Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

ENGINEERS BLACK BOOK FBB-USA Fastener Black Book, 1. udgave, metrisk type, engelsk, lommestørrelse | CD4RDH

Fastener Black Book, 1. udgave, metrisk type, engelsk, lommestørrelse

På lager
Vare: CD4RDH Model: FBB-USA

Få det af juni 28, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
 • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
 • Ex-Works Pickup Gratis
 • Ex-work pickup
207 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareFastener Black Book, metrisk udgave
Højde6.53 "
ISBN9780958057134
SprogEngelsk
Antal sider248
Tykkelse0.62 "
TypePocket Opslagsbog
Bredde4.25 "

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.27
Skibshøjde (cm)16.61
Skibslængde (cm)1.57
Skibsbredde (cm)10.8
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Har du et spørgsmål om, hvilken fastgørelse du skal bruge? Finde referencevejledninger, såsom Fastener Black Book, fastener tech ark, den Ingeniører Black Book og tekniske tekniske ark, der dækker alt fra trådterminologi og klassifikationer til tegning af standardformler og konverteringsfaktorer. Få de oplysninger, du har brug for, med en referencevejledning fra Raptor Supplies.
FBB-USA Fastener Black Book er blevet kompileret som et middel til at konsolidere overfloden af ​​information om standardbefæstelser til et letlæst og brugervenligt format på 248 sider. Denne fastgørelsesbog er ideel til værktøjsrum, maskinværksteder, fabrikanter, metalarbejdere, maskinmestre, tekniske handelsstuderende, lærlinge, industrielle fagfolk, designere, producenter og mere. Den har specialdesignet papir, der giver overlegen beskyttelse til den robuste bruger. FBB-USA Fastener Black Book har meget holdbare og rivefaste sider. Derudover er hver sides overflade blændfri for nem læsning under lyse forhold. Lommeformatet gør denne fastgørelsesbog til en ideel reference i ethvert værktøjssæt. Hver side i denne fastgørelsesbog er modstandsdygtig over for støv og slid, så den kan opbevares i brugerens baglomme, værktøjskasse eller lastvognsgulv. Fastener Black Book er velegnet til brug i marken eller et barskt værkstedsmiljø. Hver side har barrierebeskyttelse, der nemt kan tørres af uden en plet, hvilket gør denne Fastener Black Book velegnet til brug med fedtede hænder.
FBB-USA Fastener Black Book er et brugsklart referenceværktøj, der indeholder detaljerede oplysninger om fastgørelseselementer og gevindformer på over 248 matlaminerede, fedttætte sider. Denne fastgørelsesbog leveres med en trådidentifikationsmåler for brugerens bekvemmelighed.

Anvendelse:

Hvis du er designer eller ingeniør og har brug for at vide mere om fasteners, er FBB-USA Fastener Black Book et fantastisk værktøj. Denne Fastener Black Book er ideel til lærlinge, praktikanter, maskinværksteder, værktøjsrum, teknikerskoler, fabrikanter og pladearbejdere. FBB-USA Fastener Black Book er nyttigt til hurtigt og nemt at finde den information, de har brug for for at udføre en specifik opgave eller et sæt opgaver. Denne referencevejledning erstatter ikke hele brugervejledningen. Det giver en fremragende supplerende måde at levere information om fastgørelseselementer og gevindformer, såsom tomme og metriske fastgørelseselementer, ISO- og DIN-standarder, materialer, belægninger, mekaniske egenskaber, identifikation af fastgørelseselementer, anboringsdiagrammer, oplysninger om forspænding og drejningsmoment, gevindterminologi, tolerancer, og meget mere.

