Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

VAL-MATIC 504A Swing Flex kontraventil 4 tommer flanget | AE4NLK 5LYJ7

VAL-MATIC 504A Swing-Flex kontraventil, flangeforbindelse, 250 psi

På lager
Vare: AE4NLK Model: 504AKryds Ref: 5LYJ7

Få det af februar 6, Mandag

8.149 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Anmod om et citat

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareSwing Flex kontraventil
ForbindelsestypeFlange
Knæktryk0.25 psi
Flow500 Maks. gpm
Længde11 "
MaterialeStøbejern ASTM A 126
Maks. Midlertidig.-70 grader til 215 grader F.
Maks. Vandtryk250 psi
MonteringspositionVandret
Sæde MaterialeBuna N
Størrelse4mm
Bredde9"

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 29.48
Skibshøjde (cm)32.51
Skibslængde (cm)28.45
Skibsbredde (cm)24.64
HS kode8481302010
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil bruges i kombination med doseringspumper til at kontrollere flowet af slam og gylle, samt forhindre tilbagestrømning til forsyningsledninger. Denne 4 tommer kontraventil har et ikke-tilstoppet design, der sikrer, at flowområdet er ubegrænset for at maksimere flow og sænke uønsket hovedtab. Denne glatte strømlinede kontur og ubegrænsede strømningsområde giver mulighed for passage af store faste stoffer og minimerer derved risikoen for tilstopning af ventilen. Val-Matic Swing-Flex kontraventil har yderligere fusionsbundet epoxybelægning på både udvendige og indvendige overflader for at forhindre enhver risiko for væskeforurening. Derudover minimerer denne belægning også slid under slibende forhold og barske industrielle miljøer.

Denne Swing-Flex kontraventil har en kuppeladgangsport, der gør det nemt at fjerne skiven uden behov for at fjerne ventilen fra væskeledningen. Denne funktion giver mulighed for hurtig og nem vedligeholdelse af kontraventilen og minimerer nedetiden. Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventils syntetisk forstærkede skive har en O-ring tætning, der sikrer positiv siddestilling ved lavt og højt tryk. Dens ventildesign er fri for hængselmekanisme, der eliminerer enhver chance for opsamling af fast/trådigt materiale inde i ventilen. Brugeren kan også vælge mellem forskellige Val-Matic kontraventiler til vådpumpeapplikationer på Raptor Supplies.

Anvendelse:

Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil forhindrer omvendt flow i væskeledninger. Denne Swing-Flex kontraventil er ideel til forskellige applikationer, såsom fracking, afvanding, spildevandsbehandling, kunstvanding, minedrift, pulp og papir og lavtryksgasservice.

Funktioner:

  • Ikke-tilstoppet design: Val-Matic 504A Swing-Flex-kontraventil har et ikke-tilstoppet design for at sikre, at flowområdet er ubegrænset for at maksimere flowhastigheden og sænke uønsket hovedtab. Denne glatte, strømlinede kontur og det ubegrænsede flowområde giver mulighed for passage af store faste stoffer og minimerer derved risikoen for tilstopning af ventiler og nedetid.
  • Fusion Bonded Epoxy Coating: Val-Matic kontraventil har fusion bonded epoxy coating på både udvendige og indvendige overflader af ventilen for at forhindre enhver chance for væskekontamination. Derudover minimerer denne belægning også slid mod slibende forhold og barske industrielle miljøer.
  • Kuppeladgangsport: Denne Swing-Flex kontraventil har en kuppeladgangsport, der gør det nemt at fjerne skiven uden at skulle fjerne ventilen fra væskeledningen. Denne funktion giver mulighed for hurtig og nem vedligeholdelse af kontraventilen og minimerer nedetiden.
  • Faldetæt sæde: Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventils syntetisk forstærkede skive har en tætning af O-ring, som sikrer positiv siddestilling ved lavt og højt tryk. Dens ventildesign er fri for hængselmekanisme, der eliminerer enhver chance for opsamling af fast/trådigt materiale inde i ventilen.

Standarder og godkendelser:

Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil er i overensstemmelse med AWWA C508 standarder og er NSF/ANSI 61 & NSF/ANSI 372 certificeret. Denne Swing-Flex kontraventil er blyfri og er sikker til installation i drikkevandssystemer. Denne kontraventil er også i overensstemmelse med ISO 9001-standarderne.

