Ingersoll-rand Distributør (11487 varer) | Raptor Supplies Denmark

INGERSOLL-RAND

Med sit hovedkvarter i Davidson, North Carolina, USA, har Ingersoll Rand fremstillet forskelligt udstyr og værktøjer til rumfart, byggeri, bilindustrien, kemisk forarbejdning, kosmetik, mad og drikkevarer, fremstilling, elektronik, olie- og gas- og mineindustrien. Læs mere

filtre

Pneumatik

Trucks

VVS

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Elværktøj

Power Transmission

HVAC og køling

Håndværktøj

Hardware

Bearbejdning

Smøring

Elektrisk

Sikkerhed

Motorer

Pumper

Svejsning

Malingsudstyr og forsyninger

Møbelgæstfrihed og mad service

Slibemidler

Klæbemiddel og klæbemiddel

Hydraulik

Pneumatik filtre

TrykluftværktøjSe alt

  • Slibere til luftbælter

    Ingersoll Rands lavvibrerende, industribedømte vinkelbåndslibere er ideelle til fjernelse af let materiale, rensning af råstøbning, oprydning af svejsninger samt andet efterbehandlingsarbejde. De har en fjederbelastet lås for at undgå utilsigtet gasspjæld og har en maksimal fri hastighed på 12000 rpm.

  • Luftafskæringsværktøjer

    Ingersoll Rands industrielle og generelle luftafskæringsværktøjer fjerner lyddæmpere og udstødningsrør i udskiftningsapplikationer og skærer gennem metalplader, møtrikker og bolte. De har et ergonomisk designet håndtag for maksimal operatørkomfort og reduceret kuldeoverførsel.

  • Slibere til luftskive

    Ingersoll Rand luftskiveslibere sliber og glatter overfladerne af hårde materialer, såsom træ, metal og plastik ved hjælp af luftkraft. De har en justerbar, indbygget regulator til positiv hastighedskontrol og har en maksimal fri hastighed på 20000 rpm.

  • Luftboremaskiner

    Ingersoll Rand tilbyder håndholdte og fastmonterede bor i kompakte størrelser, der borer eller støder ind i overfladerne, såsom hårde sten i konstruktions- og vedligeholdelsesapplikationer. De har en kraftig dobbeltrækket spindel for mere nøjagtige huller og mindre skader på dele.

  • Slibere til luftafslutning

    Ingersoll Rands luftpudser har dobbeltstempeldesign, der holder ekstra kraft i reserve for at undgå at gå i stå. De håndterer kraftige slibeopgaver som at udglatte kropspartel eller forme og udjævne store flade overflader.

  • Luftsliber

    Ingersoll Rand luftdrevne slibemaskiner og skæreværktøjer roterer slibeskiver eller andet tilbehør til at fjerne materiale og klargøre overflader til belægning. Disse værktøjer er drevet af trykluft og er lette for at reducere brugertræthed under øget brug.

  • Air Hammer Mejselholdere

    Ingersoll Rand lufthammermejselholdere er designet til at fastgøre mejslen inde i en lufthammer, mens den holder den løs og let kontrollerbar, mens den skærer eller udskærer hårde overflader og knækker sten.

  • Lufthamre

    Ingersoll Rand spånhammere tilbyder en lang cylinder, der tillader en længere slaglængde og mere drivkraft end lufthamre. De fjerner tung slagge og opbygning, fliser vedhæftede lag væk, river smeltede materialer ud og nedbryder samlede komponenter.

  • Slagnøgler til luft

    Ingersoll Rand luftslagsnøgler er designet til at løsne eller stramme møtrikker og andre mekaniske fastgørelseselementer i applikationer med stort volumen og højt drejningsmoment, såsom montering og bildrift. Disse skruenøgler har en bronze endeplade, der reducerer risikoen for at tabe møtrikker eller bolte. De har dobbelthammermekanisme, der sikrer ensartet kraft og balance.

  • Luft nibblere og saks

    Ingersoll Rand-luftnibblere og -sakse giver overlegen kontrol og præcision, mens de skærer metaller med en maksimal tykkelse på 18 gauge.

  • Luftblyantkværne
  • Luftpolerer og buffere
  • Luftratchets
  • Air Sanders
  • Luftsave
  • Tilbehør til luftskraber
  • Luftskruetrækkere
  • Tilbehør til luftværktøj
  • Kombinationssæt til luftværktøj
  • Die Grinders
  • Diggers Paving Breakers og Jackhammers
  • Gravering penne
  • Nåleskalerer
  • Møtrikløbere
  • Slagværktøj
  • Nitter
  • Moment Arms