Funktioner:

 • FBB-USA er 1st (Metric) Edition Fastener Black Book, der indeholder dimensionsoplysninger om ISO- og DIN-fastgørelseselementer og er ideel til ingeniører, designere, maskinmestre og fabrikanter.
 • Denne guide i lommestørrelse indeholder 248 laminerede sider med meget blændende overflade og leveres med en fri trådidentifikationsmåler.
 • Denne Fastener Black Book har et letlæst og praktisk brugervenligt format.
 • Den giver information om gevindformer, tomme/metriske fastgørelseselementer, ISO- og DIN-specifikationer, befæstelsesbelægninger og -finisher, forspændinger og tilspændingsmomenter, hoveder, spidser, materialer, belægninger, gevindterminologi og -klassifikationer, standardkvaliteter og tolerancer.
 • Denne fastgørelsesbog har et fladt liggende format med trådbinding for at gøre det nemt at bruge på et arbejdsbord.
 • Wire-O indbindingssystemet gør det muligt for læseren at åbne bogen helt, og derved forhindre, at vigtig information bliver begravet inde i bogens rygrad. Denne unikke indbindingsfunktion gør det også muligt for arbejderen at holde siderne åbne på plads uden noget krav om at holde bogen.
 • Denne fastgørelsesbog indeholder information på engelsk. Raptor Supplies tilbyder også FBB-USA-ESP, den spanske version af 1st Edition Fastener Black Book.

Kompatibelt tilbehør:

 • Fastener Black Book Thread Identification Gage: Denne letanvendelige trådidentifikationsmåler tilbydes gratis i hver fastener Black Book. Hver Fastener Black Book tilbyder et diagram på bagsiden af ​​gage eller bagside for at identificere trådstørrelsen.

Standarder og godkendelser:

 • FBB-USA Fastener Black Book indeholder oplysninger om tomme/metriske fastgørelsesanordninger, der overholder ANS, ISO & DIN metriske standarder.

Ofte stillede spørgsmål:

Sp. Tilbyder Engineers Black Book-mærket andet referencemateriale?

A. Ja, mærket leverer også forskellige HOT SHEETS (simpelt format referenceværktøjer), der giver en hurtig reference til den tekniske information. Disse HOT SHEETS er enkeltsidet lamineret papir, der indeholder informationen udtrukket fra Engineers Black Book. Disse HOT SHEETS har indhold trykt på begge sider af papiret og er også lamineret.

Q. Hvad er brugen af ​​maskinhåndbøger?

A. Maskinhåndbøger fremstilles til tegnestuer og maskinværksteder. Disse opslagsbøger bruges i maskinteknik af værkstedsmekanikere, maskiningeniører, værktøjsmagere, tegnere, praktikanter og maskinmestre.

Q. Er disse tekniske sorte bøger rivefaste?

A. Ja, Engineers Black Book er typisk modstandsdygtige over for slitage. De kommer med en klar beskyttende belægning, der beskytter siderne mod rivning og meget slibende industrielle forhold. Denne barrierebeskyttelsesfunktion sørger for, at bøgerne kan bruges og opbevares i værktøjskasser, fabriksgulve og barske værkstedsmiljøer.

Sp. Hvad er tekniske referencevejledninger?

A. Tekniske referencevejledninger/håndbøger, såsom Engineers Black Book, er de hjælpebøger, der bruges af ingeniører, maskinmestre og fabrikanter til at referere til tekniske formler, processer og metoder. Disse kompakte tekniske sorte bøger indeholder information om elektriske principper og forbindelser, datablade, tekniske omregningsfaktorer og formler.

Produktvarianter

ProduktModelTypeSprogHøjdePris
ENGINEERS BLACK BOOK FBB-INCH Fastener Black Book, Inch Type, English, Lommestørrelse | AC7DCF 38C736 FBB-INCHPocket OpslagsbogEngelsk6.53 "295 kr.
ENGINEERS BLACK BOOK FBB-USA-ESP Fastener Black Book, 1. udgave, metrisk type, spansk, lommestørrelse | CD4RDM FBB-USA-ESPPocket OpslagsbogSpansk6.53 "184 kr.
ENGINEERS BLACK BOOK FBB-USA-L Fastener Black Book, 1. udgave, metrisk version, stor størrelse | CH9KTX FBB-USA-LStor referencebogEngelsk10 "296 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

Fastener Black Book, 1. udgave, metrisk type, engelsk, lommestørrelse
207 kr. /enhed