Vulcan ovnfordeler (12922 varer) | Raptor Supplies Denmark

VULCAN HART

Med over 150 års erfaring har Vulcan Hart leveret energieffektivt og førsteklasses madserviceudstyr til kokke og restaurantchefer. Deres produkter er fremstillet i Baltimore, Troy, Charlotte og Louisville. Læs mere

filtre

Elektrisk

HVAC og køling

VVS

Fasteners

Pneumatik

Hardware

Møbelgæstfrihed og mad service

Trucks

Sikkerhed

Power Transmission

Motorer

Test Instrumenter

Hydraulik

Håndværktøj

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Rengøring

Smøring

Malingsudstyr og forsyninger

Klæbemiddel og klæbemiddel

Svejsning

Bearbejdning

Belysning

Lab Supplies

Elværktøj

Kontorartikler

Elektronikapparater og batterier

Udendørs udstyr

Pumper

12

Om Vulcan Hart

Vulcan Harts produktlinje omfatter kedler, ovne, slagtekyllinger, frituregryder, vandløb, braisepander og tilhørende tilbehør. Vulcan konvektionsovndele omfatter rørformede brændere med luftskodder, der bruges som reservedele til Vulcan Hart ovne og slagtekyllinger. Mærkets grydeblus er sammensat af aluminiumsstål for holdbarhed og bruges til at antænde flammer på gasudstyret, hvor luftlukkeren hjælper med at regulere luft-til-gas-forholdet. Virksomhedens kombinationsgasreguleringsventiler er udstyret med håndtag, regulator, termoelement og magnetventil. Disse ventiler betjenes af elektromagneter, hvor termoelementet fungerer som ventilens sikkerhedssystem og bruges til at regulere strømmen af ​​naturgas.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Vulcan Hart Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Bunn, Crestware og San Jamar for service, bar & buffet og madserviceapparater og udstyr. Så hvis du leder efter en konkurrentvare, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har tilsvarende Vulcan Hart-produkter til rådighed.

Levering

Disse Vulcan Hart-produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse Vulcan Hart-varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Vulcan Harts konkurrencemæssige fordele

Vulcan ScaleBlocker vandfiltreringssystem

Den unikke ScaleBroker-teknologi minimerer kalkopbygning og korrosion, der kan påvirke driften af ​​kommercielle dampere eller kedler og resultere i nedetid. Det filtrerer partikler fra, kontrollerer alkalinitet og pH, beskytter smag og aroma og fjerner problemer fra vand uden at tilsætte skadelige kemikalier eller klæbemidler.

Ofte stillede spørgsmål

Er konvektionsovnen i VC5-serien brugervenlig?

VC5-seriens varmluftsovn har kundecentrerede funktioner, såsom aftagelige låger, der kan løftes af, dørhåndtag, der kan afkøles, digital visning af klokkeslæt, temperaturindstillinger, valgfri venstre sidekontrol til områder med begrænset plads og mere.

Er gasfrituregryden eller elfrituregryden mere velegnet til storkøkkener?

Begge har deres fordele. Gasfrituregryder tilbyder højere varmeydelser, mens de koster mindre at betjene, mens elektriske frituregryder er velegnede til køkkener, der leder efter lavere forudgående installationsomkostninger og bekvemmelighed for bærbarhed.

Kommer PowerFry5 frituregryder med et indbygget filtreringssystem?

Det PowerFry5 patenterede KLEENSCREEN PLUS-filtreringssystem hjælper med at bevare fritureolie og opretholder køkkenudstyrets levetid uden at gå på kompromis med fødevarekvaliteten.