Destaco klemmer | Raptor Supplies Denmark

DESTACO

Destaco, med hovedkontor i Auburn Hills, Michigan, USA, er en Dover-virksomhed, der tilbyder en række højtydende automatiserings- og arbejdsholdingsløsninger i mere end 85 år. Destaco Clamps-kataloget inkluderer manuelle vippeklemmer som lige linjeklemmer, træklåseklemmer og tangklemmer, pneumatiske klemmer, roterende aktuatorer, cylinderbeslag, positionssensorer og mange flere. Læs mere

filtre

Håndværktøj

Pneumatik

SIKKERHED

HVAC og køling

Hydraulik

Bearbejdning

Hardware

Håndværktøj filtre

ClampsSe alt

  • Klemtilbehør

    Destaco klemmetilbehør omfatter monteringsbaser, sensormonteringer og miniature-skinnepropellerslæder, der er ideelle til forbedret håndtering, slag og præcision samt hurtig montering af klemmer.

  • Vandrette håndtag skifter klemmer

    Destaco tilbyder vandrette håndtagsvippeklemmer i to varianter - vandrette holde- og træklåseklemmer. Vandrette holde-ned-klemmer bruger et vandret håndtag/håndtag til at skubbe en fastgjort spindel ned mod arbejdsemnet, hvorimod træklåseklemmer har en krogformet klemarm, der låses fast på arbejdsemner og trækker dem tættere på for sikker fastspænding.

  • Tangklemmer

    Også kendt som squeeze action klemmer; låses automatisk ved lukning og bruges til hurtig og fleksibel fastspænding. Har Destaco-udløsermekanismen til enhåndsoperationer og fås i kulstofstål og smedet legeret stålmaterialer

  • Pneumatiske klemmer

    Pneumatiske klemmer med Destaco-hold nede, lige linje og sving-/trækkraft er ideelle til hurtige fastspændingsoperationer i gentagne produktionsoperationer. Disse klemmer har en luftaktiveret cylinder for nem og hurtig fastspænding.

  • Straight Line Action Clamps

    Destaco straight line klemmer med et skub/træk håndtag flytter stemplet ind og ud langs dets akse. De kan låses i to positioner for hurtig fastspænding og afspænding af emner.

  • Skift klemmespindelsamlinger

    Destaco vippeklemmespindelsamlinger omfatter en række fladspids-, drejefods- og neoprenspindler i både metriske og imperiale størrelser. De leveres med kontramøtrikker til tæt montering og justering af spændeafstand.

  • Lodrette håndtag skifteklemmer

    Destacos lodrette vippeklemmer har lodret orienterede håndtag (i låst position), der kan flyttes for at holde arbejdsemner nede.

Om Destaco

Destaco tilbyder en bred vifte af produkter såsom manuelle klemmer, pneumatiske klemmer, klemmetilbehør og meget mere. Mærkets spændebånd med lige linje er designet til at holde et emne ved at skubbe det mod en overflade. Destaco 603-serien straight line action klemmer er ideelle til brug som både push & pull klemmer, da de kan låses i både udstrakt og tilbagetrukket position. Destaco 604-serien Straight line action klemmer på den anden side har et tilpasningsdygtigt og kompakt design på grund af deres gevindforsynede krop, der giver en gennemgående hulmontering.
Mærket fremstiller også træklåseklemmer med håndtag til at placere en spændetrækstang eller krog omkring en modstående arbejdsemnelås, der er vandret eller lodret orienteret i forhold til spændebunden. Disse klemmer giver en kraftig lukkekraft og en tommelfingerkontrolhåndtag til positiv fastholdelse og bekvem enhåndsbetjening. De tilbydes generelt i design med fast lås, U-krog (vandret og lodret) og J-krog. Destaco 323-serien træklåseklemmer er udstyret med en vandret U-krog til at trække emner, der er parallelle med klemmebunden.
Vælg mellem en bred vifte af disse højkvalitets spændeprodukter, tilgængelige i en række forskellige stangstørrelser, stilarter, spændebase, dimensioner, materialer og belastningskapacitet på Raptor Supplies.
Raptor Supplies er ikke sponsoreret, godkendt eller licenseret af eller på nogen måde tilknyttet Destaco.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Destaco klemmer krydsreference med Bessey & Grainger klemmer. Nogle af Destaco klemmetilbehør/værktøjer krydsreferencer også med Miller Fluid Power, Speedaire, Vestil, Honeywell, Johnson Controls & Siemens klemmetilbehør. Så hvis du leder efter en konkurrentklemme, værktøj eller tilbehør, der enten er udsolgt eller forældet, Raptor Supplies kan hjælpe.

Levering

Klemmer er små i størrelse og kan kræve omhyggelig kompakt emballering. Derfor leveres de med kurerforsendelse og ikke med luftfragt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket selskab ejer Destaco?

Dover Corporation (en verdensledende inden for konstruerede produkter, pumper og procesløsninger og køle- og fødevareudstyr) ejer Destaco, som er en førende producent af spænde-, gribe-, lineær/roterende overførsels- og robotværktøjer. Destaco blev grundlagt i 1915 som Detroit Stamping Company. Destaco designet og fremstillede sin første manuelle vippeklemme i 1936.

Hvor ligger Destaco?

Destaco har hovedkvarter i Auburn Hills, Michigan, USA. Deres produktionsfaciliteter og kontorer er placeret over hele kloden på 12 steder i Nordamerika, Asien og Europa.

Hvilket smøremiddel anbefales til brug med Destaco-klemmer til vedligeholdelse?

Et koblingsfedt som Mobil XTC bør bruges, når man har at gøre med Destaco mekaniske klemmer, mens Magnalube G fedt er fantastisk til brug med pneumatiske cylindertætninger.

Er Destaco-klemmer rustbestandige?

Ja, Destaco kulstofstålklemmer er zinkbelagte for at modstå og minimere slitage på grund af barske industrielle miljøer. Destaco leverer også rustfri stålklemmer til applikationer, der kræver fastspænding under udendørs forhold.

Hvad er forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme?

Forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme ligger i klemmehåndtagets låseposition. Et lodret klemmehåndtag er orienteret lodret eller vinkelret på basen, når det er i låst position, hvorimod en vandret vippeklemme er placeret vandret eller parallelt med basen.

Hvordan fungerer låseklemmer?

Destaco træklåseklemmer afhænger af et håndtag til betjening af værktøjet, en klemarm til kontaktpunkt mellem arbejdsemnet og klemmen og en base til fastgørelse af klemmen til overfladen. Når klemmens enkle koblingssystem er sat i over-center position, trækkes håndtaget vandret for at skabe kraft parallelt med basen og klemme fast på arbejdsemnerne.

Hvad er forskellen mellem spindler med flad spids og drejelige fodspindler?

Destaco fladspidslimede spindler reducerer markering på skrøbelige eller polerede overflader, mens drejelige fodspindler bruges, hvor et stort område skal fastspændes.

Hvad betyder holdekapacitet i forhold til klemmer?

Udtrykket "holdekraft eller kapacitet" angiver den ideelle styrke af klemmen til at holde udstyret, emnerne eller metalpladerne nede på samlebåndet eller under andre industrielle applikationer.