MORSE DRUM 201/20-3 bærbar tromlerulle, 20 RPM, 3-faset, 60Hz, 0.5 Hk, TEFC-motor | AF6FCK

MORSE DRUM 201/20-3 bærbar tromlerulle, 20 o/min, 3-faset, 60 Hz, 0.5 hk, TEFC-motor

På lager
Vare: AF6FCK Model: 201/20-3

Få det af Kan 31, Fredag

Ikke berettiget til flad forsendelse. Flad forsendelse er tilgængelig på ordreværdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

23.404 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareBærbar trommerulle
Amps2.5-2/1A
Kapacitet tør300 lbs.
Kapacitet Væsker500 lbs.
Tromme Dia.6 "til 28"
TromlehøjdeOp til 40 "
TrommematerialeStål, Plast
Tromle RPM20 RPM
TrommelstørrelseOp til 55 gal.
Frekvens60 Hz
HP1 / 2 hk
Hz60
Længde34.75 "
Belastet højde40 "
Maks. Driftstemperatur140 grader F
MotorTEFC
MotorkapslingsdesignHelt lukket ventilator afkølet
andreValgfri adaptere til plasttromle / 1 - 5 gallon dåse
Samlet dybde34 3 / 4 "
Samlet Højde19 1 / 4 "
Samlet Bredde21 "
Fase3
Produktdatabladmorse-tromme-201vs-e3-50.pdf
SpeedFast
HastighedstypeFast
vippeVippearm
Tilt stilVippearm
TypePortable
Spænding208-230/ 460V AC
HjulkonfigurationTo drejelige hjul og to akselmonterede hjul
Hjuldiameter3"
Hjul Materialepolyolefin
HjulNeopren

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 89.1
Skibshøjde (cm)66.04
Skibslængde (cm)91.44
Skibsbredde (cm)60.96
HS kode8479820080
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Tromle ruller er ideelle til at blande tromleindhold ved enten faste eller variable hastigheder. De bruges til at eliminere kravet om at åbne en tromle for at blande dens indhold for at reducere arbejdernes eksponering for skadelige kemikalier og minimere behovet for oprydning i forbindelse med nedsænkningsblandere. Disse tromlevalser bruges generelt til at blande partier af pulver, blandingsmalinger, olier, urethanharpiks, lim, farvestoffer, smagsstoffer osv. inde i en forseglet tromle ved både faste og variable hastighedsindstillinger.
Morse Manufacturing Company, Inc. er en førende producent af tromlehåndteringsudstyr til applikationer i olie-, olie-, bryggeri- og fødevareindustrien. Dens elektriske og hydrauliske tromleblandere er velegnede til brug under både normale eller farlige arbejdsforhold. Disse Morse tromleblandere kan bruges til at fremstille en homogen blanding i tromler af plast, fiber, metal og rustfrit stål.
Morsetromme 201-serien bærbar tromlevalser er udstyret med 4 kraftige styrehjul til hurtig tromleflytning og bærbarhed. De har også en indbygget vippestang med en topfælgkrog og stativ til at støtte rullen i opretstående position, vippe den til rulleposition og tromlelæsning og aflæsning.
Morse Drum 201/20-3 bærbar tromlevalse har en 0.5 hk, 60 hz fuldstændig lukket blæserkølet motor, der kan betjenes i 208 - 230V eller 460V 3-faset elektrisk forsyning. Denne valse kan blande tromleindhold ved en fast hastighed på 20 o/min. Den kan håndtere metaltromler med en diameter på 6 til 28 tommer og 30 til 38 tommer højder for korrekt blanding, mens den er i indgreb med vippearmen. Denne rulle har 4 hjul (2 foran og 2 bagpå) for nem manøvredygtighed, mens den transporteres fra et sted til et andet. Dens 4 drev og 4 tomgangshjul kan rulle enhver standard 55 gallon metaltromle. Denne tromlevalse kan bruges til at blande tromler med 500 lb væske og 300 lb tør belastning. Enhedens tørlastkapacitet er mindre end væskebelastningskapaciteten, da førstnævnte udøver større belastning på tromlerotoren end væskebevægelsen af ​​sidstnævnte. Brugere kan også dispensere det blandede tromleindhold direkte gennem en vandhane i mindre beholdere til brug i batcher.
Raptor Supplies leverer denne tromlevalse i varianter med brede bånd i stedet for hjulene til blanding af fibertromler; rustfri stålkonstruktion til brug i korrosive miljøer; motor med variabel hastighed til blanding af forskellige typer tromleindhold ved brug af samme enhed.