Tilbehør til luftkompressorSe alt

Luftkompressorer og vakuumpumperSe alt

12

Om Ingersoll-rand

Ingersoll Rands katalog omfatter en bred vifte af produkter, herunder luftkompressorer, pudsere, buffere, slibemaskiner, polermaskiner, mejselskalere, slagnøgler, luftstartere, lufthammere, pulsværktøjer, kalibreringsudstyr og mere. Ingersoll Rand elektriske luftkompressorer giver højtryksluftudgang til kørsel af en række pneumatisk udstyr. Disse luftkompressorer har ribbede cylindre til at øge pumpernes afkøling i lukkede miljøer og har en lamellet kobber intercooler til at øge pumpens effektivitet og samtidig sænke driftstemperaturen. Ingersoll Rand luftkompressorpumper har en magnetisk starter for en sikker måde at starte motoren under belastning. De tilbyder overdimensionerede lejer af industrikvalitet for at minimere friktion, hvilket forlænger pumpens holdbarhed. Disse luftkølede kompressorpumper har overhængt krumtapaksel, individuelt støbte cylindre og en plejlstang i ét stykke for at minimere og forenkle vedligeholdelseskravet.
Ingersoll Rand lufthamre er designet til generel skæring, skrabning, afhugning og lette udstødningssystemapplikationer i forskellige bil- og produktionsfaciliteter. Disse lufthammere har varmebehandlet stempel og løb i legeret stål for høj pålidelighed og har en indbygget effektregulator til præcis hastighedskontrol over hammerdrift. Mærket tilbyder også luftpistoldele, herunder dyser og manifolds på Raptor Supplies.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Ingersoll Rand Producentens nr.'er (producentens delnumre) krydser generelt individuelle referencer til de tilsvarende Speedaire & Gast-modelnumre. Så hvis du leder efter en konkurrerende luftkompressor, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har det tilsvarende Ingersoll Rand-produkt tilgængeligt.

Levering

Dette Ingersoll Rand udstyr og værktøj kommer i en række størrelser og pakker og kræver emballage afhængigt af størrelsen på det udstyr, der skal sendes. Derfor leveres de i emballage, der sikrer udstyrssikkerhed under transport. Ingersoll Rands udstyr og værktøj er velegnet til kurerforsendelse og luftfragt.

Vigtigste handelsnavne

Ingersoll-rands konkurrencemæssige fordele

Ingersoll Rand V-Shield-teknologi

Ingersoll Rand V-Shield-teknologi bruges i luftkompressorer for at reducere antallet af overordnede forbindelser inde i luftkompressoren og derved reducere lækagevejene, der kan reducere luftkompressorens effektivitet. Ved hjælp af V-Shield-teknologien er alle de kritiske fittings inde i luftkompressorerne sikret med O-ring-fladetætninger for at eliminere enhver forvrængning. Derudover reducerer de flettede PTFE- og rustfri stålslanger risikoen for lækage yderligere.

Ingersoll Rand Progressive Adaptive Control (PAC)

Ingersoll Rands Progressive Adaptive Control-funktion anvendes i luftkompressorer. Denne funktion overvåger nøjagtigt de vigtigste driftsparametre, mens den løbende tilpasser sig for at eliminere uventet nedetid. Denne funktion justerer også systemets output for at adressere det som reaktion på de ekstreme ydre forhold, samtidig med at den sikrer kontinuerlig drift.

Ingersoll Rand Variable Indløbs ledeskovle

Ingersoll Rand centrifugalluftkompressorer har variable indløbsledeskovle for at minimere strømbehovet, hvilket øger systemets effektivitet. Disse ledeskovle genererer en hvirvlende bevægelse på indsugningsluftstrømmen i samme retning som pumpehjulsdriften. Det reducerer arbejdsindsatskravet og maksimerer kompressorens ydeevne.

Ofte stillede spørgsmål

Kan Ingersoll Rand kompressorer efterlades fyldt med trykluft?

Ja, det er helt sikkert at lade luftkompressorer være fyldt med trykluft i længere perioder. Det anbefales dog at dræne trykluftbeholderne, når de ikke er i brug.

Kan Ingersoll Rand luftkompressorer overophedes?

Nej, luftkompressorerne fra Ingersoll Rand har et indbygget kølesystem for at sikre, at luftkompressoren ikke bliver overophedet, mens den kører i lukkede rum. Udvalgte modeller har indbygget kølemekanisme, og visse produkter har ribbedesign for at eliminere risikoen for overophedning.

Hvad er Ingersoll Rand stempelkompressorer?

Ingersoll Rand stempelkompressorer har et krumtapakseldrevet stempel- og cylinderarrangement til at komprimere luften og tilføre den til forskellige pneumatiske værktøjer og maskiner. Disse kompressorer har et kompakt design, hvilket gør dem velegnede til lette til mellemstore opgaver.

Hvad er Ingersoll Rand centrifugalluftkompressorer?

Ingersoll Rand centrifugalluftkompressorer genererer trykluft ved centrifugalkraft. Disse store komprimeringsmaskiner har radialt design og er velegnede til store applikationer. Disse centrifugalluftkompressorer arbejder under konstant tryk for at generere trykluft.