrikker, 980 smørespray, C7/10 fjedre og C7/35 greb er kompatible med denne fræser.

Kan Felco klinger slibes?

Ja, du kan slibe kanten af ​​dine værktøjer, når de bliver sløve, ved at bruge Felco 903 slibere.