Anvendelse:

Morse Drum 201/20-3 tromlevalse bruges til at homogenisere flydende eller fast indhold inde i tromler uden selv at åbne dem. Det hjælper med at blande sedimenter / lagdelte ingredienser i bunden af ​​en tromle og minimerer farerne på grund af arbejdereksponering og rodet oprydning forbundet med brugen af ​​indføringsblandere. Denne tromlevalse er stærk nok til at trække og flytte industritromler fra et område til et andet uden at forårsage lækage. Den er ideel til brug i olie-, olie-, malings-, bryggeri- og fødevareindustrien.

Funktioner:

 • Morse Drum 201/20-3 er en bærbar tromlevalse, der bruges til at blande tørt og flydende indhold inde i en forseglet tromle.
 • Den roterer med en fast hastighed på 20 rpm ved at bruge en trefaset, 60 Hz TEFC-motor.
 • Tromlerullen sparer tid, arbejdskraft og penge ved at reducere tab på grund af overførsel eller brug af specielle beholdere til homogenisering af indholdet.
 • Det er også nyttigt til at beskytte arbejdere mod at komme i kontakt med skadelige industrikemikalier.
 • Denne tromlevalse er integreret med 2 polyolefinhjul, 2 drejelige hjul til bærbarhed og en indbygget vippestang for at give løftestang til lodret lastning og losning.
 • Dens 4 drev og 4 tomgangshjul bruges til at rulle tromler.
 • Denne tromlevalse kan blande indholdet af enhver standard 55 gallon metaltromle.
 • Den er i stand til at blande 300 lb tør belastning og 500 lb væskebelastning.

Kompatibelt tilbehør:

 • Morse Drum tilbyder en tomgangsfastgørelse til at rulle 1 til 5 gallon (4 til 20 liter) cylindriske dåser ved ca. dobbelt hastighed. Den kan nemt fastgøres til tromlevalsen ved hjælp af 4 bolte.
 • Mærket POLY-201 tromlevalse er et ideelt valg til at rulle plasttromler. Den har ekstra hjul til at understøtte mindre stive plastiktromler og et endestop for at forhindre plastiktromlen i at rulle af under drift. Dette tilbehør har også en kæde til at trække en opretstående tromle over i rulleposition. Det kan installeres enten på fabrikken før køb eller efterfølgende som et feltinstallationssæt.
 • Morsetromme GEK-201-3 beskyttelseskabinetsæt med en sikkerhedslås anbefales for ekstra sikkerhed for brugeren og enheden. Den bruges til at slukke tromlen, når nogen åbner lågen. Dette beskyttelseskabinet sendes separat fra tromlevalsen og leveres adskilt.
 • Raptor Supply kan også levere Morse Drum CP-201-3-230 & CP-201-3-460 AC kontrolpakker til fjernstyring af Morse Drum 201/20-3 tromlevalse.

Standarder og godkendelser:

For en sikker og sikker drift bør Morse Drum 201/20-3 tromlerotator installeres i overensstemmelse med OSHA subpart O.1910.212 "Generelle krav til alle maskiner" og O.1910.212(a)(4), der angiver "Tønder, beholdere" , og tromler. Roterende tromler, tønder og beholdere skal være afskærmet af en indkapsling, som er låst sammen med drivmekanismen, således at tønden, tromlen eller containeren ikke kan dreje, medmindre beskyttelseskabinettet er på plads."
Svejsning på denne tromlevalse udføres af ANSI/AWS D1.1 svejsekvalifikationstest certificerede svejsere.

Installation:

 • Morse Drum 201/20-3 tromlevalse sendes uden kontakt, ledning og stik. Kunder bør få dem installeret af en elektriker i henhold til lokale regler og kundens præferencer.
 • Enheden skal holdes væk fra et område med tæt gangtrafik for at forhindre indtrængen og skader, mens strømmen er tændt.
 • Tromlerne skal læsses og losses fra tromlevalsen ved at sikre et sikkert fodfæste og et fast hold.
 • Det anbefales at bruge sikkerhedssko, arbejdshandsker, sikkerhedshjelm og andre personlige værnemidler, mens du betjener tromlen.
 • Dens pudebloklejer og drivkæder skal smøres med et multiservicesmøremiddel hver 6. - 12. måned i et almindeligt miljø og hver måned under snavsede forhold.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvilke andre varianter af Morse Drum 201/20-3 tromlerotator er tilgængelige på Raptor Supplies?

