MORSE DRUM 160-SS 4-hjulet tromlevogn, rustfrit stål, 454 kg Kapacitet | AF6EFQ 8CFV0

MORSE DRUM 160-SS 4-hjulet tromlevogn, rustfrit stål, 454 kg kapacitet

På lager
Vare: AF6EFQ Model: 160-SSKryds Ref: 8CFV0

Få det af juni 4, Tirsdag

Ikke berettiget til flad forsendelse. Flad forsendelse er tilgængelig på ordreværdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

13.829 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareDrum Truck
Kapacitet1000 lbs.
Tromme Dia.14 "til 28"
Tromlehøjde31 "til 41"
Trommelstørrelse30 til 85 gal.
Trommetypekantede
FinishPerleblast
GradeGrade 304
Håndter stilU-form
Højde63 "
MaterialeRustfrit stål
Produktdatabladmorse-tromme-160-ss.pdf
Type4-hjulet
Hjuldiameter8"
Hjul Materialepolyolefin
Hjulpolyolefin

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 34.2
Skibshøjde (cm)88.9
Skibslængde (cm)63.5
Skibsbredde (cm)53.34
HS kode8716805010
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Tromle håndvogne er tromlehåndteringsudstyr, der giver mulighed for at flytte industrielle tromler og tønder sikkert og nemt. De er perfekte til steder, hvor traditionelle maskiner ikke kan fungere på grund af pladsbegrænsninger. Ved hjælp af disse tromlevogne kan du overføre en tromle fra en palle til en dispenseringsposition eller gennem smalle gange.
Kræver din daglige drift flytning af tunge, fyldte tromler fra en arbejdsstation til en anden? Leder du efter måder, hvorpå du kan skabe et sikkert miljø for dine medarbejdere, samtidig med at du sikrer den højeste produktivitet under tromlehåndteringsoperationer? Vi har den perfekte løsning til dig.
Morse 160-SS 4-hjuls tromlevogn flytter store containere såsom spande, spande, tromler eller tønder. Det bruges til en række applikationer, herunder plastfremstilling, fødevareforarbejdning, metalbearbejdning, flådevedligeholdelse, konstruktion og farmaceutisk fremstilling. Den har et innovativt design, der tilbyder sikkerhed, alsidighed og brugervenlighed. Den ergonomiske konstruktion af denne 4-hjulede tromlevogn gør det nemt for brugeren at læsse og losse tromler, selv når de er fyldt helt op. Dette gør det muligt for operatøren nemt at transportere tromler, hvor det er nødvendigt, selv ned ad de smalleste gange.

Anvendelse:

Ergonomisk designet og ekstremt alsidig, Morse 160-SS 4 hjul tromlevogn er lavet af 304 rustfrit stål og har perleblæst finish. Det er almindeligt anvendt i fødevarer og farmaceutiske applikationer.

Funktioner:

 • Morse 160-SS er en 4-hjuls tromlevogn, der bruges til at flytte tunge tromler i fødevare- og medicinalindustrien. Den kan nemt håndtere 114 liter (30 gallon), 208 liter (55 gallon) og 322 liter (85 gallon) tromler og kan bruges med kantfiber, kantkantet plastik, kantkantet poly, kantet stål, overpak og bjærgningstønder.
 • Denne Morse tromlevogn er lavet af korrosionsbestandigt, 304 rustfrit stål og har 4 hårde polyolefinhjul (med en diameter på 8 tommer) til brug på jævne gulve og i smalle gange. Den kan dispensere fra en højde på 32.4 cm, for ubesværet at hælde væsker uden brug af pumper eller slanger.
 • Brugeren behøver ikke at balancere eller understøtte tromlevægten, da lastbilen bærer tromlens fulde vægt.
 • Den har en klokkekrog fastgjort på den øverste kant af tromlen, som bruges til at læsse og losse tønder.
 • Denne ergonomiske tromlevogn i rustfrit stål fra Morse har et ekstra langt, U-formet knohåndtag for bedre greb og styrekontrol.
 • Morse 160-SS tromlevogn i rustfrit stål kommer indbygget med smedede ståltåben, der er brede og afrundede for at beskytte tromler. De er formet til at sikre nem afhentning af trommer.
 • Den kan stå på 4 hjul eller oprejst på 2 hjul for praktisk opbevaring.
 • Denne enhed kan håndtere tromler med diametre på 14 til 28 tommer (35.6 til 71.1 cm) og højder på 31 til 41 tommer (78.7 til 104.1 cm).

Kompatibelt tilbehør:

 • Morse 5058-P stropper: Disse stropper er designet til at håndtere en kantløs plastiktromle ved hjælp af Morse 160-serien, 4 hjuls tromlevogne. Disse stropper passer til beholdere / tromler for at give maksimal kontakt og reducere tromleskader. Disse stropper gør det også muligt for brugeren at rumme næsten enhver cylindrisk genstand, der har glatte sider.

