Miller Electric svejseudstyr | Raptor Supplies Denmark

MILLER ELECTRIC

Siden 1929 har Miller Electric fremstillet buesvejse- og skæreudstyr til konstruktion, fremstilling, fremstilling, luftfart, landbrug og marine applikationer. Med hovedkvarter i Wisconsin, USA, fremstiller mærket røgudsugningsanlæg, multiprocessvejsere, svejsepistoladaptere og tilbehør. Læs mere

filtre

Svejsning

SIKKERHED

Elektrisk

Trucks

HVAC og køling

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Pneumatik

Udendørs udstyr

Power Transmission

Motorer

Håndværktøj

Hardware

Svejsning filtre

Forbrugsstoffer og tilbehør til lysbuesvejsere og plasmaskærereSe alt

  • Tilbehør til buesvejser

    Miller Electric højtydende, 300A stavsvejsetilbehørssæt er designet til brug med Trailblazer Series svejsere eller generatorer. De kommer med et kobberkabel med en gummikappe. Løbeudstyrssæt, fjernbetjeninger og stavsvejseledninger er også tilgængelige.

  • MIG tilbehør

    Miller Electric stålrørforinger bruges sammen med M-serien 360 graders roterbare MIG-svejsepistoler med svanehals. Forbrugssæt, indløbsstyr, drivruller og anti-slidstyr er også tilgængelige.

  • MIG Gun forbrugsstoffer

    Miller Electric MIG pistol forbrugsstoffer omfatter PTFE dyse isolatorer designet til brug med Roughneck MIG svejsepistoler. De har svanehals med aluminiumsjakke og kan drejes 360 graders skruenøgle. Svejsedyseadaptere, dyser og kontaktspidser, O-ringe og gasdiffusorer er også tilgængelige.

  • MIG pistoler

    Miller Electric MIG-pistoler er velegnede til fremstillings-, metal- og bilindustrien. De giver rene svejsninger sammenlignet med traditionel stavsvejsning.

  • MIG svejser tilbehør

    Miller Electric højtydende trådfødere giver fjernspændingsstyring, programmerbar grænseflade til preflow/postflow, start- og kraterindstillinger og digital svejsespændingsvisning. Spolepistoladaptere, gasslanger og svejsespolepistoler er også tilgængelige.

  • Tilbehør til plasmaskæring

    Miller Electric plasmaskæretilbehør omfatter håndholdte brænderudskiftninger designet til brug med Spectrum 625 plasmaskærere og trækskjolde til brug med ICE-40C / ICE-40T plasmabrændere. Adapterledninger, forbrugssæt, skæreguider, deflektorer, O-ringe, beskyttelsesdæksler og rullestyr er også tilgængelige.

  • Spot svejser tilbehør

    Miller Electric-punktsvejsertilbehør omfatter luft-/vandkølede spidser og luftkølede tænger, der bruges til svejsning med lav strømstyrke af milde, rustfrie og galvaniserede materialer. De er velegnede til applikationer i rumfartsindustrien.

  • TIG lommelygter

    Miller Electric luft-/vandkølede TIG-brændersæt er designet til svejsning af ikke-jernholdige metaller som kobber og aluminium samt tynde sektioner af rustfrit stål. De er udstyret med en 12 fod lang fodkontrol, 6-bens madpedal, gasslange, regulator, 25 mm dinse, TIG-brænder og brændertilbehørssæt.

  • TIG-svejsetilbehør

    Miller Electric TIG-svejsetilbehør omfatter en bred vifte af 14-bens modtagere, fingerspidsbetjeninger, fodpedaler, løbehjul med dobbeltcylinderstativ, trådløse TIG fodkontroller, TIG-startsæt, vandslanger, trådløse adapterledninger til fjernbetjening, batteribokse, bælteclips og glidepuder.

  • Wolframelektroder

    Miller Electric wolframelektroder er velegnede til svejsning af lavlegeret og ikke-korroderende stål samt magnesium, titanium, aluminium, nikkel og kobberlegeringer. De er kompatible med både DC- og AC-strømforsyning og kræver en transformer eller en inverterbaseret, konstant strømkilde. De tilbydes i diametre på 0.04 og 0.16 tommer.