Installation:

Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil kan installeres enten i vertikale eller horisontale flowapplikationer. Strømmen arrow retningen skal altid pege mod væskestrømmens retning under normal systemdrift. Val-Matic kontraventil har flangede ender og bør kun sammenkobles med flangflader. Kontraventilen fastgøres til rørsystemet ved hjælp af flangebolte/bolte. Det tilstødende rør og ventil skal være justeret og understøttet for at forhindre enhver chance for udkraget spænding på ventilen. Tilspændingen af ​​boltene skal ske i gradvise trin med crossover tilspændingsmetode. Fuldflade elastiske pakninger skal bruges til at tætne forbindelsen mellem ventilen og rørsystemet.

Ofte stillede spørgsmål:

Sp. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger skal følges, før Swing-Flex kontraventilen tages i brug?

A. Forskellige sikkerhedsforanstaltninger er nødvendige for at sikre sikker drift af Swing-Flex kontraventil.

  • Denne ventil bør kun sammenkobles med flade rørflanger ved hjælp af smurte flangebolte/-bolte.
  • Brugeren bør kontrollere for eventuelle lækager efter installation af ventilen i væskeledningen.
  • Da Swing-Flex kontraventilen er ensrettet, bør det sikres, at arrow på ventilpunkter er i same retning af væskestrøm.
  • Der skal træffes foranstaltninger, og røret skal være korrekt justeret for at minimere belastningen på ventilen.
  • Flangebolte skal strammes jævnt i et krydsrotationsmønster for at forhindre enhver chance for flangeskade.

Q. Hvordan fungerer Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil?

A. En simpel enhed som Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil er designet til at sikre envejsstrøm af væske/slam. Den har en skive, der roterer / svinger på et hængsel for at åbne / lukke, hvilket tillader / begrænser væskestrømmen. Denne skive lukker for at forhindre enhver chance for tilbagestrømning af væske.

Sp. Kræver Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil hyppig vedligeholdelse?

A. Nej, denne Swing-Flex kontraventil er designet til at give mindst 5 års problemfri drift. Bortset fra den grundlæggende afpropnings- og vedligeholdelsesrutine, kræver denne kontraventil ikke hyppig vedligeholdelse.

Q. Skal Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil installeres før eller efter pumpen?

A. Den mest ideelle installation er ved pumpen. Denne Swing-Flex-kontraventil kan installeres på pumpens sugeside for at opretholde pumpens priming, selv efter pumpestop. Denne kontraventil forhindrer tilbagestrømning fra nedstrømssystemet, når den bruges på udløbet af pumpen, efter at pumpen er slukket.

Sp. Kan Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil installeres lodret?

A. Ja, Val-Matic 504A Swing-Flex kontraventil understøtter installation i både lodret og vandret retning. Denne Swing-Flex kontraventil tillader jævn og ubegrænset væskestrøm i lodrette strømningsapplikationer.

Produktvarianter

ProduktModelFlowLængdeStørrelseBredde Pris
VAL-MATIC 502A Swing Flex kontraventil 2 tommer flanget | AE4NLG 5LYJ4 502A110 Maks. gpm8"2"6"5.871 kr.
VAL-MATIC 525A Swing Flex kontraventil 2-1 / 2 tommer | AE4NLH 5LYJ5 525A220 Maks. gpm8.5 "2.5 "7"6.803 kr.
VAL-MATIC 503A Swing Flex kontraventil 3 tommer flanget | AE4NLJ 5LYJ6 503A300 Maks. gpm9.5 "3"7.5 "6.803 kr.
VAL-MATIC 506A Swing Flex kontraventil 6 tommer flanget | AE4NLL 5LYJ8 506A1000 Maks. gpm15 "611 "12.647 kr.
VAL-MATIC 508A Swing Flex-kontraventil 8 tommer flanget | AE4NLM 5LYJ9 508A2250 Maks. gpm19.5 "813.5 "19.197 kr.
VAL-MATIC 510A Swing Flex kontraventil 10 tommer flanget | AE4NLN 5LYK0 510A2500 Maks. gpm24.5 "1016 "32.425 kr.
VAL-MATIC 512A Swing Flex kontraventil 12 tommer flanget | AE4NLP 5LYK1 512A4000 Maks. gpm27.5 "12 "19 "49.845 kr.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

VAL-MATIC 504A Swing-Flex kontraventil, flangeforbindelse, 250 psi
8.149 kr. /enhed