Standarder og godkendelser:

 • Morse 160-SS tromlevogn i rustfrit stål er fremstillet i overensstemmelse med ANSI / AWS D1.1 svejsestandarder.

Installation:

 • Morse 160-SS 4-hjulet tromlevogn leveres komplet samlet, hvilket betyder, at operatøren vil kræve lidt eller ingen indsats for at sætte enheden op.
 • Derudover kan Morse 5058-P remsæt installeres til at håndtere en kantløs plastiktromle eller en tromle kortere end 31 tommer (78.7 cm), for at forbedre funktionaliteten af ​​Morse 160-SS 4-hjuls tromlevogn.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Tilbyder Morse, ud over tromlehåndvogne, også andet tromlehåndteringsudstyr?

A. Ja, Morse tilbyder et helt katalog af tromlehåndteringsudstyr inklusive tromleholdere, traller, rotatorer, ruller, lastbiler, løftere og tumblere. Leder du efter noget, der ikke er i vores katalog? Vær ikke bange. Opret forbindelse til vores kundechefer, som er tilgængelige 24x7 for at finde ud af, om produktet stadig er tilgængeligt, eller hvilke alternative produkter, der kan findes. Raptor Supplies har et dedikeret indkøbsteam til at hjælpe kunder med at finde amerikanske reservedele og produkter, som ikke er tilgængelige i vores onlinekatalog. Vi kan også købe forældede eller udgåede produkter uden meget besvær.

Q. Er denne model ideel til brug i ujævnt terræn?

A. Morse tilbyder 160-WP-SS tromlevogn med lignende specifikationer som for Morse 160-SS tromlevogn i rustfrit stål, til brug i ujævnt terræn. Et karakteristisk træk, der gør det anderledes, er dets 10 tommer lufthjul, der er monteret uden for rammen, hvilket gør det muligt for enheden at rejse over ujævnt terræn eller gitter.

Q. Hvorfor skal jeg købe en Morse-håndlastbil?

A.

 • Bygget til at holde, de er stærke nok til at klare dagligt slid.
 • De reducerer risikoen for skader, da der kræves mindre fysisk indsats for at flytte byrder.
 • De har tåben, der er specielt formet til at være brede og afrundede, for at lette belastningen af ​​tromlerne og beskytte dem mod skader.
 • Morse-håndtrucks kan bære den fulde vægt af en tromle, så operatøren ikke behøver at balancere eller understøtte tromlevægten.

Q. Er der andre modeller, der ligner Morse 160-SS?

A. Ja, Morse har dig dækket til enhver situation. Du kan gennemse det omfattende 4 hjulet tromlevogn katalog for at finde noget, der præcist passer til din virksomheds behov. Hvis dine opgaver kræver en model med gnistbestandige egenskaber, så bør du overveje Morse 160M 4-hjulet lastbil der også har pulverlakering for holdbarhed.

Q. Hvordan fungerer morse-tromlebiler?

A. Morse-trommebiler vippes tilbage og balanceres på deres hjul, så de kan rulles fra et sted til et andet. Der er forskellige egenskaber og funktionaliteter til hver tromlevogn, som Morse fremstiller. På vores produktsider kan du finde data, der giver detaljerede oplysninger for hvert produkt.

Sp. Hvilke sikkerhedsprocedurer for tromlehåndtering skal jeg være opmærksom på, når jeg bruger Morse 160-SS tromlevogn i rustfrit stål?

A. Det er altid tilrådeligt at flytte tunge tromler med tromleudstyr designet specielt til det formål, såsom Morse 160-SS tromlevogn i rustfrit stål. Ved forkert håndtering kan en tung tromle forårsage alvorlige skader, blive beskadiget, spilde værdifuldt indhold eller endda forurene miljøet. Brugen af ​​tromleudstyr og korrekte metoder til håndtering af tromler skal læres af alle medarbejdere.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelMaterialeKapacitetPris
MORSE DRUM 160 4-hjulet tromlevogn, selvstående, 454 kg Kapacitet | AF6EFN 160Carbon Steel1000 lbs.5.603 kr.
MORSE DRUM 160M 4-hjulet tromlevogn, Selvstående, Gnistbestandig, 454 kg Kapacitet | AF6EFP 160MStål1000 lbs.-
RFQ
MORSE DRUM 160-WP tromlevogn med 4 lufthjul, selvstående, 454 kg kapacitet | AF6EFR 8V189 160-WPStål1000 lbs.8.193 kr.
MORSE DRUM 160-WP-SS Tromlevogn med 4 lufthjul, rustfrit stål, selvstående | AF6EFT 160-WP-SSRustfrit stål1000 lbs.13.922 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

MORSE DRUM 160-SS 4-hjulet tromlevogn, rustfrit stål, 454 kg kapacitet
13.829 kr. /enhed