Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

HOBART 500551 TIG-svejser 50 lb. TIG Stick EZ-TIG 165i | AH9UZR 44YW20

HOBART 500551 TIG-svejser, EZ-TIG 165i, enkelt knap og fjernbetjening

På lager
Vare: AH9UZR Model: 500551Kryds Ref: 44YW20

Få det af Mar 31, Fredag

25.208 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareTIG svejser
KlasseLys
Duty Cycle20 %
Hz60
Input21 / 23
Indgangsspænding230 VAC
Maks. Udgangsforstærkere165
Samlet dybde23.875 "
Samlet Højde17 "
Samlet Bredde9.875 "
Fase1
Nominel output150A @ 16V
Vægt50 lb.
Svejset materialeBlødt stål, rustfrit stål og aluminium
SvejsningsprocesserStick, TIG

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 27.22
Skibshøjde (cm)52.83
Skibslængde (cm)68.07
Skibsbredde (cm)34.8
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

TIG-svejsere eller Gas wolfram buesvejsere (GTAW) er ideelle til svejsning/sammenføjning af tynde sektioner af rustfrit stål, stål, aluminium, magnesium og kobberlegeringer. De bruger en buesvejseproces ved hjælp af en ikke-forbrugelig wolframelektrode til at fremstille svejsningen.
Hobart TIG-svejsere arbejder ved 230 volt AC/DC-strøm for at levere strøm til svejsebuen gennem en elektrodepind. De fås i EZ-TIG 165i-seriens modeller for at indikere nem TIG-svejsedrift og en maksimal effekt på 165 ampere.
Hobart 500551 EZ-TIG svejser bruges til lette svejseapplikationer på jernholdige metaller, herunder stål og ikke-jernholdige metaller, såsom aluminium med tykkelser fra 22 gauge til 3/16 tommer. Denne Hobart TIG-svejser har et letvægts inverterbaseret design med håndtag for at sikre bærbarhed og ensartet svejsebue. Enheden har en vippekontakt til materialeindstilling med AC-indstilling (gråfarvet) for aluminium- og magnesiummetaller og DC-indstilling (orangefarvet) for stål, rustfrit stål og kromoly. Strømstyringen af ​​TIG-brænderen udføres ved hjælp af en fjernbetjent fodkontrol og en knap for materialetykkelse. Materialetykkelsesknappen kan drejes efter materiale og dens tykkelse ved at følge de grå eller orange farvede spor. Ventilator-on-demand-funktionen i Hobart TIG-svejseren kører kun, når det er nødvendigt for at reducere indtrængen af ​​forurenende stoffer i enheden. Enheden har også en højfrekvent (HF) indikator for at angive højfrekvent start for at skabe en berøringsfri lysbue og eliminere wolframstang og materialekontamination. Hobart TIG svejser er integreret med auto post flow for at levere optimal beskyttelsesgas baseret på svejsestrømstyrke uden nogen justering. Den har desuden automatisk højtemperaturslukning for at beskytte enheden i tilfælde af overophedning.

Anvendelse:

Hobart TIG-svejser, 500551 EZ-TIG 165i bruges til at svejse tynde sektioner af stål, rustfrit stål, chromoly, aluminium og magnesium metalstykker. Det bruges generelt til reparation, fremstilling og renovering af applikationer i bil- og luftfartsindustrien.

Funktioner:

 • Hobart TIG-svejser, 500551 EZ-TIG 165i bruger en wolframstang til svejsning af tynde stykker stål eller aluminiummetal.
 • Den har en praktisk enkelt kontrolknap og fodkontrol til at regulere strømstyrken til emnet i henhold til materialetykkelsen.
 • Kontrolknappen kan drejes baseret på AC eller DC indstilling. AC er generelt for ikke-jernholdige metaller som aluminium, mens DC-indstillingen er for jernholdige legeringer som stål eller rustfrit stål.
 • Denne Hobart TIG-svejser har bærbart design med håndtag til nem betjening hvor som helst.
 • Den leveres med en gasregulator, slange, Weldcraft TIG-brænder og et 12 fods arbejdskabel med klemme for hurtig og sikker svejsedrift.
 • Denne Hobart TIG-svejser har en inverterbaseret strømkilde med automatisk postflow for ensartet svejsebue og optimal afskærmning uden justeringer og strømspild.
 • Den har sikkerhedsfunktioner som automatisk højtemperaturslukning og ventilator efter behov for at beskytte enheden i tilfælde af overophedning.
 • Denne Hobart TIG-svejser har en højfrekvent start for at eliminere wolfram- og materialeforurening.

Kompatibelt tilbehør:

 • Raptor Supplies kan levere reservedele, såsom primær ledning & stik, fjernbetjening af fodbetjening, arbejdskabel med klemme og flowmåler med gasslange til udskiftning af gamle, slidte eller defekte dele af Hobart TIG svejseren.
 • Vi leverer også en erstatning Weldcraft TIG lommelygte til udskiftning af Legacy 17 Weldcraft TIG lommelygte.

Standarder og godkendelser:

Hobart TIG-svejser, 500551 EZ-TIG 165i er CSA-godkendt for at sikre brugersikkerhed, miljømæssig sundhed og overlegen ydeevne af svejseren.

Installation:

 • Hobart TIG-svejser er fastgjort til en fodpedal ved hjælp af en RFCS-RJ45-forbindelse til fjernstyring af strømstyrke.
 • Bagsiden af ​​enheden er forbundet til en inert gasforsyning ved hjælp af flowregulatoren og slangen.
 • Tilslut den luftkølede TIG-brænder og spændetråden til Hobart TIG-svejseren.
 • Enheden tilsluttes derefter sikkert til en 230V strømforsyning.
 • Nu er Hobart TIG-svejseren klar til drift.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvad skal man gøre i tilfælde af Hobart TIG-svejserfejl?

A. Forudsat at Hobart TIG-svejseren er forsynet med den rigtige strømforsyning og er det rigtige valg for materialet, er den første ting at tjekke status for ledninger, sikringer og slangeforbindelser. Brugere bør også kontrollere og rense snavs eller støv, der er samlet på ventilatoren, hvilket forårsager opvarmning af enheden. Fjernbetjening, wolframstang og brænderkabel bør også kontrolleres regelmæssigt for problemfri drift. Brugere skal sørge for, at materialet ikke er i kontakt med nogen jordet overflade, og at gasstrømningshastigheden er som krævet af enheden. De bør også tjekke for slitage på Hobart TIG-svejserdelene. Hobart tilbyder et års industriel garanti på våben (MIG, plasma & TIG brændere) for at sikre hurtig og nem udskiftning inden for garantiperioden.

Q. Er denne Hobart TIG-svejser den same som maskinen lavet af Miller?

A. Ja, denne Hobart TIG-svejser, 500551 EZ-TIG 165i er i bund og grundame i drift og funktioner som Miller Diversion 165. Mens den Miller Electric bruger en Weldcraft LS17 TIG-brænder med en fingerspids-trykknap til strømstyrkekontrol, Hobart TIG-svejseren bruger en Weldcraft WP 17 TIG-brænder med en fodpedal til strømstyrkekontrol.

Q. Hvor lang strømledning følger med denne Hobart TIG-svejser?

A. Raptor Supplies tilbyder denne Hobart TIG-svejser, 500551 EZ-TIG 165i med en 7 fods strømledning til at nå en strømforsyning på længere afstand.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

HOBART 500551 TIG-svejser, EZ-TIG 165i, enkelt knap og fjernbetjening
25.208 kr. /enhed