Ps Doors Officielle EU-distributører | Raptor Supplies Denmark

PS DOORS

I mere end 40 år har PS Industries tilbudt forskellige sikkerhedsdøre, nysebeskyttere, beskyttelsesskjolde og produkter til beskyttelse mod oversvømmelse/fald. Mærkets industrielle sikkerhedsprodukter er meget udbredt i militær-, landbrugs-, fødevareforarbejdnings- og energiproduktions-/distributionsindustrien. Læs mere

filtre

Fasteners

Trucks

Elektrisk

Hardware

Pneumatik

SIKKERHED

Sikkerhed

Om Ps Doors

Virksomhedens produktsortiment omfatter dok- og mezzaninporte, foldeporte i stål, rækværkssystemer til tagluger, trafikdøre og bunddøre. PS Doors Steel Folding Gates-serien inkluderer standard (én-dørs), parret (to-dørs) og sikkerheds porte i fuld højde. Udgaven i fuld højde er selvlukkende og bedst egnet til brug på forhøjede platforme, stiger og mezzaniner. Disse stk. kommer med en 42" topskinne, midterskinne og 5" sikkerhedsfodbræt for maksimal personalesikkerhed. PS døre taglems gelændere har en selvlukkende stigedør og vandrette gribebøjler for et stabilt gelændergreb og fås i 6 standardstørrelser til montering på de eksisterende lugekanter.

Ting at overveje

Levering

Disse PS Doors-produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse PS Doors-varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid. Ideel til at give sikkerhed i læssekajer, mezzaniner eller gange, hvor gaffeltrucks og maskiner er til stede.

Vigtigste handelsnavne

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er OSHA-kravet til sikkerhedsporte?

I henhold til OSHA-reference 29 CFR 1910.23 skal enhver stigeåbning eller platform være beskyttet af et standardrækværk. Standard fodplader skal monteres på alle udsatte sider (undtagen ved indgangen). Der skal laves passage gennem rækværket og derefter forsynes med enten en svingport eller en offset, hvorigennem personalet ikke kan gå direkte ind.

Hvad er vandrette gribebøjler?

De vandrette gribebøjler eller trin i HatchGrip-stigeforlængelserne sikrer et fast greb, så arbejderne sikkert kan komme ind eller ud af taglugen.