A. Raptor Supplies leverer denne tromlevalse i forskellige andre varianter har enkeltfaset, 115V levere; 50 Hz motor til at omrøre tromlens indhold ved 16 rpm hastighed; eksplosionssikker motor at operere i farlige miljøer. Vi leverer også lignende tromlevalser med motorer med variabel hastighed til at blande forskelligt tromleindhold ved brug af den samme enhed og bæltedyk (fast hastighed & variabel hastighed) i stedet for hjulene til blanding af fibertromler.

Q. Hvad er den maksimale temperatur for betjening af tromlevalsen?

A. Den maksimale omgivende driftstemperatur, som Morse Drum 201/20-3 tromlevalse kan modstå, er 140 grader F (60 grader C).

Q. Hvordan kan brugerne vælge den passende variant til deres behov?

A. Brugere kan vælge en tromlevalse baseret på den tromle, de vil bruge. Kunder bør også overveje, om de har brug for ruller med fast hastighed eller ruller med variabel hastighed, afhængigt af om de vil bruge stk.ne til at blande en bred vifte af indhold, der kræver forskellige blandingshastigheder.

Q. Hvad er forskellen mellem en tromlevalse og en tromleglas?

A. Tromleglas bruges til at blande tromleindhold kraftigt ved at tvinge indholdet fra den ene ende/hjørne til den anden. De er ideelle til grundig blanding af tyktflydende eller let sedimenterede væsker, grove pellets, våde korn eller pulvere. Tromlebeholderne er ikke bærbare og kræver derfor flytning af tromlerne til dem for at blande dem. Tromlevalser på den anden side er generelt lette og blander indholdet mere sikkert ved at holde tromlerne på plads og dreje dem på ruller. Disse tromlevalser er lette at flytte og kan transporteres til brugsstedet for at blande tromlens indhold.

Q. Tilbyder Morse Drum tromleruller i rustfri stålkonstruktion?

A. Ja, Morse tromlevalser er også tilgængelige i rustfri stålvarianter for at give korrosionsfri ydeevne og forbedret levetid. Anmod om et tilbud på disse ruller på Raptor Supplies.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelFaseSpændingHastighedstypeTromle RPMPris
MORSE TROMMEL 201/20-1 Bærbar Tromlerulle, 20 RPM, 1 Phase, 115V | AF6FCH 29XU26 201 / 20-11115V ACFast20 RPM29.106 kr.
MORSE TROMMEL 201/20-1-50 bærbar tromlerulle, 16 RPM, 1-faset, 50Hz, TEFC-motor | AF6FCJ 201 / 20-1-501110/220V ACFast16 RPM25.334 kr.
MORSE DRUM 201/20-3-50 Bærbar trommerulle, 16 RPM, 3-faset, 50Hz | AF6FCL 201 / 20-3-503230/400V ACFast16 RPM24.958 kr.
MORSE TROMMEL 201/20-575 Bærbar Tromlerulle, 20 RPM, 3 Phas, 575V | AF6FCM 201 / 20-5753575V ACFast20 RPM23.545 kr.
MORSE DRUM 201/20-A bærbar tromlerulle, 20 RPM, luftmotor | AF6FCN 201/20-A--Fast20 RPM23.733 kr.
MORSE DRUM 201/20-E1 bærbar trommerulle, 20 RPM, eksplosionssikker, 1 fase | AF6FCP 201/20-E11115/ 208-230V ACFast20 RPM29.996 kr.
MORSE DRUM 201/20-E1-50 bærbar trommerulle, 16 RPM, eksplosionssikker, 1 fase, 50Hz | AF6FCQ 201/20-E1-501110/220V ACFast16 RPM35.506 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

MORSE DRUM 201/20-3 bærbar tromlerulle, 20 o/min, 3-faset, 60 Hz, 0.5 hk, TEFC-motor
23.404 kr. /enhed