  • Vandkølesystemer

    Udstyret med en polyethylenstøbt kølevæsketank, blæserskærm og påfyldningstud for at forhindre overophedning af svejsemaskiner. Har et kompakt vandret design til nem stabling og en messing-positiv forskydning roterende vingepumpe for konstant tryk og kølevæskeflow

  • Tilbehør til svejsegenerator

    LP-gasflaskestativ designet til brug sammen med kørende gear og beskyttende bure til at rumme 33- og 43-pund tanke vandret. Separate batteriopladere, firehjulede trailere, motorjusteringssæt, beskyttelsesdæksler, køregear og beskyttende svejserovertræk fås også

  • Svejsning Kabelforbinder
  • Svejsepistoladaptere

    Kontaktspidsadaptere, der er ideelle til brug med M-serien 360-graders roterbare svanehals MIG-svejsepistoler. Med messingkonstruktion for høj formbarhed og hjælper med at forhindre fastklæbning, gnidning og afskalning af tråde

  • Trådfremførere

    Bedst egnet til offshore, skibsbygning, konstruktion og rørsvejsning. Har en automatisk indkøringskontrolfacilitet for betydelig forbedring af buestarter og en værktøjsløs roterbar drivenhed, der gør det lettere for operatøren at dreje drivhuset nemt

Buesvejsere og plasmaskærereSe alt

  • Buesvejsere
  • MIG-svejsere

    Disse 1- og 3-fasede MIG-svejsere er velegnede til metalfremstilling og flerpassvejsning. De bruger en kontinuerlig tilførselselektrode og har en lav røghastighed. De fås i 50 og 60Hz varianter.

  • Multiprocess svejsere

    Miller Electric multiprocessvejsere er 50/60Hz, bærbare svejsere, der er i stand til at udføre AC/DC TIG, MIG, stick- og fluxkernesvejsning. De har et multispændingsstik, en LCD-farveskærm med Auto-Set Elite og Quick Select-drivrulle.

  • Plasmaskærere

    Kan skære op til 7/8-tommer standard stål / rustfrit stål og 5/8-tommer aluminium. Fås i forskellige kabellængder, samlede højder og indgangsspænding

  • Stick svejsere

    Miller Electric CSA-certificerede stavsvejsere bruges til at svejse samlinger og legeringer, samt skabe en binding på rustne eller snavsede metaller. De har Lift-Arc-teknologi, der er i stand til at give TIG-bue, der starter ved lave frekvenser, og er kompatible med trådløse fjernbetjeninger

  • TIG-svejsere

    Miller Electric TIG-svejsere bruges til at lave kritiske og nøjagtige svejsninger, mens de sammenføjer metaller som aluminium, blødt stål og rustfrit stål. Disse TIG-svejsere har AC-balancekontrol, et kølesystem og to-digitale displaymålere. De har også Lift-Arc-teknologi og HF-starter til svejsning ved hjælp af en jævnstrømsforsyning.

  • Svejsergeneratorer

    Miller Electric svejsegeneratorer har en forbrændingsmotor, der giver kraft til svejseapplikationer med stift, TIG (wolfram inert gas) og MIG (metal inert gas). De er kendt som motordrevne svejsere, da de ikke skal tilsluttes en strømforsyning og kan transporteres på en lastbil eller trailer.

Gas svejseudstyrSe alt

Røgudsugere og tilbehørSe alt

  • Tilbehør til røgudsugning

    Inkluderer røgudsugningsarme designet til brug med røgudsugere til at fange svejsedampe i små eller begrænsede rum. Kan let monteres på en væg, piedestal eller søjle. Opsamlingsslanger, tragtdyser, udskiftningsfiltre og slidsede dyser fås også

  • Røgudsugere

    Bærbare røgudsugere med en 1/5 hk motor, der kan generere en maksimal luftstrøm på 900 cfm. Fås i 115 og 460 V indgangsspændingsvarianter

Om Miller Electric

Mærkets omfattende katalog omfatter røgsugere, multiprocessvejsere, svejsepistoladaptere, MIG-pistoler, MIG-svejsere, plasmaskærere, sikkerhedsbriller, PAPR'er, trådfødere og punktsvejsere. Miller Electric Plasmaskærere kan nemt skære stål- og aluminiumsplader med tykkelser op til henholdsvis 7/8 og 5/8 tommer. De er ideelle til skæring og fugning. Miller Electric røgsugere er ideelle til at fjerne eller filtrere cyanid- og kulbrintebaserede partikler produceret under lodning, laserskæring eller svejseopgaver. Disse udsugninger drives af en 1 eller 5 hk motor og har en maksimal luftstrøm på 900 cfm.

Vigtigste handelsnavne

Miller Electrics konkurrencemæssige fordele

Insight Welding Intelligence: Den samlede svejsedataløsning

Miller Electric tilbyder Insight Core, et letanvendeligt svejseinformationssystem, der giver synlighed i din operation. Dette hjælper med at øge produktiviteten, levere højkvalitets svejsninger og kontrollere omkostninger. Dette system, der er let at installere, måler svejseproduktiviteten ved at give brugerne mulighed for at se hver enkelt svejsers lysbuetid til at sætte basislinjer, planlægge forbedringer og måle mål. Miller Electric Insight Core har et dashboard, der viser tendenser og udvikler rapporter ved at sammenligne data. Den identificerer også svejseomkostninger og foretager forbedringer for at reducere omkostningerne.

