BISHAMON

Vi kan kilde ethvert Bishamon-delnummer
Send os en billede af den del, du skal udskifte
ANMODE OM ET TILBUD

Trucks

Tilbehør til løftebord

Indeholder en bred vifte af bærbare vogne, rampelifte, harmonika-bælge og fodkontrol for at øge og udvide anvendeligheden af ​​sakselifteborde

  Pallepositionere og nivellæssere

  Pneumatiske / hydrauliske pallepositionere og nivellæssere til at sænke og hæve belastninger, hvilket gør pallelæsning og aflæsning lettere, sikrere og hurtigere. Fremstillet af stål i høj kvalitet og har en maksimal løftekapacitet på 4500 lb.

   Sakseliftborde

   Bruges til at løfte stort eller tungt udstyr til bekvemme arbejdshøjder for at reducere skader og for at øge produktiviteten. Fås i 1 og 1/2 hk varianter med en maksimal bæreevne på 5000 lb.

    Pladespillere

    Ideel til skærme, sprøjtning af maling samt montering og inspektion. Har en maksimal løftekapacitet på 4500 lb og har et gummilag ovenpå for at minimere chancerne for at bevæge sig eller glide af emnet under rotation

     Bishamon Industries er en førende producent af materialehåndterings- og sikkerhedsprodukter af høj kvalitet, der er ideelle til både industrielle og kommercielle anvendelser. Virksomhedens katalog inkluderer sakselifteborde, pladespillere, hydrauliske pallepositionerer og pneumatiske paller. Bishamon saks lift borde bruges til at løfte stort eller tungt udstyr med en maksimal belastning på 5000 lb. Disse borde har en elektrisk fuld-perimeter toeguard omkring platformen for optimal operatørsikkerhed og kraftig konstruktion med fangede sakse ruller for maksimal stabilitet. Vælg mellem en bred vifte af disse borde sammen med andre mærkevarer, som fodkontroller, rampelyftborde og harmonika-bælge på Raptor Supplies.