Auto-Line teknologi

Miller Electric-stk. er udstyret med Auto-Line strømstyring for at levere ensartede, kraftige lysbuer ved hjælp af en- eller trefaset elektrisk service eller endda inkonsekvent strøm med fald og spidser.

QuickTech

Miller Electric QuickTech-teknologi er designet til at give nem opsætning og procesændring i Multimatic multiprocessvejsere. Denne teknologi bestemmer automatisk polariteten og gør det muligt for både MIG-pistolen og TIG-brænderen at forblive forbundet på samme tid. Miller Electric QuickTech-teknologi gør det muligt for systemet automatisk at skifte til den rigtige proces - brugerne skal blot trykke på aftrækkeren eller fodkontrollen. Den kan også automatisk genkalde indstillinger fra den sidst anvendte proces.

ZoneFlow røgudsugningsteknologi

Miller Electric ZoneFlow-teknologi eliminerer behovet for konstant at justere armen for at holde den tæt på kilden for effektiv røgfangning. I modsætning til traditionelle systemer, der kræver, at emhætten skal placeres inden for 18 tommer fra lysbuen, kan Miller Electric ZoneFlow-teknologisystemer fange svejserøg op til 5 fod væk fra buen. Operatører kan reducere interaktioner med lysbuen, øge produktiviteten og forbedre overholdelse ved at opretholde en effektiv røgfangstzone. Denne teknologi hjælper med at opretholde rene omgivelser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke andre virksomheder ejes af Miller Electric?

Miller Electric ejer en flok virksomheder, som Hobart Corporation, Instron, ITW MIma Packaging Systems og Avery Weigh-Tronix.

Kan en trådføder hægtes på TIG-maskine og MIG-svejsning?

Det anbefales ikke at tilslutte en trådføder til TIG-maskine og MIG-svejsning, da TIG-/stik-stk. er konstantstrømsstrømkilder og MIG-stk. er konstantspændingsstk..

Hvad er brugen af ​​en arbejdsklemme i Miller Electric-produkter?

Arbejdsklemmetappen er en funktion, der tilbyder solid fastgørelse af arbejdsklemme. Det er en aluminiumsflig, der er fastgjort til undersiden af ​​en bordplade. Arbejdsklemmen fra svejseren er fastgjort til tappen.

Hvor meget strøm kræves der til en TIG-svejser?

TIG svejsning blødt stål (som er 2 mm tykt) kræver 60A for en lukket rodstødsamling, 55A for en overlapningssamling / et udvendigt hjørne og 75A for en filetsamling.

Er Millermatic 212 Auto-Set trådsvejsere transformator eller inverter baseret?

Millermatic 212 Auto-Set trådsvejsere er transformatorbaserede stk..

Hvordan installerer jeg Miller elektriske svejsere?

  • Vælg en stabil placering nær dit arbejdsområde med adgang til en strømkilde.
  • Fastgør jordklemmen til en ren, bar metaloverflade på dit emne.
  • Tilslut elektrodeholderen til svejseelektroden.
  • Sæt svejseren i en kompatibel stikkontakt, og sluk for strømafbryderen.
  • Juster svejseindstillingerne (strømstyrke, trådhastighed) efter behov for dit projekt.
  • Tænd for svejseren ved hjælp af strømafbryderen.
  • Tag sikkerhedsudstyr på og start svejsningen ved at følge de rigtige teknikker.
  • Efter svejsning skal du slukke for Miller elektriske svejser og tage stikket ud af strømkilden.

Hvad er forskellene mellem TIG-svejsere og multiprocessvejsere?

Miller TIG-svejsere er ideelle til præcis metalsammenføjning af materialer som aluminium, blødt stål og rustfrit stål. De har AC balance kontrol, et kølesystem, to-digitale displaymålere, samt Lift-Arc teknologi og HF starter til DC strømforsyning svejsning. Hvorimod, Miller multiproces svejsere er alsidige maskiner velegnet til AC / DC TIG, MIG, pind og flux-kerne svejseopgaver. De er udstyret med et multispændingsstik, en LCD-farveskærm med Auto-Set Elite og bekvemmeligheden ved Quick Select-drivrulle. Disse svejsere kan betjenes ved 50 / 60 Hz i henhold til brugerens krav.

Hvordan vælger jeg de rigtige Miller Electric-produkter til mine behov?

  • Identificer dine svejsebehov.
  • Overvej strømkrav.
  • Gennemgå funktioner.
  • Tjek kompatibilitet.
  • Angiv et budget.
  • Læs brugeranmeldelser.
  • Rådfør dig med eksperter, hvis det er nødvendigt.